Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Németországban a zsaruk elkaptak az autopályán egy Teslat, ami egy utánfutot huzott egy áramgenerátorral. A zsaruk szerint a müködö generatort nem szabad huzni, azaz, csak akkor szabad, ha le van állitva. A soför azzal védekezett, hogy a ho miatt vészjelzés van érvényben, és ilyenkor elöirás, hogy az auto fel legyen tankolva meg meleg ruha, müködö telefon kell. Ö már egyszer megjárta, hogy télen a dugoban lemerült a kocsija és majd meg fagyott, végül drágán daruval az ellenkezö oldalról emelték ki a kocsiját, a biztosito meg nem fizetett…a foszilos kocsiknak meg a sárga angyalok üzemanyagot osztogattak.
Végül a zsaruk állo generátortal tovább engedték ( gondolom a legközelebbi parkoloig ahol ujra inditja). Hát igen, ezt a kérdést is meg kellene oldani.
Erre a legegyszerűbb megoldás. Fogok egy elektronkannát, elmegyek vele a legközelebbi tankállomásra és teletöltöm.
Akkut kell cserélnünk, vinni kell a kocsihoz.
Te viszed a töltöttet, mert öreg vagyok, és az a nehezebb. Idézet: „mert öreg vagyok” Azt megnézném, melyikünk az öregebb?
Nem az évek száma, hanem az állapot számít.
Te mond , hogy rablo tamadas !
A Te hangod mélyebb !! 2 Dart Wader repül a sivatagban . Egyik mondja : - Velem van az ERŐ ! Másik : - Velem meg a kulacs ....
Hiába mondtam ezt öreg autóm eladásakor a vevőnek.
Létezik olyan elektromos autó, amin metálfényezés helyett napelemek vannak?
Szerintem logikus lenne.
Gyakorlatban nem mert harmatgyönge a napelem. Van egy diák világverseny ilyen “autokkal” ahol az auto a soförrel együtt még 100 kg-t sem nyom arra talán elég a több négyzetméteres napelem.
Egy vasuti érdekesség. Csehország egyik fövonalán egy tehervonat alváza törött össze. A vinatot 2 vilalnymozdony vontatta, és szembe is jött egy hasonlo vinat másik 2 mozdonnyal. A balesetet azonnal jelentették. A központ azonnal lekapcsolta a két felsövezetékben a villanyt, és megigérte a segitséget. A baj az lett, higy villany nélkül mozdonyokbn nincs fütés igy a személyzet majdnem 3 orát fagyoskodott minsz 20 fokos hidegben mire megérkezett a segitség.
Katonakoromban vasúti szállítással vittek gyakorlatra. Zalaegerszegen öt órára félretolták a szerelvényünket, a mozdony meg elhúzott. Mindezt fagypont körüli hőmérsékleten. Szerencsénkre berendezett (kályhás) GUB kocsiban voltunk
![]() A sztori hosszú, de ez a lényeg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |