Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „Február 7.-én Szombaton megfőzöm a pacalt, főtt krumplival, és bepakoljuk Csorvásra” És itt van hozzá egy főkrumplipucováló. (Pakolációban besegítő is)
Az alap probléma ott van, hogy nagyon nem esek útba ezért esélytelen, hogy bárhol felvegyetek.
Neked tökéletesen igazad van, úgymint Budapestről - Csongrád - Csorvás eléggé kiesel.
Sajnos nem mindenkit tudok ingyen elvinni mindenhová... A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2026
Tervek szerint nyolcadikán vasárnap, reggel hatkor indulok Pestről, Csongrádon felcuppantom Sany fórumtársat Csongrád/Csanádon, kis szerencsével lerakom a TV-ket (ámbár ottan, azért akinek ingyen viszem, nem igazán közreműködő). Kis szerencsével Szentes, de az is már inkább visszafelé, mert koránra (8...9, ami húzós) oda illene érni Csorvásra.
Ebéd majd valahol, éhen még nem haltam. Addig még tankolnom kell, pályamatricát venni, bevásárolni, meg főzni pacalt szombaton, azoknak akik segítenek berakni az ingyen vihetős TV-ket, és 2025-ben segítettek például széldeszkát festeni. Miért kérdezed?
Nem szeretne hozzád csatlakozni senki Pesten? Nehogy már egyedül gyere a TV-kkel.
Tervezem, hogy megyek azzal a feltétellel, hogy a zasszonyt ledobom a tesójához Mezőkovácsházára.
Hivatalosan rajtad kívül még senki nem jelezte a csatlakozási szándékát...
Jani1987 kivételével, de ő nagyon kiesik. Idézet: „Holnap beszélek a csajjal, aztán referálok.” Na, az a "holnap" megtörtént?
(Az valójában ma reggelre derült ki, hogy a nejem azokra a nepokra pont be van osztva, de az elvi lehetősegre lennek kíváncsi, hogyha netan szabit kér es kap, akkor lesz-e hel. En mindenképp megyek, de akkor vagy a fiúreszlegben, vagy sátorban alxom, ha egyedül megyek)
Az csak tegnap (kettő hete
) volt, ne sürgessed már.
Mit szólnának az urak egy újabb éttermes összejövetelhez? Csak egy ötlet.
Valamint a fórumtársunk, aki kérte a TV-ket, nem hajlandó elárulni hogy hová kellene vinnem a három ingyen TV-t, így a reggel hatos indulással az 5 órás autózás Csorvásra törölve.
Már régen. Tényleg a következő napon.
Nálam, ha nincs változás, rendben van a dolog, akkor előfordul, hogy nem erősítek rá.A hely megvan, be vagy írva a matrikulába. Ha egyedül jönnél és nem foglalod el a helyet, semmi baj. Nálam szorítunk helyet. A hozzászólás módosítva: Pé, 20:32
Idézet: „Nálam, ha nincs változás, rendben van a dolog, akkor előfordul, hogy nem erősítek rá.” Vagy simán elfelejtetted, ez gyakran előfordul.
Ha tényleg komolyan ráfordulsz a szervezésre, akkor azért energiát kell ám belefektetni.
![]() Békéscsaba "sem csak úgy van", hogy mindenki tudja hogy van, és ömlenek az emberek. Meg ingyen nekem minden jár (parkoló, kaja, szállás és ajándékok). Apró részletek: - Hivatalosan be kellene jelenteni (kőbe vésés) - Szerintem a régi bannert frissíteni kellene - Takarítani, pakolni, füvet lenyírni - Gyámoltalanokat gyámolni (öregeket, betegeket szállítani) Idézet: „Beszéltem Zolival (hentes, régen is ő szállította a HE találkozóra a kockázott husit a "Bókaiba"). Körülbelül azt mondta, hogy ha megmondod hogy mikorra és mit, akkor berendelem, és bármit. Bőrös süldő oldalasból is kivágok neked egy ötkilós darabot, nyílt tűzön megsütitek. De ha Te azt mondod hogy tutira kell, akkor be kell rendelnem ötven kiló bőrös húst.”
Kicsit kilóg a sorból de én egy jó köröm pörköltre gondoltam. Kérdés lesz é kedvetek hozzá.
Az mennyiben segít, hogy NEM ÉN SZERVEZEM.
Meg van a sürgősségi felár, amikor Csaba átmegy békésből mérgesbe.
Hol is lesz pontosan ez a csorvási tali? Mi már pénteken lemegyünk Mezőkovácsházára, szombaton szabad program, vasárnap meg pár kilométer Csorvás.
Január 16 bejegyzés szerint:
Idézet: „2026.02.08. Vasárnap, csorváson a szokott helyen, a művelődési házban tartjuk a találkozót. A 30. találkozót 2026.02.08. 8 órakor megnyitja Baráth Lajos polgármester. A találkozón nincs: belépő, asztal, terem, és parkolási díj, a termet a művelődési ház 30. éve ingyen bocsájtja rendelkezésünkre. Az előtérben büfé üzemel. Mindenkit szeretettel várunk. csorvás Petőfi utca 12.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |

) volt, ne sürgessed már.
Nálam, ha nincs változás, rendben van a dolog, akkor előfordul, hogy nem erősítek rá.