2 ágú
FDD SATA holnapra megvan... (nekem félre van téve belőle egy maréknyi. Több ágút meg rossz tápok levágott vezetékeiből készítek).
A hozzászólás módosítva: 15:32
A konditeremben 3x egymás után kinyomta a 130kg súlyzót, majd gyorsan átment PC-t szerelni, ezután meg se érezte.
En is arra gondoltam csak nem volt Molex anya. Van egy nagy doboz Molex összerakhato csatlakozom csak pontosan ilyen nincs ( mint mindig

) olyan anya nincs az öreg tápon igy abbol nem tudtam kitermelni.
Az uj táp kábeleit meg nem akartam szétvágni ( kb 1,5 m kellett igy begyömöszölni a dobozba, a táp gariban van)
Márpedig ez volt . A régu táprol két külön ágon jott a SATA táp és nem figyeltem oda, hogyan volt rádugva az SSDre . Az uj tápon meg 7-8 cm-ként van 7 SATA csatlakozo, a gépbe meg egy ketrecben van 2 SATA egység HDD meg SSD) es noná hogy forditva vannak beszerelve azaz a 7 cm-n meg is kell forditani a csatlakozot ( persze elöször ezt elněztem meg fel sem merült, hogy forditva is rá lehet dugni . ) ez az átforditás ilyen rövid kábelnél nem leányálom , már azon gondolkodtam hogy megforditom az egyik egységet, de azután mégis sikerült a vastag szalagkábelt ugy hajtigatni , hogy helyesen legyenek a csatik.