Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Kérem szépen a ventilátorokat.
Ingyen elvihetőMűhely ürítés, több darab van. Az ellenállás egy kicsit vihar vert, de működik.CRT monitorB.Györökről vihető egy kiválóan működő 15.5"-os Samsung SyncMastar CRT monitor.Model: 796 MB S L (nagy és nehéz)
Ventilátorok , MPL automatába küldve lehet kérni , utalok .
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:48
Szia!
Félretettem neked.
Szia!
Rendben, keress priviben köszönöm.
Lemondta az előző jelentkező?
Ha igen nekem kellene. Írok privit. Szerkesztve, most görgettem lejjebb, látom erről lecsúsztam. A hozzászólás módosítva: Hé, 10:08
FeleslegesIngyen vihető kamerák , állapotuk ismeretlen !
Szia Lecsapnék rájuk
írok.
Szia. Mi lesz a kamerák sorsa? Várhatóan szerdán max csütörtökön járok arra granpa közbeiktatásával.
Szia! A nagy nekem a lényeg. Van egy ilyen házas, de töröttem, valami jóliskolázott letápte a falról, és a talpa, háza sérült. miután letépte a birka, ott is hagyta a földön, benne az sd kártyával, rajta a pofájával... Ahhoz donor volna a cél...
oké rendben akkor a nyagyot is elviszed ?
A kicsit tudom vinni de hogy a nagy hogy jut el a másik kolegához az tőle függ. Egye fene mindet viszem. Privátban írd meg a címet és hogy otthon leszel e napközben.
Az alábbi eszközök elvihetők a 3-ik kerületből2N3053 7dbTIS43 10db MPL, foxpost megoldható. A hozzászólás módosítva: Kedd, 9:37
Köszönettel elfogadnám a felajánlott félvezetőket.
Ma délután személyesen értük tudnék menni. Egyeztessünk magánban. Fiók ürítésEgyben ingyen vihető.
Szia!
Jelentkeznék érte, csomagküldéssel kérhetem? Valodi fiok üritésIngyen vihető egy valodi fiok tartalmát ( fiok marad )
Szia.
Ha csomag játszik akkor kérném szépen. Üdv Rest
Akkor Neked hoztam el Pestre?
![]() Jelentem, itt van.
Köszönöm a felajánlást , ma megérkeztek az IC-k!
![]() ![]()
Érdi a kolléga és sokallja a benzint pestre. Én a héten voltam Pinnyén, onnan irány Zalaszántóra nyamnyamhoz majd tovább györökre granpához majd irány haza. Nem akarom tudni mennyi volt az út de sok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

írok.