Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az OFF hozzászólásokat kérjük mellőzni!
Köszönjük.
A webkamerát elfogadnám, ha még megvan. Irok PM.
A webkamerát gyakorlatilag már a boyscout nevű fórumtárs lefoglalta - egy csomagként
Ha esetleg meg tudsz egyezni vele - tőlem akár mehet Neked is.
Köszi a választ. Ha már ő kérte, akkor övé az elsőbbség.
220/22V-os trafóra és a két kis hangszóróra jelentkeznék
Viheted!
Már be van csomagolva! Címem - lsd. az Üzenetekben. Ingyen monitor stbJó reggelt!Ingyen , kizárólag egyben személyesen elvihetőek , posta nincs. -Dell 24" monitor A kép alsó 3/4ede villog. A villogás folyamatos, 5-10 mp normál működés után jelentkezik. -LG 20 " monitor Jelenleg, nem kapcsol be, a monitor talp felső öntvény része, törött - Epson tintasugaras nyomtató+ szkenner Beszáradt patronok, szkenner része működött - Kamerák Működéséről, nincs információm - VHS Video mechanikák Fényképeket jelenleg nem tudok feltölteni. Nem bontom, tehát kizárólag egyben személyesen vihetőek, Budapest Campona közeléből. 2025. november 22-ig tárolom, utána hulladékudvar. A hozzászólás módosítva: Sze, 6:46
Nekem nincs szükségem most semmire a felajánlásból, csak egy kérdésem lenne: Ha ígyis-úgyis a hulladékudvarba kerülnek, miért nem lehet külön-külön is elvinni csak egy dolgot? Akkor a végén neked is kevesebbet kellene cipekedni...
Szervusz!
Ha írnál pontos típusszámokat, a monitorok és a kamerák (egyáltalán milyenek: VHS / fényképező / DV) érdekelhetnek. ![]() HP Deskjet D5460 elvihetőHP Deskjet D5460 tintasugaras nyomtató elvihető. Papírelakadás hibát jelez, a beszáradt patronok már nincsenek benne.A tápegysége fontosabb mert az a 0957-2230 (32V-os) táp, aminél 10-ből 11 elromlik, de ez működik. ![]() A hozzászólás módosítva: Sze, 14:13
Ingyen elvihető mindenféleSziasztok!Itt a 2. Adag, ingyen elvihető motyó halmaz dunakesziről. A szabályok (kénytelen vagyok....) 1) dobozonként(képenként) egyben, nincs válogatás, hogy nekem az x. Képen a doboz aljáról kéne ez-az 2) A doboz marad itt, csak a tartalmát adom. Nem tudok se kartondobozt, se zacskót adni, erről neked kell gondoskodnod 3)A megmaradt cuccokat legkésőbb jövő hét végén viszem el a hulladékudvarba 4) ha mást küldesz magad helyett, rendben van, de akkor kérlek az írjon, keressen, aki majd jön a cuccokért. Múltkor kicsit nehéz volt kibogózni hogy ki helyett ki jön. A tartalom pedig a következő: 1) kontakta villanykapcsoló, döglött aldis akkutöltő, dugasztápok, pákatartó 2) kábelek, 3 eres sodrott, borotvadugós, jack, VGA, karácsonyi fényfüzér maradéka... 3) relés panel, valami régi telefon tasztatúra (be van ragadva), CRT TV lelke, ipari egyenirányító, ISA buszos kártya (tán soros/párhuzamos bővítésre?) 4) C64 táp, TP-link switch, CRT TV maradékok, LCD monitor PCB-je, 5) ipari vezérlés PCB-k, még több CRT TV maradék, 6) mindenféle (azthiszem settopbox) tápegységek, némelyik kábellel, talán még működnek is 7) videoton infracolor vagy hasonló bemenetválasztós moduljai, még több CRT TV bontás maradék, BEAG APT100 utánépítés (sose működött) Szerintem igazi zsákbamacska, nálam már határeset a szemét felé (per definíció) gondoltam egy utolsó esélyt megérdemelnek, hátha valaki tudja hasznosítani
Szia!
A 4-es doboz tartalmát elvinném. Ingyen elvijető számítógépSziasztok ! HP I5 4 GB Ram, 500Gb Kingston SSD, Win 10 . Win 11 nem telepíthető. Dell monitor. Budapest XVI. Kerületéből ingyen elvihető. Postára, futárra nincs időm
Fel megy erre is a 11, a telepítőben ki kell lőni a CPU + TPM csekkolást, és gyönyörűen elfut rajta.... 775-ös P4-esen is AGP kártyával meg 2GB DDR1 RAM-al próbáltam már, bár azon azért eléggé lassan ment, ha megnyitottál 5 böngésző ablakot....
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 18:41
Kérem szépen, elmegyek érte, többit priviben
Most látom, lekéstem a szgépet. Vagy nem akarod elvinni, hanem csak tanácsokat adtál?
Viszem én, jó lesz a mostani műhely gép helyére.
![]()
Írtam Pü-ben is, leghamarabb KEDD-en tudok menni érte.
Szia,
A 3, 5, 6 doboz tartalmát köszönettel elfogadnám.
Szia!
Az 1. dobozt elvinném. A többit magánban.
Rendben, tiéd, mindjárt válaszolok privátban.
Rendben, viheted. Hamarosan írok és egyeztetünk.
Megvan még innen a 2-es és a 7-es doboz tartalma
Sok apróság, melyek értékesek lehetnek valakinek. Csak egybenPár dolog, amelyek valakinek érdekesek lehetnek. Ingyen vihetők, de kizárólag egyben, ahogy a képeken láthatók.- 3 pár ferrit fazékvas, csévetesttel. - bontott mini potméterek. - 2db könyv és egy dupla Bach CD (remélem ezért nem kapok megrovást a moderátortól). - új izzók, gyári csomagolásban. Értékeik a második fotón láthatók. - új állapotú, kapcsolós, zavarszűrős és sima hálózati aljzatok. - 3db magnószalag, gyári dobozukban. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők. Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
Szia Karcsi!
Köszönettel érdekelne, Budaőrsi átvétellel.
OK. A tiéd. A többit privátban megbeszéljük.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |