Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „kihagyott lehetőség volt” Én is szentül megfogadtam Janó bácsinak, hogy elviszem a magnó múzeumba. Maradjunk annyiban, hogy sok embernek ígértem már meg dolgokat itt, és nem teljesítettem. Már lehetőségem sincsen.
Valahol a Kéttanyelvűben tartott hivatalos pesti HE találkozón készült képek között még nekem is lehet hogy van.
Retinámba beleégett, ahogyan szomorúan álldogált a tornateremben a bordásfal előtt. Nagyon örült, amikor szóba álltam vele.
Részvétem. Évtizedeken önzetlenül segített mindenkinek, szimpla hozzáértéssel.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2025
Modern Gyár látogatások ország szerteErdekes rendezveny gyar latogatasi lehetosegek orszag szerte:https://www.moderngyarakejszakaja.hu A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2025
Nagyon szépen köszönöm, már be is regisztráltam az szent félvezetőgyárba.
Ha valaki még el akar jönni, akkor csatlakozhat, és ingyen elviszem.
Feltételek: - Beregisztrálja magát - Péntek 15:00 magasságában itt van, amikor indul az autó Idézet: „Ezúton igazoljuk, hogy fogadtuk regisztrációját a 2025. november 14. 17:00 időpontra Infineon látogatás 17:00 néven meghirdetett eseményre, amelyre örömmel várjuk.”
Kelnek szárnyra mindenféle pletykák és rémhírek.
Én jelen (és aktuális napi) tudásom szerint ezekről tudok: Október 26 (vasárnap) Győr. SZS mester visz, én meg veszek EGY szál virágot. Vasárnap és EGY szál virág hivatalosan megerősítve. Bárki aki mást állít, az félrevezetés. November 14 (péntek) Cegléd. ÉN viszem magamat, mert senki nem ugrotta meg azt a szintet, hogy jelentkezzen a félvezetőgyár (amúgy ingyenes) látogatásra. November 15 (szombat) nagykör. ÉN viszek mindenkit, aki akar jönni. Nagykör: Budapest -> Csanád -> Szentes -> Hódmező -> Csanád -> Bócsa -> Budapest. Ebéd Hódmezőn, SANY mester intézi. December 23 (kedd) Paks Gery78 szervezi a bulit, mint évzáró HE találkozó. ÉN viszem Budapestről aki akar jönni, meg Kecel helyett most innen lészen a karácsonyi halászlé és kaja. Most még nem tudom, de be van ígérve egy pacalfőzés, olyan amikor nem az egész nap arról szól, hogy csak meló.
Ha már ráálltál a dologra, én szívesen mennék Paksra, egy jó halkaját enni. Már ha beleférek a keretbe. Amit mindenképp szeretnék ez alkalommal elfogyasztani: Ponty halászlé csak belsőséggel és gyufatésztával.
Örömmel látlak, simán beférsz az autóba.
Akkor már csak a szervezőn múlik…
Ebédet intézem. November elején foglalok asztalt kaját meg választunk majd. Így jó? Konkrét étlapot én nem találtam a weboldalon.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2025
Így van, én szervezem a December 23.-ai évzáró halászlébeszerző HE találkozót Paksra, a napokban megcsinálom az Excel táblázatot, amellyel majd fel tudom hívni az éttermet asztalfoglalás ügyben, illetve hogy mennyi kajával készüljenek fel lelkileg.
Az lenne a kérésem Mindenkihez, hogyha elkészül a táblázat, és megosztottam úgy, hogy tudjátok szerkeszteni, akkor kérlek írjátok majd be magatokat, és azt, hogy mit esztek, mit visztek az étteremből.
Excelen kívül, én annak külön nagyon örülnék "a fa alá" , ha ProliGyerekkel
ehetnék, ha már úgyis ott vagyunk... Elviteles halászlének ajánlott tároló edényt hozni.
Ezt maximálisan támogatom. És idén nincs kifogás!
Hello! Csak azért nem szóltam, mert nem tudom hogy alakul a családban a 23.-a. De ha nincs gond, meg ajtócsapkodás, ott leszek. De hogy mondjam, ma is ott voltunk és egy orja levest ettünk, én meg még egy halas palacsintát..
Én is szívesen elmennék, de sajnos csak úgy tudnám, ha valakihez betársulhatnék utasnak, aki erre járna véletlen. Oda és vissza is. Máshogy nem tudom megoldani.
![]() Pont 2 hónap addig. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2025
Fejér megyéből ha lesz valaki és ráérek akkor mehet közös fuvarral. Te viszont messze vagy tőlem sajnos.
Az ég is sírva fakadt. Szertartás közepén leszakadt az ég, pacallá áztunk.
Sokan kérték, ezért a Lágymányosi hídnál utána (vagy elé?) engedtünk hárman egy dedikált csokrot.
Sziasztok, őszintén remélem, hogy sikerül Veletek ebédelni!
Én is ennék végre egy jó hallevet, meg amúgy is régen láttam a hamvas orcátokat! ![]()
Na ennek örülök, edényt hozzál az elviteles halászlének, mert emlékeim szerint a nejed is szereti, és szoktál is vinni haza.
Amúgy nagy bulira számít a szervező, Gery78 önmagában 1.25 autót kitölt. ![]() Mármint jelen állapot szerint kettő autó megy Pestről, Ő a család mellé be' sem fér. Információ morzsák alapján akkor minimum tizen leszünk...
És lehet mondani, hogy régen minden jobb volt.
Meg ahogyan Granpa szokta mondani, hogy:
Idézet: „Nyúljon meg a nyaka” aki náluk szervezett rendezvényről nem szól. ![]() Közép-Ázsiai Piknik Hallé A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2025
Pedig a Közép Ázsiai Pikniken a kaja mellett ihattunk volna tuti kávét is, az utolsó képen van a kedvenc kávépörkölő emberem aki a nagy rugós karos kávégép mellett áll. Tőle szoktam kávét rendelni. Kár, hogy lemaradtunk erről.
Sziasztok!
Ahogy ígértem, elkészítettem a jelentkezési táblázatot a Karácsony előtti HE találkozó Dec. 23.-án, Halászlé beszerzés a Paksi halászcsárdában találkozónkra, kérlek töltögessétek ki, jelentkezzetek bátran aki jönni szeretne. Beírtam aki eddig jelentkezett a találkozóra, majd nézzétek ki az étlapból, hogy mit ennétek, és írjátok be légyszi a táblázatba, hogy kb tudjuk milyen kajával készüljenek az étteremben. Próbáljátok ki légyszi a linket, hogy látjátok-e, és tudjátok-e szerkeszteni. Karácsony előtti HE találkozó és Halászlé beszerzés Linkje Paksi Halászcsárda Étlapja
Jól halad a szervezés.
![]() Nagyon kedves hogy gondoltál Éva nénire (lánykori nevén Nyúl). ![]() Kellene egy olyan oszlop is, hogy ki hogyan/kivel jut el Paksra és vissza. Összesen, jelen pillanatban öt autóval lehet sakkozni, ami 20...25 embert jelent (függően attól, hogy mennyire húzzák össze magukat). Szerintem a rendelés előre jelentése csak tájékoztató jellegű, mint esetemben is, hogy az elviteles tálakat előre el tudják készíteni. Aztán lehet meggondolom magam, és például nem pacalt eszem. De mivel nem a kedvünkért tartják nyitva a boltot mint Kecelen, részünkről ez csak gesztus. Igazán fontos az lenne, hogy mennyi asztalt és széket toljanak össze. Meg hogy ki ki mellé hajlandó ülni, meg melyik autóba ül. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

ehetnék, ha már úgyis ott vagyunk...