Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Bár nem program, de előző napra a házimunka van tervezve.
Nálam is, gyakorlatilag az év hátralévő részére.
![]() Kitűzött időpontnak javasolnám: 13:00 CET (ha már halászcsárda) Én ehhez igazítottam az indulási időmet. Tudom hogy sokaknak ez rettenetesen korán van, mert például 4...5 körül szokott ebédelni, de más is van a világon.
Á, majd állít a szerveren. A korai reggeli úgyis lerázódik addigra.
Üdvözletem a Fatornyosból! Kálmán..
Voltunk Nyúlon garázst építeni pár napig. Volt is eszembe a te nyulad.
Sziasztok!
Lassan közeledik a céldátumunk a Karácsony előtti HE találkozó Dec. 23.-án, Halászlé beszerzés a Paksi halászcsárdában találkozónkra, este felhívom az éttermet, és lefoglalom az asztalt, és elküldeném a listát, hogy mire készüljenek. Sajnos tesómék nem tudnak jönni a munka miatt. Jelen állás szerint akik eddig jelentkeztek: 9 fő Gery78 Granpa Gafly SzervízMacska Proli007 Gyerek67 Rectamas Jani1987 + 1fő Kérnék szépen mindenkitől egy utolsó visszaigazolást, mielőtt elküldeném az asztalfoglalást. Kérlek pillantsatok rá még egyszer a táblázatunkra, és aki nem töltötte még ki, légyszi tegyétek meg. Karácsony előtti HE találkozó és Halászlé beszerzés Linkje Paksi Halászcsárda Étlapja Az asztalt 13:00-ra foglalnám Gafly javaslata alapján, mindenkinek megfelel?
Utólagos engedelmeddel kitöröltem az első oszlopot, mert a keresztnév felesleges információ, így azt nem gyűjtünk hobbiból.
Amennyire tudom, aznap nagyüzem lészen, közvetlen ünnepek előtt, tehát nem kérik az utolsó szál káposzta salátáig előre írásban a rendelést, lehet rögtönözni étlapról is. Szép kártyát elfogadnak. Ipari mennyiségű leveshez kotla ajánlott.
Hello! Én ott leszek, és feltehetően a feleségemet is elcsalom. Bár Ő szerintem nem sima halászlét fog enni mint én. Köszönjük az ügyintézést. 13:00-ra megyünk..
Fényképet készíteni meg kötelező! Ezt Gergő kihagytad.
A hozzászólás módosítva: Hé, 15:58
Rólam csak Granpa készíthet és tölthet fel képet takarmányozás közben.
Én tudok menni de az asszony dönt, hogy aznap akar e dolgozni.
Sziasztok, ha nem jön közbe semmi, akkor megyek, szabadság kiírva.
Nincs valakinél az autójában egy szabad hely Budapestről?
Budapestről szerintem csak egy (az enyém) autó megy, hacsak nem veti be Gery78 a családi autók egyikét (ennek pedig meglehetősen kicsi a valószínűsége).
Jelen leosztás szerint az én autómban én ülök a bal első ülésen, Gery78 a jobb elsőn, mögötte Granpa kuporog, mögöttem meg Szervizmacska. Papírforma szerint 5 a szállítható utasok száma, azaz elvileg beférnél hátul középre, ha Gery78 kicsit összehúzza magát/megengedi.
Proli007 szuper örülök, hogy tudtok jönni, nagyon szívesen, várunk szeretettel.
Sany Mindenképp készítünk képeket, de valóban, most már Granpa is tud fotózni, így kinevezzük Őt a KEHET23 hivatalos fotósává. Persze a képeket fel kell tölteni ide is. ![]() Rectamas reméljük beférsz hátra középre Granpa és SzervizMacska közé. Jani1987 Csald el a Zasszonyt Magaddal, egyedül úgyis unalmas az utazás. Lesz társaságod. Gafly Majd legfeljebb csücsörítünk, hogy beférjünk. Ha ez kevés lenne, a mentő ötletem pedig, hogy tedd be légyszi a cipőkanalat az autóba, hogy kéznél legyen, mert az autóba beszállásnál lehet kelleni fog. Én, mint írtam, nem tudok családi autóval jönni, mert sajna tesómék nem jönnek a meló miatt, mindketten dolgoznak, Unokaöcsém meg vizsgázik az egyetemen. Szuper, tehát akkor 10 fővel számolhatok, hívom is az éttermet. Gery78 Granpa Gafly SzervízMacska Proli007 + 1 fő Gyerek67 Rectamas Jani1987 + 1 fő Szerk: Asztalt lefoglaltam Dec. 23.-ára 13:00-ra, nagyjából elmondtam, hogy mit fogunk enni, és elvinni. Úgyhogy mehetünk. A hozzászólás módosítva: Hé, 21:00
Elvileg odafelé nem problémás eljutni, kb. 12:30-ra beérek Dunaújvárodba, onnan egy fél óra gyalog a Halászcsárda, de ha esik, akkor nem a legkellemesebb a gyaloglás...
Vissza kissé problémásabb, Budapestről még haza is kell jussak.
Dunaújvárosba? Akkor nagyon gyors vagy ha gyalog megteszel fél óra alatt 44km-t.
A busz 12:30 ér Dunaújváros buszpályaudvarra, onnan kb. 3km a Halászcsárda.
Nem Paks-ra fogsz érkezni, 12:30-ra? Mert a halászcsárda ott van, nem Duná-ba.
Hozzám senki nem jelentkezett utastársnak.
Bocs, Paksot akartam írni, menetrend szerint 12:28-kor ér be a busz.
Bocsánat, én dolgoztam; nem tudtam figyelni. Én megyek, az tuti. Majd visszanézem, mikor kell a Gáborhoz kiérni, hogy ott legyek indulásra.
Csak azért kötözködöm, mert akkor kimegyek érted 12:30-ra. Az út másik oldalán van a Penny, annak mozgássérült parkolójába fogok beállni (persze ha lesz hely.) Majd írok privit, hogy meg is találjuk egymást..
Szóval, ha nem kötözködsz, akkor nem jössz ki?
![]() Előre is köszönöm. Egyébként, ha nem lesz nagyon vacak idő, szívesen elgyalogolok, nem esik nehezemre, sőt a buszozás után jólesne egy kis mozgás. Privátban egyeztessünk.
9:30 magassága. Granpa meg eldönti, hogy villamossal, vagy vonattal akar-e kezdőpontra érkezni. Rectamás meg önállóan elbuszozik odafelé. Gery78-at meg felszedjük a háznál, utána tankolás és kocogunk Paksra.
Sziasztok!
Be lehet még nevezni a Találkozóra? RecTamast ki tudnám vinni a buszmegállóból.Esetleg vissza is, remélem nem a Dunaújvárosiba kell... És nagyon szívesen megismerkednék Proli007 fórumtársunkkal is. Viszont a halászlére nem iratkoznék fel, hanem valami mást bizton lehet rendelni. Boy A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:25
Hello! Nem én szervezem, de biztos nincs akadálya. Írtam Tamásnak, de még nem döntötte el hogy gyalogolna vagy autózna. Van ott szerintem bármi amit szeretnél enni. (Én is voltam már kétszer Kalocsán a Kék Dunában..
Most hogy már van híd, nem nagy kihívás.
Szia!
A "Híd" az délen van,Pakshoz, a buszmegálló előtt megyek el, és fel tudnálak venni. A csárda meg északi részen van, és nem kéne fölöslegesen autózni. Boy
Nem is én vagyok a szervező, de a linkek itt vannak.
Szerintem az éttermet leginkább az érdekli, hogy mennyi széket és asztalt toljanak össze 13:00 időpontra. Ennyi embert étlapról is ki tudnak szolgálni, az ipari mennyiségű (mi nem ez a kategória vagyunk) elvitelt azért illik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |