Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Mobiltelefon 50 évig
Na tettem bele SIM kártyát, feltöltöttem az akkut, működik az 5110-es 20 év után is.
Nekem is itt hever az asztalomon, szépen feltöltve, gyönyörűen működik!
Én a mai napig a régi NOKIA telefonjaimat használom ébresztő óra helyett, holott már vagy 15 éve Samsung androidos telefonokat használok. De egyik sem tud olyan diszkréten ébreszteni, mint a régi Nokiák.
Egy leheletnyi halk csippanással jelzi, hogy ideje felkelni. A mellettem alvó feleségem nem is ébred fel rá. Most a 3110c modell van éppen soron.
A helyzet most is változatlan. Még 45 év és meglátjuk.
Sziasztok !
Letelt 6 év az 50-ből. Ma elővettem az iPhone 4-est. Külsőleg semmi deformáció, az aksi nem dagad stb. Ráraktam a telefont a töltőre, megjelenik az alma logó, aztán eltűnik, ez ismétlődik, így megy vagy 15 perce. Tehát valamit reagál a töltésre, de lehetséges hogy már nem tudom feltölteni, működésre bírni. Jelentkezem 2027 január 26-án, minden jót nektek.
Ennek örömére elővettem a 2003-as Siemens M55 telefonomat, beletettem az eredeti akkuját, rádugtam töltőre és vidáman bekapcsolt
Minden SIM kártya nélküli funkció simán jól működik rajta. Ez tehát nem almás készülék, de az általad kitűzött idő felét már letöltötte és nem kerül bootloopba
Én meg tegnap feltöltöttem a hasonló korú M35-ös telefont, és folytatja a munkaidő végét jelző időzítő végrehajtását. Úgy 2-3 havonta sajna tölteni kell még kikapcsolva is....( persze már nem eredeti az akkuja.
Eltelt 2 év, mutatom a helyzetet
![]() Volt fent Csóványoson is decemberben, szépen átállt Eurotel-SK-ra |
Bejelentkezés
Hirdetés |