Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   997 / 997
(#) tothbela válasza lazsi hozzászólására (») 12:22 / 1

Öreg fejjel már örülök a szalonképes vicceknek. Valahol olvastam egy ilyet, próbálom idézni.
Az imátkozó sáska lány kérdezi a párjától a nászéjszaka után:
-Figyelj! Szerinted most mi fog történni?
-Fogalmam sincs, mert az anyám sosem beszélt róla, az apámat meg nem is láttam soha.
(#) tki válasza tothbela hozzászólására (») 12:42 /

"Szaru kürt..."
(#) tothbela válasza img hozzászólására (») 13:13 /

Bensőségesebb kapcsolatban nem használok névelőt. Nem tudom ez nyelvtanilag mennyire helyes, de akkor tennék névelőt a név elé, ha a személy nem élvezi a bizalmamat.
(#) tothbela válasza tki hozzászólására (») 13:18 / 1

Ez már feszegeti a határt, de még belefér.

Hasonló:

Öreg bácsi vonatjegyet vásárol.
-Hová tetszene utazni bátyám?
-Hát elfelejtettem, de várjon csak!
Kihúz a bal zsebéből egy követ, a jobból pedig egy szeget.
-Á! Szóval Kőszegre akar menni. Mekkora szerencse, hogy nem Szarvasra!
(#) tki válasza tothbela hozzászólására (») 13:32 /

Nem én vagyok, aki csak az altesti poénokra tud gondolni, de ez a párbeszéd tegnap velem történt meg, maga a valóság. Sőt lebukott az AI, mert ebből kiderült, hogy tényleg ázsiai call center-esek válaszolgatnak a világ kérdéseire...
(#) img válasza tothbela hozzászólására (») 14:37 /

Lehet én vagyok rosszul bekötve, de szinte sosem használok névelőt (legalábbis személyneveknél).
(#) tothbela válasza img hozzászólására (») 15:59 / 1

Lényegében ugyanazt érzem.

Nálunk csak a melós dolgozik.
Nálunk csak Norris, aki végül is az egyetlen melós, na csak ő dolgozik.
Nálunk csak Norris dolgozik.
(#) tothbela válasza tki hozzászólására (») 16:13 / 1

Kicsit még viccelődök, aztán mennem kell!

Egy hölgy az áruházban erősen bámulja a mellette álló urat. Az úr nem bírja tovább, megszólal.
-Hölgyem! Ismerjük mi egymást valahonnan?
-Persze! Úgy rémlik, maga az egyik gyerekem apukája.
-Óh, hát onnan ilyen ismerős. Tudom már. Akkor maga volt a legénybúcsúmon, akivel a billiárd asztalon óvszer nélkül részegen... Hatalmas buli volt! A haverok úgy bírták, még egy kígyóuborkát is toltak a valagamba. Még egy kép is készült róla, itt van a telefonomban, meg is mutatom. Tessék!

-Bocsánat uram. Valamit félreértett. Angol tanárnő vagyok, a fia az egyik diákom.
(#) zolika60 válasza tothbela hozzászólására (») 17:33 / 2

Nagyapám vicce:

Nyelve piros, szarva barna. Mi az?

Paradicsom.
(#) sany válasza zolika60 hozzászólására (») 17:58 /

Atya ég.
(#) Massawa válasza sany hozzászólására (») 18:02 / 1

Két szőkeség ősszefut a megállobansa Jui, d rég láttalak. Mire vársz. Az egyes villamosra, és te Timea? Éa 3-sra.
Egyszer csak beáll egy 13-s busz.
Nicsak ez jo mindkettőnknek és felszállnak.
(#) tothbela válasza Massawa hozzászólására (») 19:03 / 1

Ha már szöszi:

Egy szöszi megáll a kocsijával a búzatábla szélén, mert meglátja, hogy egy másik szöszi egy kenuban evez a búzatábla közepén. Odakiált neki.
-Te szerencsétlen! Az ilyen idióták miatt mint te, vesznek minden szőke nőt egy kalap alá. Ha tudnék úszni, beúsznék a kenuig, kikapnálak belőle és megcibálnám a szőke hajadat!
(#) tothbela válasza tothbela hozzászólására (») 20:54 /

No még egy eredeti, ezt most találtam ki.

A Deep Purple tagjai, Ian Paice, Tommy, Glenn, Jon valamint David tribut azaz cover csapatokat hoznak létre, hogy minél több fellépést tudjanak vállalni. A manager magához hívatja a tagokat és megmondja ki merre induljon.

Nos! Jon itt marad, mert a hammondot nem cipeljük, de Ian Pace Cover iràny nyugat, Glenn Cover észak, Tommy Cover kelet, végül de nem utolsó sorban David Coverdale.
A hozzászólás módosítva: 20:55
(#) granpa válasza tothbela hozzászólására (») 21:00 /

Szerintem álmos vagy már vagy erős volt a szer.
(#) tothbela válasza tothbela hozzászólására (») 21:06 /

Egy még van, de ezt nem én találtam ki.

A cowbolyos filmek hősei között kisorsolnak három lovat, amin végig lovagolhatnak a kifutón. Az olimpián bevett szokás szerint arany, ezüst, valamint bronz színűek a lovak. Meg is jelennek a hősök szép sorban. Clint arany lovon jön. Henry ezüstön, majd őt követi Charles Bronson.
(#) tothbela válasza granpa hozzászólására (») 21:08 / 1

A vagy helyett az és lenne a pontosabb.
Következő: »»   997 / 997
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem