Fórum témák
» Több friss téma |
AEG Lavatherm hőszivattyús szárítógép nem megySziasztok!9 éves AEG Lavatherm hőszívattyús szárítógépemmel ma következő történt. Program közepén egyszer csak spontán kikapcsolt a gép, tehát fullra, mintha lejárt volna a program. Amikor az ajtót kinyitottam, meleg volt belül, ruhák természetesen még bőven nedvesek, ami normális, mivel még félidőnél sem volt. Próbáltam bekapcsolni a bekapcsoló gombbal, semmi, kicsit kijjebb húztam a sínjén (mosógéppel van összeépítve), na ekkor bekapcsolt, a kijelzőjén még ez előző program maradványa látszott. Kikapcsoltam, vissza, beállítottam megint a szokásos programot, START gomb, és egyből ki is kapcsolt teljesen megint, a motor egy pillanatra sem indult be. Másodjára mozgatással sem tudtam bele életet lehelni, pedig kitartóan mozgattam vagy 5 percig ![]() Akinek van tippje, megköszönöm szépen.
Szia. Ha máskor is szoktad mozgatni első körben konnektor dugvilla vezetéket nézném át meg kapja e a hálózati feszültséget.
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2025
Sziasztok!
Nekem is ugyan az a problémám,mint Lennoné,nem gyűjti a vizet.Ugyan az a szárítógép tipusa.(navon bft7aadm) A szivattyút kiszereltem és kipróbálva működött.Visszaszerelve viszont hiába kapcsoltam be a gépet nem ment,hiába kapcsolgattam a mellette lévő kapcsolót.Lehet ez esetleg vezérlőpanel probléma? Válaszokat előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2025
Gorenje D7564 szárítógép problémaSziasztok! Olyan probléma merült fel a Gorenje D7564 szárítógépemnél, hogy hiába kacsoltam be START gombot, nem indult a gép. A kijelző világít - jelzi a megadott programot. Hibakód semmi. Az ajtó zárva és a kapcsolója kimérve - jó. Volt mikor magától elindult a program a hibakeresés alatt. Gombokra nem reagál, sőt most már a gyerekzár is bekapcsolt és nem tudom a megadott módon kikapcsolni. Csak a programválasztásra reagál. Van valamiféle RESET lehetőség nála? Köszönöm előre is segítséget!
Szia,valoszinù vezérlő hiba.Esetleg már megoldódott?
Szia! Köszönöm válaszod! Én is erre gyanakodtam, sajnos. A vezérlő kb. 80 ezer forintba kerülne. A gép 8 éves, lehet, hogy nem érdemes ennyit beruházni rá. Valószínű új gép lesz. Azt nem tudom, hogy lehet-e valahonnan használt vezérlést szerezni...
Víztartály tele hiba jelzéseSziasztokSegítséget szeretnék kérni Indesit YTM08 típusú szárítógép indítás után 1 perccel kiáll víztartály tele hibára. Természetesen az alsó felső víztartály üres, a víz színt érzékelőt kicseréltem. De a hiba még fentáll. Mi lehet még? Esetleg mást jelent? Köszi a segítséget. AEG Lavatherm nem forog, égett szagSziasztok!9 éves AEG Lavatherm hőszívattyús szárítógéppel a következő történt. Nemrég a szárító működése közben valami lenyomta a fí relét, lehet pont a szárító. Visszakapcsolás után azt tapasztaltam, hogy a dob nem forog, ha nem fix idejű szárító programot kap, akkor hamar le is kapcsol. A fix időt végig csinálja, úgy hogy nem forog a dob. Muszáj voltam használni, mert azért valamennyit tudott így is segíteni, kint a 8-9 fokban nem igazán száradnak a ruhák. Ma viszont végleg kilehelte a lelkét, konkrétan valami elfüstölt benne (égett szag, se kép, se hang). A kérdésem az volna, hogy ezt még lehet / érdemes-e javíttatni? Ugye egy 9 éves gépről van szó. Érdemesnek akkor gondolnám, ha egy új gép ára kevesebb, mint feléért javítható. Nyilván értem, hogy nem könnyű tanácsot adni, nem tudván, hogy pontosan mi a hiba, azért bármilyen hozzászólást megköszönök.
Igazad van, láttatlanban nem könnyű tanácsot adni.
Elszakadhatott az ékszíj ami apró pénz. De lehet más baja is.
Köszi, én nem értek hozzá, de az ékszíj addig volt esélyes sztem, amíg csak nem forgott.
Most, hogy valami el is füstölt és nem kapcsol be, ez már nem csak az ékszíj.
Vagy feltekerte a hosszbordás szíj feszítő szállát a Motor.
Ismétlem csak találgatni lehet
Szia,tetejét leveszed 3 csavar fogja a hátuján,látod az ékszij a dobon van e.Kondenzátor probléma lehet még,de igy ha erölteted a motor megadja magát.
Szia.Kondenzátor,szűrők eltömődése,vizszintkapcsoló hiba,leeresztési hiba dugulás miatt,szivattyú hiba ezekre szokott a lámpa világitani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |