Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   266 / 266
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Jan 26, 2026 / 1

Idézet:
„Február 7.-én Szombaton megfőzöm a pacalt, főtt krumplival, és bepakoljuk Csorvásra”

És itt van hozzá egy főkrumplipucováló. (Pakolációban besegítő is)
(#) jani1987 válasza szs hozzászólására (») Jan 26, 2026 /

Az alap probléma ott van, hogy nagyon nem esek útba ezért esélytelen, hogy bárhol felvegyetek.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 26, 2026 /

Neked tökéletesen igazad van, úgymint Budapestről - Csongrád - Csorvás eléggé kiesel.
Sajnos nem mindenkit tudok ingyen elvinni mindenhová...
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2026
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 27, 2026 /

Leizélném ha fizetni kell.
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2026 /

Amúgy milyen útvonalon mész?
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2026 /

Tervek szerint nyolcadikán vasárnap, reggel hatkor indulok Pestről, Csongrádon felcuppantom Sany fórumtársat Csongrád/Csanádon, kis szerencsével lerakom a TV-ket (ámbár ottan, azért akinek ingyen viszem, nem igazán közreműködő). Kis szerencsével Szentes, de az is már inkább visszafelé, mert koránra (8...9, ami húzós) oda illene érni Csorvásra.
Ebéd majd valahol, éhen még nem haltam.
Addig még tankolnom kell, pályamatricát venni, bevásárolni, meg főzni pacalt szombaton, azoknak akik segítenek berakni az ingyen vihetős TV-ket, és 2025-ben segítettek például széldeszkát festeni.

Miért kérdezed?
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Jan 28, 2026 /

Nem szeretne hozzád csatlakozni senki Pesten? Nehogy már egyedül gyere a TV-kkel.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 7:09 /

Tervezem, hogy megyek azzal a feltétellel, hogy a zasszonyt ledobom a tesójához Mezőkovácsházára.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Csü, 11:54 /

Hivatalosan rajtad kívül még senki nem jelezte a csatlakozási szándékát...
Jani1987 kivételével, de ő nagyon kiesik.
(#) szs válasza granpa hozzászólására (») Pé, 18:26 /

Idézet:
„Holnap beszélek a csajjal, aztán referálok.”

Na, az a "holnap" megtörtént?
(#) szs válasza granpa hozzászólására (») Pé, 18:54 /

(Az valójában ma reggelre derült ki, hogy a nejem azokra a nepokra pont be van osztva, de az elvi lehetősegre lennek kíváncsi, hogyha netan szabit kér es kap, akkor lesz-e hel. En mindenképp megyek, de akkor vagy a fiúreszlegben, vagy sátorban alxom, ha egyedül megyek)
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Pé, 18:59 /

Az csak tegnap (kettő hete ) volt, ne sürgessed már.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 19:03 /

Mit szólnának az urak egy újabb éttermes összejövetelhez? Csak egy ötlet.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 19:41 /

Valamint a fórumtársunk, aki kérte a TV-ket, nem hajlandó elárulni hogy hová kellene vinnem a három ingyen TV-t, így a reggel hatos indulással az 5 órás autózás Csorvásra törölve.
(#) granpa válasza szs hozzászólására (») Pé, 20:31 /

Már régen. Tényleg a következő napon. Nálam, ha nincs változás, rendben van a dolog, akkor előfordul, hogy nem erősítek rá.
A hely megvan, be vagy írva a matrikulába. Ha egyedül jönnél és nem foglalod el a helyet, semmi baj. Nálam szorítunk helyet.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:32
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Pé, 20:37 / 1

Idézet:
„Nálam, ha nincs változás, rendben van a dolog, akkor előfordul, hogy nem erősítek rá.”

Vagy simán elfelejtetted, ez gyakran előfordul.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Pé, 21:51 /

Ha tényleg komolyan ráfordulsz a szervezésre, akkor azért energiát kell ám belefektetni.

Békéscsaba "sem csak úgy van", hogy mindenki tudja hogy van, és ömlenek az emberek. Meg ingyen nekem minden jár (parkoló, kaja, szállás és ajándékok).

Apró részletek:
- Hivatalosan be kellene jelenteni (kőbe vésés)
- Szerintem a régi bannert frissíteni kellene
- Takarítani, pakolni, füvet lenyírni
- Gyámoltalanokat gyámolni (öregeket, betegeket szállítani)
Idézet:
Beszéltem Zolival (hentes, régen is ő szállította a HE találkozóra a kockázott husit a "Bókaiba").
Körülbelül azt mondta, hogy ha megmondod hogy mikorra és mit, akkor berendelem, és bármit.
Bőrös süldő oldalasból is kivágok neked egy ötkilós darabot, nyílt tűzön megsütitek.
De ha Te azt mondod hogy tutira kell, akkor be kell rendelnem ötven kiló bőrös húst.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 22:32 / 1

Kicsit kilóg a sorból de én egy jó köröm pörköltre gondoltam. Kérdés lesz é kedvetek hozzá.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Pé, 22:38 /

Az mennyiben segít, hogy NEM ÉN SZERVEZEM.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Szo, 7:08 /

Meg van a sürgősségi felár, amikor Csaba átmegy békésből mérgesbe.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 8:00 /

Hol is lesz pontosan ez a csorvási tali? Mi már pénteken lemegyünk Mezőkovácsházára, szombaton szabad program, vasárnap meg pár kilométer Csorvás.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Vas, 8:20 / 1

Január 16 bejegyzés szerint:
Idézet:
„2026.02.08. Vasárnap, csorváson a szokott helyen, a művelődési házban tartjuk a találkozót.
A 30. találkozót 2026.02.08. 8 órakor megnyitja Baráth Lajos polgármester.
A találkozón nincs: belépő, asztal, terem, és parkolási díj, a termet a művelődési ház 30. éve ingyen bocsájtja rendelkezésünkre. Az előtérben büfé üzemel. Mindenkit szeretettel várunk. csorvás Petőfi utca 12.”
Következő: »»   266 / 266
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem