Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hangszóró javító keresése
Lapozás: OK   1 / 1
(#) griesz hozzászólása Máj 1, 2026 /

Sziasztok! HS 280 hangfalba való LB1021 4 ohmos bolgár hangszórókat szeretnék javíttatni. 
Egyedi hangváltó miatt fontos lenne, hogy a javítás után a paraméterek ne, vagy keveset változzanak, illetőleg a hangja ne változzon.
Hangszóróboltról mi a vélemény?
Hangszóróbolton kívül tudtok megbízható javítót Budapesten?
Esetleg kapható valahol ilyen típusú felújított hangszóró?
Válaszokat előre is köszi, üdv:
Gábor
(#) geri12 válasza griesz hozzászólására (») Máj 1, 2026 /

Szia!

Én Kistarcsán ismerek egy hangszóró javítót, ha esetleg pesten belül nem kapsz ajánlást. Évek óta hozzá visszük a hangszórókat tekercselésre, vagy gumiszél cserére. Megbízhatóan dolgozik, és gyorsabban, mint a hangszóróbolt. A neten megtalálható az elérhetősége, de ha neked egyszerűbb, és érdekel, akkor jelezd, és elküldöm privátban a tel számát, és meg tudod beszélni a részleteket az illetővel.
(#) Travolta válasza griesz hozzászólására (») Máj 1, 2026 /

A XVII. kerületben is van a csabai oldalon. Igaz már rég javíttattam nála, nem tudom praktizál-e még, de ha kell, privi elküldöm az elérhetőségét.
(#) griesz válasza Travolta hozzászólására (») Máj 2, 2026 /

Köszönöm a válaszokat!
Travolta, kérlek küldd az elérhhetőséget, a
XVII. kerületben lakom, ez lenne az ideális.
(#) veroka válasza geri12 hozzászólására (») Máj 3, 2026 /

Nekem viszont küldd el légyszíves, két HA-31 vár peremezésre és Kistarcsára hamarabb eljutok mint a Hangszóróboltba.
(#) griesz válasza griesz hozzászólására (») Máj 18, 2026 /

Szia Travolta, a telefonszám jó volt, de sajnos 2 éve már már nem praktizál az ember.
Mindenesetre köszönöm a segítséged!
(#) somitomi válasza geri12 hozzászólására (») Máj 18, 2026 /

Most nem azért a két fillérért, de ha a neten megtalálható, akkor miért nem lehet ide is leírni vagy a weboldalát belinkelni a köz okulására?
(#) uniman válasza somitomi hozzászólására (») Máj 18, 2026 / 1

Ő lesz az, őt mindenki ismeri...: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2026
(#) PaZoli válasza griesz hozzászólására (») Máj 18, 2026 /

A "Hangszóróbolt" gagyi munkát végzett: a tekercs hozzáél a mágneshez, a bekötő vezeték merev, a ragasztások szétfolyva a mindenhová. Egy hét használat után cséve szakadás.
(#) zolika60 válasza PaZoli hozzászólására (») Máj 18, 2026 /

Ők nem javítanak hangszórót, csak javíttatnak. Tehát ha oda viszed, ők elviszik valahová javítani. Viszont garanciát vállalnak rá, tehát vidd vissza. Legalább is ez volt a helyzet, amikor én még jártam oda. (nem most volt)
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2026
(#) geri12 válasza veroka hozzászólására (») Vas, 16:04 /

Szia! Bocsi, ritkán járok erre, de látom közben Uniman leírta az elérhetőségét.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:13
(#) geri12 válasza somitomi hozzászólására (») Vas, 16:13 /

Szia! Elsőkörben privátban gondolkodtam a telszám megadását illetően, ezért nem írtam le a weboldala címét sem, csak jeleztem hogy neten megtalálható. Közben más megadta az webes elérhetőségét...
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem