Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   262 / 262
(#) Massawa válasza sany hozzászólására (») Szept 16, 2025 /

Nem valoszinü, legalábbis kinai boltra nem jellemzö.
(#) sany válasza Massawa hozzászólására (») Szept 16, 2025 /

Tudom, de még ilyen nem történt velem.
Majd holnap tudok kérni visszatérítést? Mert most nincs olyan menü. Rámegyek a refund menüre , ott kérdezni megkaptam-e. Ott ki választom, hogy nem, és az jön be, amit csatoltam.
(#) sany válasza Massawa hozzászólására (») Szept 16, 2025 /

Automatikusan elindult a folyamat.
(#) Massawa válasza sany hozzászólására (») Szept 16, 2025 /

Na látod, ez a különbség a kinai boltokban. Lehet, hogy felakasztják azt aki a nemzetközi porondon csalni mer. ( persze az áru minöségéért nem az elado a felelös, az egy másik lapra tartozik).
Jo 10 éve vásárolok több kinai online shopban, de mindenhol eddig hibátlanul és gondtalanul müködtek ilyen ügyek.
(#) proba hozzászólása Hé, 9:47 /

Ebay ÁFA

Ma belefutottam, vásároltam Amerikából egy ventilátort. Az Ebay levonta a Héa-t. Az Ebay-os számlán van IOSS szám. A posta meg levonta az Áfát. Hol érdemes ilyenkor reklamálni? A postánál felajánlja ugyan, de 15000ft a megbízásos esetekre. Holott ha nem lettek volna olyan buzgók, az IOSS eset vonatkozna a termékre.
(#) proba válasza sany hozzászólására (») Hé, 9:55 /

A csomagszámot szokták variálni. Sokszor eltűnik valahol a határokon. Ha a szállítás rész egyébb sorokat is tartalmaz, akkor esélyes hogy feladták. Az Ali mostanság nem szeret fizetni. Nekem volt hogy visszaírta 3 hónap (ebből 2,5 Magyarország) szállítási idő után, hogy a csomag Magyarországon van keressem meg ha akarom. ( persze szebben fogalmazva)
(#) Massawa válasza proba hozzászólására (») Hé, 15:02 /

Mibe került mert, ha jol emlékszem az IOSS csak kisebb tételekhez alkalmazhato.
(#) proba válasza Massawa hozzászólására (») Kedd, 18:40 /

Hát a venti 10000 volt, a szállítás 7000 a Héa 4000 a posta 4000. Így roppant jó vásárt csináltam. Majdnem annyi lett mint itthon. ( az ebayos számla alján van IOSS szám ) Neten azt írták, talán az EBAY visszaadja az ő részét, írtam is nekik, de míg nem jön meg addig a kért papírhalom kis részével rendelkezem csak. Kíváncsi leszek, a postás autó adni fog e számlát, vagy csak beadja a csomagot...
(#) Régi motoros hozzászólása 15:39 /

DC DC

Nincs véletlenül valakinél ez a fajta konverter? Vajon milyen IC leledzik rajta?
Következő: »»   262 / 262
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem