Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3684 / 3684
(#) szs hozzászólása Vas, 18:16 1 / 5

Impulzusvásárlás

Mélyen megvetem az impulzusvásárlót, aki bemegy kutyakajáért, aztán elkábul az akciós dolgoktól, és többet költ rá, mint szegény éhező kutyusokra

12 pénzért:
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:17
(#) antikzsolt válasza szs hozzászólására (») Vas, 19:41 /

Így voltama forrasztó páka és hőlégfújós forrasztóval
(#) sany válasza szs hozzászólására (») Vas, 19:58 /

Ismerős impulzus. Csak kenyér semmi más.
Már a múltkor, gondolkoztam, mennyi ilyen márkás cuccom van. Itt a városba 2006 környékén nyílt meg az a bizonyos bolthàlózat üzlete, már sok mindent vettem ott
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:02
(#) Josi777 válasza Jonni hozzászólására (») Vas, 20:46 /

Ez kb. olyan, mintha az Ohm törvényről kérnél véleményt. Mire gondolsz pontosan? Amit bemutat a video, az egy rég óta ismert jelenség, olyannyira, hogy a chip gyártásban ha nem vennék figyelembe, akkor egy bizonyos szinten megállt volna a chipgyártás fejlődése, nem lennének ilyen teljesítményű processzorok, amiket az utóbbi években használunk. Ugyanis egy bizonyos szélesség alá nem lehet menni ennek a mező elméletnek az ismerete nélkül.
Az iskolában tanított modell az elektromosság megértését szolgálja, szerintem teljesen rendben van, ahogyan tanítják. Magasabb szinten van csak szükség tágabb, mélyebb ismeretekre.
(#) Rosszmáj válasza sany hozzászólására (») Vas, 23:10 /

Ja, beugrok csak kenyérért, kijövök egy flexszel meg két doboz koronggal, otthon unboxing, utána megyek vissza kenyérért ... mert az valahogy kimaradt
Következő: »»   3684 / 3684
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem