Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt egyébként oktatják, mondhatni komoly sértődés is lehet belőle...
Csak eggyel csúsztál el a válaszban
![]() Pályázatnál meg egyébként sokszor előírás, hogy mi legyen rajta a táblán, az hogyan nézzen ki, mekkora legyen, ...
Ugyan nem engem kérdeztél, de gondolom a képeken látható tábláról lenne szó.
A kerítés osztásköze, illetve az egyéb adatok alapján az eredeti tábla mérete becsülhető lenne, én ebbe már nem fektettem energiát, az egész eredeti kérés-beszélgetés dinamikája nekem elég fura, de "Én ideológiailag nem vagyok elég képzett." Az egyesület évi 12 ezer Ft-ot szed a tagoktól, kb. 20-30 fős tagság esetén becsülhető a kassza és a kiegészítő táblára fordítható keret. "Nincs mit tenni. Kinyírjuk Dezsőt." "Itt valami tényleg nem stimmel." Sejtésem szerint az önkormányzat adta a pénzt, a tábláról meg lemaradtak... "A jegyszedőt internáltuk – ő felel az egész incidensért." A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:39
Moderátor által szerkesztve
Ilyen alá simán mehet a "készült az x.y. jóvoltából" feliratú réztáblácska
![]()
T2 oszlopra kellene a kiegészítés, Granpa megerősítette.
Mondjuk, illőbb lenne egy 15x25 cm-es tábla, mert elég hosszú a szöveg. Valamint színben is a másikhoz kéne passzolni. Egy s.réz vagy inox tábla túl csillogós lenne.
Nem akarlak nagyon győzködni, csak az illendőség/esztétikum kedvéért rárajzoltam neked, hogy mekkora lenne a 10*10cm-es kiegészítő táblácska (Grafika1.jpg). Az arányokat tekintve véleményem szerint remekül mutatna és el se vonzaná a tekintetet a lényegről.
A 25*15-ös viszont a 30-as oszlopon már elég durvának tűnik... (Grafika2.jpg)
Amíg nem az angolszász és a metrikus méreteket kevered, addig nincs nagy gond többnyire
![]() Egyébként is, utólag lehet majd mondani, hogy eleve így terveztétek, hiszen a szponzort sokszor külön szokás megemlíteni ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |