Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Az a része igaz, hogy ha én megmozdulok, akkor az öt számjegyű tétel.
Az is igaz, hogy ősszel és tavasszal mindenképpen meg szoktam látogatni a családi sírt (is). Az is igaz, hogy 500 km után valamit jó enni, ha lehet, társaságban. Mi a kérdés? ![]() Az nincsen benne, hogy "Ingyen fuvar/ingyen kaja". A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2026
Mivel a jövő héten ingázok Fejér és Sopron között így az esetleges postát vállalom.
Ezt az "ingyen fuvar/ingyen kaja" dolgot túlforszírozod.
Ninvs már kedvem kirándulni.
Mind ott van, sőt gyarapodik az állomány.
![]() Erre meg nem tudok görcsöt kötni: Idézet: „Ninvs már kedvem kirándulni.” Orosházán (szombaton) ott lészen, aki eddig Csabán, meg aki országos rendezvényt szervezett.
Mi havonta tervezünk egy nagy túrát. Áprilisba Mezőkovácsháza, május györök, június Zágráb, július Split vagy Fiume. Utána Ljubjana de lehet csak decemberbe.
Idézet: „Erre meg nem tudok görcsöt kötni:” Alternatív HE talalkozók topic ez. Itt közzetettél egy túrát -azt hittem résztvevők is váródnak. Amikor az "ingyenfuvar/ingyenkaja nincs" dolgot bejelentetted, az visszas lett. Nem először beszélsz ingyenebédről. Úgy érzi az ember, mintha potyázónak látszana, ha elmegy a kirándulásra. De nem is szerveztem országos rendezvényt, tehát végképp nem lenyeges mennem.
Mindig azt mondtam a szomszéd***nak, hogy az itteni fórum tagok nem anyagiasak vele ellentétben aki a szomszéd faluba is 5000-ért viszi az embert. Ha a Gábor ingyen fuvart tart akkor igyekszem neki valahogy meghálálni. Legutóbb kiütöttük a hajtásokat az udvarból de ha mást kér azt is megcsináljuk. A laptoppal 2x fordultam pestre és csak a fuvar többe került mint a whiskey amit adni kellett a javításért. De én már elengedtem az anyagi jellegű dolgokat. Relatív jól keresek mégse úgy nő a tartalék mint ahogy tervezem. Ami pedig téged illet: majd találkozunk egyszer valamikor valahol. Meg másokkal is ha valaha sor kerül rá.
Félreérthető rész törölve. A hozzászólás módosítva: Vas, 13:37
Moderátor által szerkesztve
Idézet: „majd találkozunk egyszer valamikor valahol.” Pl: Bslatongyörökön
Nem egy ambíciózus terv:
Idézet: „Ami Április négyet illeti, reggel megindulunk Granpával, Csongrádon felcuppantjuk Sany mestert. Szentes érintésével ebédre odaérünk Orosházán a Diófába. Ahol a viharsarki kemény mag is gyülekezik. Evés után Csongrádon lepattintjuk Sanyt. Hazafelé Bócsán odaadjuk Remcinek a tekercselőhuzalt, lehet még világosban hazaérünk...” Erre az évre ezt osztotta a gép.
Mindegy is. Ki tudja, hány hettel ezelőttit idéztel most be, tegnap (16.03-kor) másként írtad, de nem baj.
Idézet: „nagy örülés lészen, ha valaki "betoppan".” Nem várt vagyok, nem megyek ![]() Ha mégegyszer szóbahozod az ingyenebedet, akkor sohasem. Ui: ha teljesen zártkörű egy találkozó, nem tűrtök beeső potyást, azt egymás közt intézzétek, ne ideírjátok. A hozzászólás módosítva: Vas, 13:58
A Náci az Ignác itt használt beceneve. Ezt a moderáció miatt jegyzem meg.
Na ezt nem tudtam.
Ismertem egy Náci bácsit. Nagyszerű ember volt. Visegrádon lakott.
Van a moderátoroknak egyfajta rettegése. Magyarul sem mindig szabad tudniuk.
Keresőbe bedobva ezt a kifejezést:
Idézet: „user:topi” Első három bejegyzést elolvasva, eléggé megvan az irányelv.
Nem dobom be.
Tudom az irányelvet. De: rajtam is csattant már a magyarul nem tudás. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:57
Remci képregényeit se felejtsd el odaadni majd neki, ami a jól elbújt, majd megkerült dobozkában van elrejtve
Igen, meg torokj fórumtársunknak a repülős újságokat, mert következő arrafelé járás november lészen...
Van már több kupac, hogy kinek mit kell vinni.
Az ingyen fórumos kamerákat györökön átadnám neked tovább postázásra.
Györök szerintem kimarad, temetés után húzás haza (hogy még világosban mindenki hazaérjen holnap).
![]() Szép nagy kör lenne, ha györököt is útbaejtenéd ápr. 4-én ![]() Temetés? Temetőlátogatást ugyan emlegettél, de temetést nem... Félreértek valamit?
Nem április 4-re gondol. Akkor, szerintem nem györök felé megy majd. De nem tudhatom.
A hozzászólás módosítva: Sze, 18:27
Elvileg április 18-án lesz Hódmezővásárhelyen is találkozó/börze
Igazság szerint szerdán a tesómat temettük Zalagerszegen.
Hazafelé jövet jó ötletnek tűnt meghívni Granpát és jani1987-et egy ingyen ebédre. Sajnos ez nem teljesült, mert egész Balatongyörökön nem volt nyitva semmi, ahol enni lehet . De azért benéztünk hozzá, meglapogattuk a lapockáját (szerintem jól esett neki ), elhoztuk az szent kamerát, ami át is van adva fórumtársunknak. De hoszú nap volt, az igaz...
Sajnálom a tesót, az öregségben "kiürül körülöttünk" a világ!
![]() A múltkor én is lementem a Balatonra, de akkor jó idő volt és Jósvafőn ettünk egy kis halat. De nagy hurrá még azért nem volt. Én Keszthelyen (is) voltam katona, ősztől tavaszig a fű sem nőt. Még kenyeret is alig lehetett kapni. Csak a "szép lányokkal" lehetett beszélgetni, lévén hogy "ügyfelek" nem voltunk. Lehet ez jön vissza, feltéve hogy leengednek a partra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |