Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Köszönöm a helyesbítését. Elnézést kérek mindenkitől. Pedig innen néztem.
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2025
Ha valaki nem punnyadt ki a Kutatók Éjszakáján, és a közelben lakik, akkor cementre fel.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2025
Október 4.-én is?
Idézet: „A GE tavaly novemberben, egy szombat délután rendezett első ízben Nyílt Napot, melynek alkalmával közel 400 fő nyert betekintést a gyár életébe, működésébe a vezetők és az ott dolgozók által tartott előadások, ill. gyárlátogatás során. A vállalat idén is szeretne legalább ennyi tehetségnek bemutatkozni, az október 4‐én, szombaton megrendezésre kerülő eseményen, a Kisrét utcában.”
Csillebérci, vagy Műszaki egyetemi reaktor látogatás nincs a tarsolyodban?
Csillebércről (lehet életemben nem is voltam még a KFKI-ban sem) nem tudok semmit mondani, a BME tanreaktor sima ügy, többször is reklámoztam már, de a világon senkit nem érdekelt.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2025
Fogalmazok másképpen, kevésbé "kacifántosan".
Idézet: „A "kacifánt" szó a magyar nyelvben melléknévként használva bonyolult, komplikált, nehézkes jelentésű, de emellett feltűnő, szembeötlő jelentéssel is bír. Szűkebb értelemben egy szülői csoport használta gyermekeikre vonatkoztatva, akik sokszor nem voltak könnyen kezelhetőek.” Aki budapesten ingyen működő atomreaktort akar látni, akkor röviden: - Legalább tíz ember kell, aki a szervezőnek megadja ezeket az adatokat: Név, Születési név, Nem (Fiú/láNy), Születési hely, Születési idő, Édesanyja leánykori neve, Lakcím, Állampolgárság, Személyi igazolvány (útlevél) száma. - Hétköznap, munkaidőben megjelenik, amikorra kapunk időpontot. - Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló személy (belépéskor rögtön látszik) a reaktorba nem léphet be. - A reaktor ellenőrzött területére 16 év alatti személyek (ezt szerintem már a jelentkezésnél kiszűrik) és terhes nők (szerintem bemondásra) nem léphetnek be. Na ezt, a HE fórum soha nem tudta megugrani, még csak meg sem próbálta. ![]()
A szórólap alapján az nem nekünk szól, hanem pályakezdő fiatalokat szeretnének inkább látni, vagy olyanokat, akik hozzájuk mennének dolgozni.
Aztat nem írták, így jártak...
![]() HR olyat nem kérdezhet, hogy hány éves, milyen nemű. Próbálom elképzelni, hogy nem engednek be, hogy de mi csinos huszonéves lányokat vártunk megnézni. ![]()
Most szombaton, Csongrád-Csanád Vármegyébe senki?
Most mondja azasszony lakodalomba megyünk szombaton...
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2025
Szerintem az sokkal macerásabb, és nem annyira költséghatékony.
![]() Nem akarsz inkább autentikus helyi sült kecsegét/köröstorki hekkhalat enni, rojtos gatyában? ![]()
Kérek majd fényképes és szöveges beszámolót Köröstorokról és Alsónémediből.
Végülis egyikre sem mentem el, társaság hiányában. ![]() De legalább festek, főzök, takarítok és hasonlók...
Én sem megyek .... Bővebben: Link
Tudom, onnan is lehet képet küldeni, ahogyan éppen ropod a menyasszonytáncot.
![]() Péntek huszonhatOrszágszerte nagyjából kettőszáz helyen ingyen illegetjük magunkat: Kutatók éjszakájaSenkit nem viszek sehová, aki akar, csak odamegy a legközelebbihez...
A Csongrádi találkozó képei a hg7wbr.hu oldalon megtekinthetők. Sajnos én nem csináltam képeket, mert nem volt rá időm
![]()
Sajnos én a börzén, nem tudtam sokáig maradni, mert közbe jött valami. De azért sikerült egy-két apróságot vennem.
![]() Sokkal több árus volt, mint tavaly, szerintem. Vevő kevesebb, mert végre csak azokat engedték be, akik valóban vettek "jegyet". Egy pillanatra én láttam ha4023-at is, de nem voltam benne biztos, hogy ő volt az, ha sötétkék polóban volt akkor ott őt láttam. Igen ő volt , de mostmár biztos. ![]() Sajnálom, hogy nem a katonai rádiós felderítő teherautóval jött, pedig jó mutatott volna a homokparton. ![]() ![]() Azután dél felé visszamentem, de akkora már nem nagyon volt árus. De homokpartról "lőttem" egy képet. ![]() Majd jövőre, hátha jobban sikerülszámomra. ![]() A hozzászólás módosítva: Kedd, 10:18
Nézegetem a linket -nincs találat rajta a keresésemre. De lehet, hogy csak telefonon van így, ha géphez ülnék, talán menne is.
Téged talán megtalállak (ismét) de egy emlékezetfrissítés jól jönne. A hozzászólás módosítva: Sze, 20:01
Pedig ott van, mindegyik helyszín (jó sok van) linkekkel.
Én ugyanott leszek, ahol szoktam...
"ahol szoktam"
Azért egy pontosabb útbaigazítás jól jönne (tavaly is úgy találtam oda -de már nem vagyok biztos abban, mely épület, mely utca) Amit még keresek: ejszaka Härtlein-t nézném meg megint. Na, őt nem találtam ott, ami linket mutattál. (Most tényleg estére megyek. Kopasz vagyok még, nem kérek szabit) A hozzászólás módosítva: Sze, 20:54
Utána érdeklődtem, Karcsi bácsi elvileg nem fog előadni, azért nem látod.
A csatolt téglalapban bőven sok látnivaló lészen, és akkor még nem beszéltünk a város és az ország többi részéről. Én a jobb alsó sarokban leszek, este tizenegyig.
Azt igencsak sajnálom, ha Härtlein Károlyt nem nézhetek, de el fogok menni 26.-án este.
Bízzak abban, hogy budapesti fórumtársaink is meglátogatnak, nemcsak én?
Nincs kedved ingyen fuvarra még gyorsan a kipakolásdod előtt?
![]() ![]() ![]()
Már ma felvehettelek volna, pont arra, pont ott jártam.
Addig neg majd elütned az időt ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |