Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   255 / 255
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 22:24 /

Ha megkérlek, akkor az én nevemben is vinnél egy szál virágot?
A hozzászólás módosítva: Sze, 22:26
(#) jani1987 válasza mnyugger hozzászólására (») Sze, 22:56 /

Miért is?
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 22:58 /

Találtam még néhány képet.
Emlékét megőrizzük.
(#) mnyugger válasza jani1987 hozzászólására (») Sze, 23:01 /

(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 7:01 /

Azért, mert nagyon jó/szak/ember (ezek minden kombinációja igaz) volt, és tiszteltük/becsültük.

Virágot senki nevében nem viszek, ez volt a család kérése. Csak egy szál virág legfeljebb, minden csomagolás és cicoma nélkül.
Én egy fehér rózsa/szegfű (inkább ez utóbbi) és a HE részéről díszegyenruhában megyek.
(#) bbb válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 7:37 /

Jani, ha eddig nem esett volna le, Pucuka végleg letette a pákát és Győrben lesz a szertartás, melynek része lesz, hogy emlékére virágot dobnak a Dunába.
(#) Ódenka válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 10:13 /

Most hirtelenében nem tudom, vagy tegnap, vagy előtte napon jutott eszembe, rég láttam fent és mi lehet vele...Megérzés, véletlen...? Isten nyugosztalja, értékes ember volt, szerencsénkre sokáig volt közöttünk, sokan szerettük.
(#) sany válasza Ódenka hozzászólására (») Csü, 11:01 /

Én is a héten gondoltam rá, hogy mi lehet vele. Valóban itt a fórumon, illetve ebben a közösségben értékes ember volt. Mi privát üzenetben is sokat beszélgetünk, és személyesen is sikerült találkoznunk néhány alkalommal.
Egy nagyszerű embert, és fórumtagot ismertem meg benne.
Nyugodjék békében!
(#) nagy hoho válasza sany hozzászólására (») Csü, 13:44 / 4

Bajusz völgyben volt egy HE találkozó pár éve. Madzagossal és a vezetőnkkel Granpával, aki előző nap be járta a terepet, fél óráig kerestük a találkozó helyszínét. Pucuka minden kíséret nélkül oda talált, fel jött a hegyre a négy kerekű rokkant kocsijával. A mai napig nem értem, hogy sikerült Neki. Akkor értettem meg , hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Akkor zártam örökre a szívembe.
Az első kép a Bajusz völgyi.
A hozzászólás módosítva: Csü, 13:49
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Csü, 13:47 / 2

Még egy kép:
(#) Frankye válasza mnyugger hozzászólására (») Csü, 16:47 / 1

Nagy kár érte, hatalmas tudású szakember volt. Nyugodjék békében!
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Csü, 16:58 /

Részvétem. Egyszer amikor még nem alternatív HE találkozó is volt, vele és Köbzolival mentem a Bókay kertbe. Sajnálatos, hogy egyikük sincs már.
(#) proli007 válasza nagy hoho hozzászólására (») Csü, 17:16 /

Nagyon sajnálom..
Pont ma voltam a Péterfy-be és a lányomnak mondtam, hogy a Bartókon lakott valahol a Feri..
Azért meséltem Neki, mert ha jól tudom, Ő is németkéri volt. Mikor halottak napján egyszer a leányával jött a németkéri temetőbe, kértem, hogy guruljanak erre, hogy láthassam az orrát. Mert anno a Skype-on sokat beszélgettünk, vele és a Köbzolival, de életben sosem láttuk egymást.
Most már mind ketten hiányoznak és hiányozni is fognak.. Nyugodj Békében Feri!
(#) jani1987 válasza bbb hozzászólására (») Csü, 17:27 /

Nem vagyok sírós típus de ezt már bekönnyeztem. Ha tudjátok hova lesz temetve szóljatok. Az idén kimennék hozzá. Akár ti is jöhettek. Az idősebbeknek üzenem még maradjatok köztünk nagyon sokáig.
A hozzászólás módosítva: Csü, 17:31
(#) nagym6 válasza Frankye hozzászólására (») Csü, 18:00 /

Sajnálom nagyon. Részvétem a családnak. Hatalmas tudás ment el vele együtt. Mindig segített rajtunk. Én úgy éreztem, hogy Ő egy kulcsembere ennek a csapatnak. Már többet nem lesz itt velünk sem. Nem is tudtam, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz.
A hozzászólás módosítva: Csü, 18:02
Következő: »»   255 / 255
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem