Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » IP kamera

Témaindító: ampervadász90, idő: Nov 30, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   14 / 15
(#) proba válasza efgyuri hozzászólására (») Aug 5, 2024 /

Igazából a minőség kérdéses. Jó infrája legyen, látószögben pont lefedje a kívánt területet, felbontása a lehető legnagyobb legyen. Amúgy nem tudom, éjszaka nekem nem annyira használható képeket ad a kamera (2Mpx 2.4mm 3m magasra szerelve 7-8 m távolság.) csak az ismerősöket lehet beazonosítani rajta. Az biztos, hogy ha azt akarod, hogy haszna is legyen, ne annyit láss, hogy jött egy valami, meghúzta a kocsimat azt elment, ahhoz a távolabbi dolgokat is rögzíteni kellene. ( rendszám szerintem a jellemző felső szögállásból nem fog látszódni.) A szín, mivel éjszakai a felvétel, szintén kevés információt hordoz.
(#) Gafly válasza efgyuri hozzászólására (») Aug 5, 2024 /

Az utcát(közterület) rögzíteni problémás lehet...
(#) uniman válasza efgyuri hozzászólására (») Aug 5, 2024 /

"Lakóövezetben" mért gond, ha az "utat" autók (lovaskocsik) is használják?!
Közterületi kamerát kizárólag a "szervek", azaz a rendőrség, önkormányzat, stb. üzemeltethet, magánszemély nem!
(#) kadarist válasza uniman hozzászólására (») Aug 5, 2024 /

Nekem volt régebben utat is figyelő kamerám. Aztán persze jöttek a rendőrök, hogy adjak felvételeket, mert keresnek valakit... Ez nem egyszer fordult elő.
(#) niedziela válasza kadarist hozzászólására (») Aug 5, 2024 / 2

Ha valaki feljelent, ugyanazok szereltetik le és büntetnek meg csak kedden, nem hétfön.
(#) kadarist válasza niedziela hozzászólására (») Aug 5, 2024 /

Dehogy jelent, akinek vaj van a füle mögött, az nem megy a hatósághoz. Akinek nincs, az meg örül a térfigyelésnek. Itt a környékünkön a város kameráját szerelték le (lopták el) egy oszlopról, tehát minden kamera kincs.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2024
(#) david87 hozzászólása Aug 6, 2024 /

Mi ez az ONVIF profil s.
Akkor a gépre se tudok rögziteni.
(#) kadarist válasza david87 hozzászólására (») Aug 6, 2024 /

A programban nem lehet állítani a protokollt? Ha nem, akkor keresni kell a kamerához való verziót.
(#) uniman válasza david87 hozzászólására (») Aug 6, 2024 /

A google megmondja pontosan...
(#) david87 válasza uniman hozzászólására (») Aug 6, 2024 /

Mindegy is nem tudtam beüzemelni őket el is engedem.
Működnek de a camera station is érzékeli őket de mégse mennek. Mpeg-4 hiány van azzal nem tudok mit kezdeni. Távolról is próbáltam meg osztani de semmi. Ha nem is rögzitenénk akkor egy élő képet legalább látnánk.
(#) nagym6 hozzászólása Máj 4, 2026 /

Kamera

Üdv. TAPO C520WS IP kamerát telepítettem. Minden oké lenne, csak nem jövök rá, hogy a detektált eseményeket hogy lehet törölni. Ha valaki tudná, köszönöm.
(#) niedziela válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 5, 2026 /

Storage management format sd card
(#) nagym6 válasza niedziela hozzászólására (») Máj 5, 2026 /

SD kártya van benne. Nincs olyan opció, hogy mindet törli ha van pld.: 70 felvétel. Letöltés van telefonra. Mára önmagától törlődött az eddigi anyag. Érdekes.

Az appok általában igy néznek ki
(#) uniman válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 5, 2026 / 1

A TP-LINK kimaradt...minden elérhető hozzá a neten.
Ilyen van (piros szöveg) ?
"Loop recording" is be lehet állítva...

app.JPG

(#) nagym6 válasza uniman hozzászólására (») Máj 5, 2026 /

"Loop recording" alapból ilyen, nem állítható. Talán ezért nem törölhető, úgyis felülírja. Mára önmaga törölte a tegnapit, erre sem találok semmi menüt. Ha nem töltöm le időben aznap, elveszik.
(#) uniman válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 5, 2026 /

Mekkora SD van benne? Nagyobb SD tovább bírná (max. 512Gb tehető bele)...vagy a videó felbontást kisebbre állítva. Nagyfelbontású videókhoz sok videómemória szükséges...
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2026

64GB.SD van benne. Alig foglal helyet az összes felvétel, legkisebb felbontás 720 és 15 fps. van beállítva. Ez nem lehet probléma.
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2026

Kimaradt: a felvételek csak egy perc körüliek.

Idézet:
„Talán ezért nem törölhető, úgyis felülírja.”

Ez egy kisebb meglepetés lenne, ha a többi n+1 tipus mellett ez ilyen lenne.
Még nem találkoztam olyan kamerával ami magától törölte volna a felvételeit, onnantól ugyan is pont azt a funkciót nem látja el amire készült, és olyant sem láttam amit ne lehetne formázni.
Természetesen, az hogy én láttam valamit még nem jelenti, hogy nincs. Csak gyanus

Nem lehet, hogy nem SD-re ment hanem aktiválva van a felhő ?

Formázni lehet, felhő nincs aktiválva. Nem hiszem, hogy rendszeres formázással lenne a törlés.
A felhő fizetős lenne, kikapcsolva van, felesleges is. Ingyenes próbaidő is kikapcsolva.
Este a nejem mozgott sokat az udvaron, ebből lett 60 db. kb.: egyperces felvétel. Ezt törölném, hogy éjszakára tiszta lappal induljon, de nem lehet. Másnap reggel nejem mozgása újabb 30db. felvétel, az esti és a másnap reggeli felvételek között kell kimazsolázni, hogy éjszaka volt-e valami. Ha másnap nem nézem át, harmadnapra törölve mind. Ez a bajom ezzel a szerencsétlennel.
Be lehet állítani időszakokat amikor aktív legyen, de ez nem minden nap ugyanaz nálam, ez idétlen babramunka lenne minden alkapommal.
(#) niedziela válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 5, 2026 / 1

Ok, ezzel a kiegészitéssel amit leírtál világossá vált mit szeretnél.
A rögzitett felvételeket egyben lehet törölni "format"
A rögzitett felvételeket szelektiven nem lehet törölni.
Megoldás lehet ha az applikáció playback-nél beállítasz (ha lehet) szűrést adott időre, vagy felteszed windows alá(lehet van android is) a VMS nevü programot, abban lehet szűrést beállítani, akár több kamerára is. Szelektiven törölni ebben a programban sem lehet.

niedziela
uniman
Köszönöm a segítségeket.

Sajna nincs ilyen törlés úgy látom.
Felvétel ütemezés van a hét napjaira, de macera ezeket beállítani mindig.
(#) Kastler válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Hello nekem ugyan ilyen kamerám van. Nálam nincs folyamatos rögzítés csak eseményre rögzít; személy észlelés, kisállat észlelés, jármű észlelés. Ezekről értesítést is küld telefonra.
(#) Kastler válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Nálam 64G kártyával április 2-től vannak meg a felvételek ,nálam is felül írja a régi felvételeket.
(#) nagym6 válasza Kastler hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Szia. Nálam is csak eseményre rögzít kisállat, személy. Nálam is 64G kártya van, csak másnap vannak meg a felvételek harmadnapra eltűnnek, a kártya zöme még üres marad összes egynapi felvétel után, úgy törlődnek a tegnapiak.
A fő gondom az, hogy én nem tudom törölni a felvételeket.
(#) nagym6 válasza Kastler hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Ha folytonos felvétel van amikor felülírja a régit ha a tárhely betelt, illetve ha nincs engedélyezve azaz beteléskor nincs tovább felvétel, akkor is törli önmagától a két nappal előbbit. De mindig a tárhely zöme üres, alig foglalnak a felvételek. Most formáztattam a kártyát, hátha.
(#) pipi válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 6, 2026 / 1

Hali. Hivatalos helyrol van a kártyád, vagy kina? Nem lehet hogy hamis, igazabol csk pár gb, és 64 nek látszik? Én régen bevasaroltam 8gbnek hirdetett, annyi ak is látszik, viszont csak 2gb valós. Amiket utoljára írok rá az mindig látszik, a régiek meg eltűnnek. 2gbre formázva viszont korrektül hasznalható
(#) nagym6 válasza pipi hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Szia. Telefonomban volt ez a kártya kb. 2 évet, abban valós 64G lehetett annyinak írta, rengeteg videó ráment. Nem tudom milyen eredetű, de jóféle számítógépes boltban vettem helyben, eladó ismerös.
(#) uniman válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 6, 2026 /

Nekem is van olyan 128Gb-os kártyám, telefonból...amelyről nézegethetem a fájlokat, törölhetem azokat, talán még írhatok is rá, csakhogy ki-be dugás után, minden marad az eredetiben!
Csak azzal a telefonnal lehetne vele valamit kezdeni, amiben használták...de azt már rég beolvasztották. ("Helyrepofozásához" ha lenne valakinek ötlete...?)
A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2026
Következő: »»   14 / 15
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem