Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   253 / 253
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Pé, 20:54 /

Idézet:
„Bízzak abban, hogy budapesti fórumtársaink is meglátogatnak, nemcsak én?”

Erre még soha nem volt példa.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 21:32 / 1

Nem is ertem. Tök ingyen tök jó dolgokat lehet nézni.
Még -azonkívül, hogy rádnézek- kinézek valami kíserletezőst is estére/ejszakára -mert az jó.
A hozzászólás módosítva: Pé, 21:34
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») 7:28 /

Neked tökéletesen igazad van, aki országszerte több mint kettőszáz lehetőségből nem talál magának valamit, az dögöljön meg. Pontosabban ne akarjon rendezvényekre járni, meg okosodni.
Az nem ér, hogy:
- Én nem megyek sehová, jöjjön ide az az erőmű, ha annyira akarja hogy megnézzem
- Ugyanezt kínából sokkal olcsóbban idehozzák, becsöngetnek, megnézem
- Ember reggel nem kel
- Pont most nem jó, nincsen szabadságom
- Át lehetne tenni szerdára, akkor éppen arra járok
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») 8:12 / 1

Ez nagyjából így van. Csak ugye kinek mi a prioritás. Például nekem prioritás, hogy minden pénteken el tudjak menni asztaliteniszezni. Így, ha bármilyen péntekre eső program jön, akkor azt ehhez igazítom. A kutatók éjszakája tök jó dolog, tavaly is kinéztem programot, de ütközött az elsődleges prioritásommal, nagyon kapkodós lett volna. Ráadásul ami tetszett volna, oda máskor is lehet menni, csak le kell beszélni (MESZ I).
El kell fogadni, hogy mások vagyunk, mások a prioritások. Még akkor is, ha valaki csak szimplán lusta elmenni bárhova is.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») 9:01 /

Ha lenne közöttünk elkötelezett pedagógus, akkor vinné az osztályt/szervezne kirándulást, hamár ingyen van, és tök jó programok vannak.
Lehet még a Tanker sem feküdne keresztbe.
Akár plusz pontot is tudna adni annak az "Ubul"nak, aki eljön.

Amúgy:
Szoktam látni iskolás csoportokat.
(#) Alkotó válasza Gafly hozzászólására (») 9:45 / 1

Az iskolás csoport tagjainak szemében látsz érdeklődést?
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») 10:19 /

Gyerekek között meglepően nagy az érdeklődés. Igazándiból nagyon élvezik a dolgot.

Ami nekem furcsa volt (de érthető), hogy például fogalmuk sincsen a kézibeszélő fogalmáról. Például melyik felébe kell beszélni, meg a távbeszélés nem azt jelenti, hogy nem kell a fülhöz tartani, a hívást nem úgy indítjuk, hogy csapkodjuk a kagylóval a telefont, meg a kurbli nem azért van, mert folyamatosan tekerni kell a telefonáláshoz. Meghogy nem ezzel töljük a mobilt, mert láttak már hasonlót a neten.
De még felnőttek között is van néhány értelmes, nem csak a gyerekek között.
A hozzászólás módosítva: 10:20
Következő: »»   253 / 253
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem