Nem vesződtem vele többet, egy bontott gépből való bronzos tápot kapott, most rendben megy a bekapcsolásig. Játékot már nem sikerült kipróbálni, mert jön a következő javítanivaló, a ki nem nyíló DVD olvasó... Szerencsére valószínűleg csak egy gumit kell hozzá kicserélni, az lógósodott meg és keményedett ki kicsit.
Sziasztok!
Miután a kifújt kondikat kicseréltem az alaplapon, első indításkor elindult belőle a füst. Még is találtam az alkatrészt, de a fele olvashatatlan. Valaki felismeri?
Nos úgy néz ki ez leginkább
BCP54 tranzisztor lehet. Szerencsére nem fellelhetetlen jószág, hétfőn veszek is párat, s majd cserélem ezt is...
Szíjakat te honnan szerzed be?
Ha véletlenül vennem kell, akkor a HQelektronika jó választás.
Sziasztok!
Most jutottam el odáig, hogy cseréltem az alkatrészt, de természetesen abból is füst távozik. A kondicsere után jött elő a történet - merre érdemes keresgélnem a hibát, ami miatt ez előjött?
Xbox one S dvd gumi
Sziasztok!
Az Xbox One S DVD- meghajtó(bordás) gumija nyúlt meg, és így nem akarja ki-be vinni a DVD-t. Olyan mint itt a képen. Valaki járt már így? Nagyon nehéz itt találni,(egy pár szervízbe már kérdeztem).
Alin találtam csak kicsit későre érne ide. Valami ötlet? Vagy esetleg közeli link?
Ha nem lesz más nyilván marad az Ali.
Válaszokat köszönöm!
Az aliról is ideér 1-2 hét alatt, jobban jársz, ha megrendeled, mintha hetekig keresgélsz.
Az lett,a tegnap meg rendeltem.

Szept.22-re jön meg
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2025