Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   726 / 726
(#) merlingerin válasza Gabó hozzászólására (») Aug 12, 2025 /

Szia! Ha a jövő héten ráér, elmennék értük...
(#) Gabó válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 12, 2025 /

Szia! A jövőhét is jó, csak akkor későn érek haza (este 6-7 után kb). A héten lényegébe majdnem bármikor elvihető.
(#) merlingerin válasza Gabó hozzászólására (») Aug 12, 2025 /

Szia! dobsz egy telefonszámot privát üziben? Hívlak majd.. Héten sem kizárt, de annyi minden van, amit most intéznem, kell, hogy nem merem megígérni... és sajnos nem a szomszédban talállak...
(#) b-max hozzászólása Aug 13, 2025 /

Laserjet A3

Laserjet 5000 nyomtató A3-as, működött, Ajkán ingyen elvihető.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2025
(#) Skori hozzászólása Hé, 15:05 /

Hűtőszekrény

Elvihető Gorenje hűtőszekrény. Külsőre viseletes, de működik. A hőfokszabályozója vagy 10 éve elromlott, készítettem hozzá egy elektronikus hőfokszabályozót, azzal együtt adom.
Méretek: 59cm / 58cm / 139cm
A fagyasztó rész felül van, külön ajtóval.

A szállítást neked kell megoldani az alábbiak szerint:
Vásároltam másik hűtőszekrényt, amit a napokban szállítanak ki. A szállítás napján szeretném kipakolni a hűtőt, és ezen a napon reggel (esetleg előző este ekkor tudom átadni). Tehát egyeztetnünk kell a szállítás pontos idejét. Tárolni nem fogom, azaz ha nem viszi a jelentkező pontosan a megbeszélt időben (vagy ha nincs jelentkező) akkor elvitetem a kiszállítókkal.
(#) Gafly válasza Skori hozzászólására (») Hé, 16:19 /

Idézet:
„Tárolni nem fogom, azaz ha nem viszi a jelentkező pontosan a megbeszélt időben (vagy ha nincs jelentkező) akkor elvitetem a kiszállítókkal.”

Szerintem ez komoly:
- Ha beikszelte a kolléga, akkor ingyen el kell nekik vinni amikor hozzák az új frigót.
- Ha komolytalan ember mondja, hogy ő elviszi, akkor nem ikszeli be a kolléga, de nem viszi el különféle kifogásokkal aki igérte, akkor következő lomtalanításig a kolléga nyakán marad.
- Ha beikszeli, hogy el kell vinni, de nincsen ott a kütyü, akkor a kollégával fognak ordítozni a szállítók.
(#) Skori válasza Skori hozzászólására (») Kedd, 10:45 /

Most hívtak telefonon, csütörtök a szállítás napja. Tehát egyeztetés után, szerda késő este, vagy csütörtök kora reggel vihető a hűtő.
(#) Skori válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 11:15 /

Megkérdeztem. Úgy kezelik majd, hogy el kell vinniük a régi készüléket, de ha mégsem akkor sincs gond.
Kicsit amúgy sajnálnék egy működő készüléket kidobni, ezért ajánlottam fel.
(#) TBA810AS hozzászólása Kedd, 13:18 /

Műhelyszék, PC ház, Mini HIFI, Régi rádió, Doboznyi kismegszakító

Sziasztok!

Raktár ürítése miatt ingyen elvihetőek az alábbi dolgok!
-Műhelyszék
-PC Ház (Kijelzővel)
-Mini HIFI
-2db Régi Unitra rádió

CSAK EGYBEN! Személyesen átvehető egyik ismerősömnél a következő 2 hétben, utána viszik el hulladékba!
A hozzászólás módosítva: Kedd, 13:18
(#) metabo123 hozzászólása Sze, 11:20 /

Ingyen elvihető

Sziasztok!
Ingyen elvihetők a képeken látható motyók, lehetőleg egyben! Nem szeretnék külön-külön postázgatni, de esetleg megbontva három tételben lehetséges. Külön a fúrók, a vegyes elektronika és a sisakok.
Az akkus csavarozók mind üzemképesek, csak az akksiaik „nullásak”. Töltőiket is adom vele. Egy Hilti csere akkupakkal, egy Skil és egy Expert, valamint egy „Piko” gyerekeknek.
A vegyes elektronikai között van összecsukható hajszárító, Trabant ablaktörlő motor, kis soros 220V-os kefés motor, véntillátor modul és a többi talán felismerhető.
Nem elektronika, de remélem elmegy a többi között: két biciklis sisak mérete: 54-58 „S”.
(#) Bubuka57 válasza metabo123 hozzászólására (») Sze, 12:19 /

Szia!
A veyes elektronikát és a sisakokat szivesen elfogadnám ha foxpost vagy posta lehetséges,
(#) granpa válasza metabo123 hozzászólására (») Sze, 14:30 /

A fúrók érdekelnének. Mennyi lenne valami csomagküldővel a vagy 10 kilónyi cucc.
Pü. ment.
(#) metabo123 válasza Bubuka57 hozzászólására (») Sze, 14:43 /

Szia!
Rendben, a részleteket akkor privátban egyeztessük.

Üdv: metabo
(#) metabo123 válasza granpa hozzászólására (») Sze, 14:48 /

Szia!
MPL csomagautomatába 10kg-ig 1.655,-Ft.
(Lehet nincs 10 kg az egész, de mindegy is, mert az 5 kg-os pakk is ugyanennyibe kerül.)

Akkor, ha érdekel folytassuk privátban.

Üdv.
(#) granpa válasza metabo123 hozzászólására (») Sze, 14:50 /

Írtam. 15'-e is, most is.
A hozzászólás módosítva: Sze, 14:54
(#) farkasadam válasza farkasadam hozzászólására (») 10:35 /

Sziasztok! A felajánlás már nem aktuális. Üdv, Ádám
(#) TBA810AS válasza TBA810AS hozzászólására (») 17:39 /

EZEK MÉG MINDIG ELVIHETŐEK!

Korábbi ingyenes:
-Műhelyszék
-PC Ház (Kijelzővel)
-Mini HIFI
-2db Régi Unitra rádió
-Doboznyi kismegszakító

És tovább bővíteném a listát!
-Kézi műszerek
-Akku töltő
-Nagy kapacitású kondik
-Egy doboznyi vegyes cucc (Hangfalak, tápok, LED-es lámpák stb.)
-kb 40m. több eres légkábel
-Egy rekesznyi nyák alkatrész bányának
-Egy doboznyi nyák alkatrész bányának
-Mókuskerekes ventilátor

Így ez mind egyben elvihető. Egyik barátomnál le vannak rakva Budán, privát üzenetben adok kontaktot. Még kb. 2 hétig lesz ott utána megy minden az E hulladékba, így eddig van lehetőség átvenni!
(#) sg576 válasza TBA810AS hozzászólására (») 18:13 /

A jövő hét elején köszönettel elvinném a kábelt, írok.
(#) Stefy válasza TBA810AS hozzászólására (») 18:28 /

Szia !
A Ganzuniv, műszerek, töltő érdekelne.Üdv Stefy
(#) mats válasza TBA810AS hozzászólására (») 20:12 /

Szia!
A "Budát" lehetne egy kicsit jobban konkretizálni?
Köszönettel,
Attila
Következő: »»   726 / 726
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem