Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   760 / 760
(#) afp válasza afp hozzászólására (») Hé, 21:48 /

Dobozok keretek szétosztása:

Bubuka57: lemezes keret;
Stefy: egy keret és egy doboz;
boyscout: két kisebb és a nagyobb doboz;
NGY: egy keret;
(#) HA5AWS válasza afp hozzászólására (») Hé, 22:22 /

Szia!
Az úszókapcsoló érdekelne személyes átvétellel.
Üdv: Gábor
(#) velegiistvan válasza atis76 hozzászólására (») Hé, 23:27 /

Szia! Nem merem futárral küldeni, mert sok benne a sérülékeny alkatrész. Saját felelősségre elküldhetem. Amennyiben így is érdekel, privátban megbeszéljük a többit.
(#) Gafly válasza velegiistvan hozzászólására (») Kedd, 6:41 /

Ha megdumálod Granpával, akkor most szombaton el tudom vinni.
A két roncs TV mellé befér, azokat meg úgyis viszem Csanádra.
Úgysincsen aki betegye (megint), örültem hogy ki sikerült őket szedni.
Ebben az esetben, szombat hajnalban felkapja Granpa és Gery78 a cuccokat, szokott módon a Csanádi tűzoltóknál átpakolás.
Onnan húzás Szögedre (ingyen ebéd, név és születésnap).
Ha ez így nem jön össze, akkor a következő ingyen fuvar a rádiónak november közepén várható a részemről.
(#) afp válasza HA5AWS hozzászólására (») Kedd, 11:43 /

Rendben.
(#) jpaulin válasza velegiistvan hozzászólására (») Kedd, 13:52 /

Szia!
A Liftmaster és az Elin érdekelne. Részletek privátban.
Köszönöm:
Jocó
(#) E197 hozzászólása Kedd, 15:31 /

alkatrészek

Sziasztok!

Bp. XVIII.kerületéből ingyen elvihetők az alábbi alkatrészek (Papír és műanyag dobozban hagyatékból aktív és passzív alkatrészek)
(#) ptibor válasza E197 hozzászólására (») Kedd, 15:49 /

Szia!
Az első képből a jexley kapcsolókat és a lenyitott tároló felső fiókjaiból a tranzisztorokat szeretném kérni. Germánium, TO220 és TO3.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:54
(#) E197 válasza ptibor hozzászólására (») Kedd, 15:55 /

Rendben a tiéd. (A papírdobozok között keresgélni kell majd, mert fényképezés után szépen visszapakoltam őket a dobozba )
A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:56
(#) jpaulin válasza E197 hozzászólására (») Kedd, 16:06 /

Szia!
A maradékot vinném.
(#) E197 válasza jpaulin hozzászólására (») Kedd, 16:09 /

rendben.
(#) Gafly válasza jpaulin hozzászólására (») Kedd, 17:17 /

Nem tudom kinézni mi lehet a tartó alatti dobozban az a "csőszerű" izé lapos üveg fejjel, de abból kérnék bemutó célra és pár reed patront is.
Cserébe rám is szakadt egy kis hagyaték (bár az inkább ipari, mint rádióamatőr), abból válogathatsz kedvedre.
(#) E197 válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 19:12 /

A kék műanyag dobozban lévő átlátszó csövekre gondolsz fekete tetővel? Azokban szivacsba ágyazott IC-k vannak
(#) Gafly válasza E197 hozzászólására (») Kedd, 19:24 /

Köszi, akkor nem kell.
Még pár IC, csak mert ingyen van, nem kell.

Valami érdekes elektroncsőnek néztem, de rettenetesen nem volt ismerős.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 20:19 /

Ugyanakkor ipari cuccokból van még bőven.
Következő: »»   760 / 760
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem