Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Te jobban tudod mikor hol és merre van.
Ha már konkrétan az én táncrendemet kérdezed, akkor eddig ez a fix, időrendi sorrendben:
Orosháza, Csaba helyett Kiskör, Csongrád, Szentes Orosháza, Csongrád és Bócsa. Ki nem hagynám Itt meg kiállítok
Én az idén nyáron a turistáskodásra szavazok, utána jöhet a csoportos program.
Egy kis infó:
Rádióamatőr találkozó és börze 2026.04.18. A Hódmezővásárhelyi Rádió Klub 2026. április 18-án, szombaton RÁDIÓAMATŐR TALÁLKOZÓT ÉS BÖRZÉT rendez a régi helyen: Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző IskolaHódmezővásárhely, Árpád u. 8. Kapu nyitás árusoknak 6.30-kor, látogatóknak, vásárlóknak 7.30-kor. Árusoknak az asztal díj 1000 Ft. Továbbá: Május 1. Lőrinci ,Május 2. Osztopán
Hello Gafly,
Ha Csabán /környékén jársz csörgess. Diófába nem tudok menni,családjárás lészen. Vásárhelyi találkozó 18 án? Én megyek. Köszönöm A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2026
Én ma megyek az új főbejáratot megnézni: Kolbászkerítés
Szombati HEgyünk menetrend nagyjából úgy néz ki, hogy:
- Indulás 8+ - Csanád 10+ - Orosháza 12+ - Bócsa 15+ Diófában (is) lehet csatlakozni.
Békéscsabán nem csak április elsején van kolbászból a kerítés.ROTFL.
Nyílt nap a Szépilona kocsiszínben
Április 18-án kitárja kapuit a Szépilona kocsiszín, a legendás Tatra villamosok egyik budapesti otthona. Az alacsony padlós CAF-ok érkezésével a közel ötven éve szolgáló járművek lassan háttérbe szorulnak, így különleges alkalom nyílik közelebbről is megismerni őket. A nyílt napon a látogatók mindkét villamostípusról, valamint a 130 éves remíz múltjáról és működéséről is hallhatnak érdekességeket. A részvétel ingyenes, egyes programelemek előzetes regisztrációhoz kötöttek.
Egyetlen Port hu-s cikket találtam róla, FB- eseményként. Nem tudom, hogy FB-n kell-e regisztrálni, vagy mi van.
Mindenesetre (oké, tudom, nem te vagy a szervező ), ha kideríted, hogy beeshetünk-e oda csak úgy, vagy kiderül, hogyan regisztrálódhatuk egyszerűen -hát én megnézném veled, és fórumtársainkkal.Szombaton (szerencsére) mostanában ráérek.
Pont asztalnyian voltunk, körbeültük, nagyon jó és spontán volt.
![]() Viharsarok ez évre letudva. Villamosnak lehet utána érdeklődök, de van itten bennfentes is.
Örültem a találkozásnak, jót beszélgettünk!
![]() A repülős újságokat elhoztam.
Nem is hallottam róla…
Elvileg nem kell hozzá semmi, és tíztől négyig lehet menni. Szent Kálmán térről a 22-es busszal, például.
Az szívás, ha a csarnokba előzetes regisztrációval lehet bemenni, de eléggé kizártnak tartom. Szervizmacskával amikor voltunk, még a trolibusz vezetéshez is elég volt a helyszínen jelentkezni. Amúgy ennél sokkal nagyobb BKV-s bulik is vannak, ez csak olyan bemelegítés.
Én valószínűnek tartom, hogy a csarnokhoz regisztráció kell. Tavalyelőtt voltam a ferencvárosi nyílt napon, ott is kellett. Korlátozott számú csoportokban, láthatósági mellényben, munkavédelmi sisakban történt a belépés. És bent kordonokkal ki volt jelölve a konkrét útvonal, ahol végig lehetett menni. Én sem jutottam be hivatalosan. Viszont készítettem videót, nagyjából látható benne, hogy mire lehet számítani.
Nyílt napi videó
Köszönjük a videót.
![]() 18.-án a Szépilonánál én ezért messze nem számítok ekkora felhajtásra. De össze lehet kötni esetleg egy ingyen ebéddel, Rákoshegyen.
Ha van rá lehetőseged, akkor kérlek, nézz azert utána ennek.
Érdekel a dolog, menni szeretnék (úgy latom, Gafly is, és remélem, tőbb fórumtárs is) -és ha kell regisztrácio valamely részhez, hát arról jobb előre tudni. Köszönjük előre is!
Szépilonka egy apró kocsiszín, de az aknás csarnok-vágányok ott is fedetlenek, és a vonali feszültség ugyanúgy 600V, mint más helyszíneken.
Én nem tudok menni, mert aznap dolgozom. Voltam már ott, villamossal is jöttem ki néhányszor a kapuján, valamelyik udvari vágányról. “Véletlenül” arról is van videó: Bővebben: Link.
Már közeleg az a május 15-16-17.
Keretik nyilatkozni
Húsvét szombaton, az orosházi körmeneten azt nyilatkozta a Szervező, hogy le van pacsizva a modikkal, hogy kiteszik a meghívót.
Írtam a modiknak néhány napja, majdcsak kikerül. Lesz találkozó akkor, az biztos.
A két kutya orvosi költsége felemésztette a tartalékaimat. Csak remélni tudom, hogy megyünk.
Többnapos pizsamás parti nálam is eléggé kérdéses, inkább egészégügyi okból.
Ez meg hamarabb van, és ingyen:
Idézet: „Másfél hét múlva megnyílik az InnoElectro 2026 Kiállítás és Konferencia, hogy felvonultassa az európai gazdaság egyik hajtómotorja, az elektronikai gyártás legújabb megoldásait. A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) hatodik alkalommal sorra kerülő, régiós zászlóshajó eseménye újfent vezető vállalatok standjaival és többezer látogatóval tölti meg 2026. április 21. és 23. között a Budapesti Olimpiai Központ A csarnokát, miközben a színpadon több mint 50 előadó osztja meg gondolatait a legmodernebb technológiákról. A konferencia program már megtekinthető a honlapunkon: www.innoelectro.com”
De ezt nálam eszesebbeknek tartják.
Tartok tőle, én még a kötőszavakat is csak sejtegetném, hogy azok.
Ingyen lehet menni, nagy pitlikben van kitéve például forrasztóón minta, folyóirat és hasonlók.
Aki nem megy el, nem fog okosodni. ![]() Ne kicsinyeld le magad, van benned bőven kraft. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

), ha kideríted, hogy beeshetünk-e oda csak úgy, vagy kiderül, hogyan regisztrálódhatuk egyszerűen -hát én megnézném veled, és fórumtársainkkal.