Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangszóró javító keresése
Sziasztok! HS 280 hangfalba való LB1021 4 ohmos bolgár hangszórókat szeretnék javíttatni.
Egyedi hangváltó miatt fontos lenne, hogy a javítás után a paraméterek ne, vagy keveset változzanak, illetőleg a hangja ne változzon. Hangszóróboltról mi a vélemény? Hangszóróbolton kívül tudtok megbízható javítót Budapesten? Esetleg kapható valahol ilyen típusú felújított hangszóró? Válaszokat előre is köszi, üdv: Gábor
Szia!
Én Kistarcsán ismerek egy hangszóró javítót, ha esetleg pesten belül nem kapsz ajánlást. Évek óta hozzá visszük a hangszórókat tekercselésre, vagy gumiszél cserére. Megbízhatóan dolgozik, és gyorsabban, mint a hangszóróbolt. A neten megtalálható az elérhetősége, de ha neked egyszerűbb, és érdekel, akkor jelezd, és elküldöm privátban a tel számát, és meg tudod beszélni a részleteket az illetővel.
A XVII. kerületben is van a csabai oldalon. Igaz már rég javíttattam nála, nem tudom praktizál-e még, de ha kell, privi elküldöm az elérhetőségét.
Köszönöm a válaszokat!
Travolta, kérlek küldd az elérhhetőséget, a XVII. kerületben lakom, ez lenne az ideális.
Nekem viszont küldd el légyszíves, két HA-31 vár peremezésre és Kistarcsára hamarabb eljutok mint a Hangszóróboltba.
Szia Travolta, a telefonszám jó volt, de sajnos 2 éve már már nem praktizál az ember.
Mindenesetre köszönöm a segítséged!
Most nem azért a két fillérért, de ha a neten megtalálható, akkor miért nem lehet ide is leírni vagy a weboldalát belinkelni a köz okulására?
A "Hangszóróbolt" gagyi munkát végzett: a tekercs hozzáél a mágneshez, a bekötő vezeték merev, a ragasztások szétfolyva a mindenhová. Egy hét használat után cséve szakadás.
Ők nem javítanak hangszórót, csak javíttatnak. Tehát ha oda viszed, ők elviszik valahová javítani. Viszont garanciát vállalnak rá, tehát vidd vissza. Legalább is ez volt a helyzet, amikor én még jártam oda. (nem most volt)
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2026
Szia! Bocsi, ritkán járok erre, de látom közben Uniman leírta az elérhetőségét.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:13
|
Bejelentkezés
Hirdetés |