Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nem valoszinü, legalábbis kinai boltra nem jellemzö.
Tudom, de még ilyen nem történt velem.
![]() Majd holnap tudok kérni visszatérítést? Mert most nincs olyan menü. Rámegyek a refund menüre , ott kérdezni megkaptam-e. Ott ki választom, hogy nem, és az jön be, amit csatoltam.
Na látod, ez a különbség a kinai boltokban. Lehet, hogy felakasztják azt aki a nemzetközi porondon csalni mer. ( persze az áru minöségéért nem az elado a felelös, az egy másik lapra tartozik).
Jo 10 éve vásárolok több kinai online shopban, de mindenhol eddig hibátlanul és gondtalanul müködtek ilyen ügyek. Ebay ÁFAMa belefutottam, vásároltam Amerikából egy ventilátort. Az Ebay levonta a Héa-t. Az Ebay-os számlán van IOSS szám. A posta meg levonta az Áfát. Hol érdemes ilyenkor reklamálni? A postánál felajánlja ugyan, de 15000ft a megbízásos esetekre. Holott ha nem lettek volna olyan buzgók, az IOSS eset vonatkozna a termékre.
A csomagszámot szokták variálni. Sokszor eltűnik valahol a határokon. Ha a szállítás rész egyébb sorokat is tartalmaz, akkor esélyes hogy feladták. Az Ali mostanság nem szeret fizetni. Nekem volt hogy visszaírta 3 hónap (ebből 2,5 Magyarország) szállítási idő után, hogy a csomag Magyarországon van keressem meg ha akarom. ( persze szebben fogalmazva)
Mibe került mert, ha jol emlékszem az IOSS csak kisebb tételekhez alkalmazhato.
Hát a venti 10000 volt, a szállítás 7000 a Héa 4000 a posta 4000. Így roppant jó vásárt csináltam. Majdnem annyi lett mint itthon. ( az ebayos számla alján van IOSS szám ) Neten azt írták, talán az EBAY visszaadja az ő részét, írtam is nekik, de míg nem jön meg addig a kért papírhalom kis részével rendelkezem csak. Kíváncsi leszek, a postás autó adni fog e számlát, vagy csak beadja a csomagot...
DC DCNincs véletlenül valakinél ez a fajta konverter? Vajon milyen IC leledzik rajta? |
Bejelentkezés
Hirdetés |