Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3651 / 3651
(#) nagym6 válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 19:59 /

Idézet:
„egy jelentős területre beköltözött egy electro outlet. Szépen lassan sorvadnak.”
Mifelénk is a T..co, elsőként volt nagyáruház dugig vevővel, jöttek utána később a többiek P.nny stb, ezzel elszívták a vevők egy részét. Jött a sorvadás.
(#) Jonni válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 20:10 /

Én sem vitatkozni akarok de Te hogyan nevezed azt ha a kasszánál levő alkalmazott lehúzza a vonalkódokat és kéri, hogy fizess?
(#) Jonni válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 20:17 /

Idézet:
„Madarasteszkónál meg gyakorlatilag végtelen kasszasorok állnak zárva, de amikor nyitva is van valamelyik, akkor is inkább az önkiszolgálókba megy a nép”

Akkor ezekszerint a cégen belüli boltok is változóak, valahol ez a szokás valahol meg az.

Idézet:
„Ugyanakkor, ha megnézitek, itt a környéken én azt tapasztalom, hogy mennek össze ezek a hodályok. A Váci úti gigatesco gyakorlatilag már csak a fele sincs hajdani önmagának, az új korában se túl nagy fóti tesconak is egy része már lezárt részleg (vagy mióta ott jártam lehet, hogy nyitottak oda más boltot), a Pólus centerben lévőben egy jelentős területre beköltözött egy electro outlet. Szépen lassan sorvadnak.”

Ebben tökéletesen igazad van , Én is ezt tapasztalom.
(#) Jonni válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 20:24 /

Én azért nem járok a lidl-be. Amikor Én ott jártam mindig tömve volt..
(#) nagym6 válasza Jonni hozzászólására (») Kedd, 20:39 / 1

Mifelénk is tömve van a Lidl, a pénztárak előtt sorok állnak. Nemrégen betettek négy önkiszolgálót, szerencsémre oda alig mennek. Inkább várnak a sorban, de lustaságból nem pakolják áruikat önkiszolgálónál. Én meg a sorban állók mellett nagyot előzve az önkiszolgálónál pillanatok alatt fizetek, irány kifelé. Érdekes, hogy a nagy többség inkább sorban áll bármeddig a pénztáros néninél (néha csinibaba), miközben önkiszolgálónál azonnal sorra kerülne.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:41
(#) Bakman válasza Jonni hozzászólására (») Kedd, 20:41 /

Pénztárosnak. Kiszolgálás az, amikor reggel bemegyek a kedvenc kisboltomba, elmondom valamelyik kedves hölgynek mit szeretnék, megkapom becsomagolva, fizetek. Ha nincsenek sokan, akkor még beszélünk is pár szót.
(#) sargarigo válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 20:46 /

Nem feltétlen neked szánom, de úgy tűnik átfedések vannak a véleményekben.

Szüleim állandóan panaszkodnak a Tescora, hogy hiába van kassza, nincs benne ember, tehát marad a gyorskassza. Ami nekik két okból sem nyerő. Egyfelől a szokásos, hogy idősek, nem kütyüznek, nekik ez már kívül esik a komfort zónájukon. Érthető. Van akinek egyszerű, van akinek nem. A másik, és erről nem esik szó: mivel nyugdíjasok, keresik az akciós/olcsó termékeket, amikkel _mindig_ gond van. Nem olvassa be, nem úgy, nem azt. Ezt egy kasszás megoldja, de a gyorskasszánál mindig hívni kell a felügyelőt, aki azonosít, ellenőriz, jóváhagy, nem működik, bosszankodik, tehát a szüleim is bosszankodnak. Itt azért jó lenne a hagyományos emberes kassza. Nem kevés emberről beszélünk, mégsem jelenik meg szerintem a pénzzel szavazásnál.
Ők amúgy elszavaztak, inkább a madaras tescóba járnak emiatt.
(#) Jonni válasza sargarigo hozzászólására (») Kedd, 20:56 /

Idézet:
„Érthető. Van akinek egyszerű, van akinek nem.”

És ha nem vagy gyors (lassabban találod meg pl a pékárut) ott anyáznak a hátadmögött , hogy mit csinálsz már ennyi ideig.
(#) Bakman válasza sargarigo hozzászólására (») Kedd, 21:09 /

Nem átfedések vannak. Egyszerűen van, aki szerint egyértelműen és csakis rossz lehet és tuti nem jó senkinek. Ez nem igaz. Ennyi a lényege.

Megértem, hogy valakinek nem jó és ezért átpártol másik boltba, csak legyen már ellenvélemény is, tágítva ezzel a látókört.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 21:11 /

Nem szép dolog egyik boltban sem, a a pénztáros munkáját veled végeztetik el. Persze ettől még használom az önkiszolgáló kasszát ha nincs más, de kiszúrásnak élem meg. Sajnos egyre több helyen van ez így.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Kedd, 21:17 /

Szerintem nem kiszúrás. Eddig kellett a pénztárhoz ember, mert nem volt helyette technika. Ma már van. Régen az árut is pultnál kértük, ma mi vesszük le a polcról.
(#) jani1987 válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 21:34 /

Én is pénztár párti vagyok. Ha nincs ott a zasszony akkor megesik, hogy váltok pár szót az eladóval.
(#) Bakman válasza zolika60 hozzászólására (») Kedd, 21:36 /

Idézet:
„Nem szép dolog egyik boltban sem, a a pénztáros munkáját veled végeztetik el.”
Ez a kedvenc érvelésem. Kérjek fizetést ilyenkor?
Távol álljon tőlem a sértegetés, de ez maradi nyafogásnak tűnik. Nem haladni a korral, csak sírni.

Értem, értjük, hogy van, akinek nem tetszik, de ti is értsétek meg hogy van, akinek tetszik. Ha nem használná senki, kb. két nap alatt lebontanák a rendszert. Szüleimnek, egy kihaltabb órában, megmutattam hogyan működik, nagyon tetszik nekik. Tehát még azt sem lehet mondani, hogy az összes idősebb ember utálja. Sőt, nagyon is sokan, köztük nyugdíjasok is, úgy kezelik a masinát, mintha mindig is ilyen helyen vásároltak/fizettek volna miközben biztos, hogy a huszas éveikben még csak nem is álmodtak ilyesmiről.
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 21:38 /

Idézet:
„Szerintem nem kiszúrás.”

Egyetértek.
Én is szoktam mindkettőt használni. Szinte mindig előfordul, hogy valami gond van az automata pénztárnál, így az eladó mindig odajön.

A P üzletben itt a városban nincs automata pénztár. Szinte mindig úgy van, hogy több időt áll a pénztárnál, mint amennyi magára avásárlásra megy el.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:40
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Kedd, 21:41 /

Idézet:
„Ha nincs ott a zasszony akkor megesik, hogy váltok pár szót az eladóval.”
Az más. Állítólag jóvágású nőket azért vesznek fel boltba dolgozni, mert némileg növelhetik a forgalmat.
(#) nagym6 válasza sany hozzászólására (») Kedd, 21:46 /

Idézet:
„gond van az automata pénztárnál, így az eladó mindig odajön.”
Gyanítom csini az eladó, direkt lesz hiba közelebbről megtekintés okán.
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 21:49 /

Múltkor szerintem egy informatikus jött ki, de ő nem hölgy volt.
(#) nagym6 válasza sany hozzászólására (») Kedd, 22:01 /

Én látom előre ki jönne hibánál oda. Így nálam ritka a műhiba. Vagy csak finnyás vagyok.
(#) Rosszmáj válasza bbb hozzászólására (») 0:19 /

Idézet:
„Ugyanakkor, ha megnézitek, itt a környéken én azt tapasztalom, hogy mennek össze ezek a hodályok. A Váci úti gigatesco gyakorlatilag már csak a fele sincs hajdani önmagának, az új korában se túl nagy fóti tesconak is egy része már lezárt részleg (vagy mióta ott jártam lehet, hogy nyitottak oda más boltot), a Pólus centerben lévőben egy jelentős területre beköltözött egy electro outlet. Szépen lassan sorvadnak.”

A soroksári Tescoban kézilabdapálya van (vagy volt 3 éve).

tesco.jpg

(#) Jonni válasza Rosszmáj hozzászólására (») 6:38 /

Így ösztönzi a tesco sportra az embereket étkezés helyett
Az önkiszolgálokkal meg arra, hogy máshol vásároljanak... (persze nem mindenki)
(#) bbb válasza Jonni hozzászólására (») 9:04 /

Ez egy magán egyesület, amelyik kibérelte a helyet. A tescohoz annyi köze van, hogy az ő területükből bérelte, azok meg kaptak az alkalmon, hogy nem teljesen üresen áll és legalább valaki hasznosította.
(#) Jonni válasza bbb hozzászólására (») 9:11 /

Igen ám de ez más tescokba is így van, az egyikbe pl SINSAY nyilt , és ez nem mellé hanem a tescon belül.
Következő: »»   3651 / 3651
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem