Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Én csak kicsivel vagyok fiatalabb, mint a HE fórum! Ma lettem 20 éves a hobbielektronika.hu-n! Örülök, hogy máig megmaradt, szakadatlanul ajánlom fiatal szakmabelieknek az olvasgatását, még akkor is, ha olvasni már nem szívesen szoktak!
Hú... már 20 Év
Te jó ég, én már 2014 óta vagyok itt regisztrálva ‒ az se tegnap volt!
![]() Már nem tudom eredetileg miért regisztráltam, de ezidő alatt én is sokat fejlődtem és ti is, valamint jó közösségbe kerültem (még ha nem is nagyon tudok ott lenni a találkozókon, mert nem vagyok budapesti).
Legyen úgy!
Szomorúan látom, hogy sok régebbi hozzászóló már nyomtalanul elveszett a múltban, valószínűleg nem ünnepelheti többé már a saját szülinapját sem!
Bizony, már én is 20 éve vagyok tag az oldalon.
Sajnos, sok olyan (valamikori) tagról tudok magam is, akik - sajnos - már az égi forrasztópákát forgatják csak.
Sajnos Neked igazad van.
![]() Elmegyek néha fórumtársak temetésére, pedig nagyon nem szeretek. Ha egyáltalán kiderül, hogy mi van vele. Pont most értem haza a virágboltból, jól le is tolt a csaj, hogy mi a fenéért tesz valaki most csütörtökre temetést, amikor kész bolondokháza várható a ballagás és anyáknapja miatt.
Valószínűleg nem véletlen, hisz 21 év nagyon sok idő, de nagyon örülök neki, hogy még mindig él és virul a hobbielektronika.hu oldal. Emailcím megszűnés miatt elvesztettem a korábbi fiókomat, de akkor is vagy 10 éve olvasó voltam mikor először regisztráltam. Kollégáim között sem kell senkinek bemutatni a hobbielektronika oldalt.
Van olyan gyakornokunk is most például aki még nem is élt amikor a hobbielektronika.hu már rég létezett, nagyon durva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |