Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Mi május elsején mennénk Mezőkovácsházára utána györökre. Júni 12 Zágráb és a szállás már le van foglalva. Minden más még kérdéses.
Mondtam nem szeretnék dönteni kb 15 éve voltam legutóbb azon a környéken , legyen ott ahol az osztálytalálkozó , akkor talán egyszerűbb lesz az "ügyintézés"
Következő szakmai program rögtön a BAFTA után, hétfőtől kerül megrendezésre, ami szokás szerint ingyenes.
Ja. Program, valóban.
Hobbielektronika talalkozó ebből sem lesz, ide a bökőt.
Abban igazad van, hogy ritkán találkozok fórumtársakkal, de például jani1987-el már volt hogy.
![]() Egyébként meg ingyen van, csak el kell menni...
Azt tedd hozzá, hogy én a hegesztős csoporttal voltam kirándulás keretében.
Attól, hogy " ingyen van", még nem látok hobbielektronika talalkozó gyanúját sem
![]() Villamosnézesbül sem lett talalkozó. De ne legyen igazam. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2026
A panel áram mérő kapcsolásban kb 730mA-t mutatott. 5Vx800mA mondjuk z olyan 4W.
Egy max 2 oldallal visszább kértem egy 6 voltos motort.
Akkor sem volt, és most sem topikbaillő.
Offolás.
Ismételten kérjük az off-topic hozzászólásokat mellőzni!
Ki mit tervez hozni györökre? Mi két kilo kenyeret és egy nagy vödrös uborkát.
János neked igazad van.
Alig kettő hét van az országos találkozóig. Szerintem erősen javasolt lenne egy lista arról, hogy ki jön, meg nekilátni a szervezésnek. ![]() Valamint fényképek, hiszen azért kapott a szervező okostelefont. Legalább lássák az emberek, hogy milyen a terep, mire lehet számítani. ![]() Háromnapos pizsama party esetében a következőkre kell számítani: - Péntek ebéd - Péntek vacsora - Szombat reggeli - Szombat A RENDEZVÉNY - Szombat vacsi - Vasárnap reggeli - Vasárnap ebéd Eddigiek szerint SZS viszi Pestről a következőket, amiket én szolgáltatok: - Gyári zsír bográcsálvány és Inox bogrács (granpa közelébe sem mehet homokkal, és drótkefével) ![]() - Ingyen vihetős cuccok, dedikáltan csomagolva. - Húsik, hentesnél előrendelve. - Zsák krumpli.
Ó, már nemcsak a husit, de meg a krumplit sem én vehetem meg
![]() Na, mindegy, akkor én már csak némi innivalót viszek, úgy látszik. -p betűst mindenképp -némi sört -némi üdítőitalt A rámbízottakat is viszem persze, dehát azt nem én viszem, csak én viszem ![]() A rendező nyilatkozatát is várjuk továbbra is. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2026
Békéltetésként, megengedem hogy a krumplit és hagymát (vörös és fok) Te vegyed meg (de sok legyen).
Átnéztem a garázsban a készletet amit hoztál annó, abból már nem sok sör maradt. Hol a szervező?
A szervező élvezi a jó levegőt a domboldalban.
![]() Épp gondoltam rá, hogy 2 héttel az esemény előtt frissítek, de megelőztél. Örülök a törzsgárda lelkesedésének és igyekszem megfelelően felkészülni az eseményre. Sajnos van néhány bizonytalan látogató és néhány, aki komoly okból nem tud részt venni, így kb. 10-en leszünk. Mindjárt összeszedem a lehetséges résztvevők névsorát.
Általam fog kis sütit küldeni anyám, az biztos.
Nagyon bízom benne, hogy ez bővülni fog:
Sanyi-Zsuzsi Jani-Timi "erdgab"-erbe" "nyamnyam"-"Jancsika" Gergő-Zsombor valamint szerénységem Ha valakit kihagytam, elnézést. Ha még valaki jön, örvendünk. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2026
Megszületett a döntés:
Május 9 Szombatra foglaltam egy kicsi asztalt, fél egyre, ami a szegedi Kiskőrössy. Reggel felcuppantom a két TV-t (fogalmam sincsen ki segít berakni), de megoldjuk. Tíz magasságában felcuppantom sanyt, lerakom a TV-ket. Fél egyre meg van asztal itt. Kaqkk mester talán csatlakozik, sany-on kívül más nem jelentkezett...
Hacsak valaki még Szegedről, vagy Pestről nem csatlakozik...
Szerintem használj egy nyelvet, mert nekem nehéz követnem.
Például a "Jani" az melyik ![]() - Aki biciklire pattan - Aki itt alszik a zaszonnnyal - Aki itt alszik a hálózsákban Javasolnám a "nick" és hozzá csapódó kisérőket. Példa: Granpa +1 (Nyúl), ott alszunk. Összefésülve, nekem nyolc (eddig)...
A marketba hirdetve volt egy biztonsági trafó ami még nincs rendezve de szerettelek volna megkérni, hogy hozd le némi motiváció ellenében.
Elvinni ugyan el lehet -de hogyan jut hozzám?
Nehéz dolog a logika. A többiek által nem ismertek a nicknevükön, ill. megkülönböztetés miatt. Amúgy 4 Jánost is jelölhettél volna. Bár őt direkt a nickjével jelőltem.
![]() Nehezítem a pályát: 1. igen, 2. igen, 3. nem, 4. a nickjével. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2026
Megoldottam:
- Gergő aluszik Zsomborral - Erdgab aluszik Erbével - Szerénységem aluszik magával - Sanyi aluszik a Zasszonnyal
Tulajdonképp Jani csak egyszer volt ott említve, azonban a tördelés tényleg nem a legjobban sikerült.
Akkor felsorolom nicknév szerint: -szs+utanfutó -Jani1987+utánfutó -erdgab -erbe -nyamnyam -jancsika -udvari zsombor -gery78 (talán) -granpa, természetesen Ui: tök jó a vadonatúj bográcsállvány, azonban kb ugyanúgy nem fer be, mint a sajátom. Majd jól a tetősínre szíjazom. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |