Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszönöm az eddigieket.
![]() @jani1978: Jó is lenne, de ez csak a külső zártszelvény, és belsővel együtt lenne jó, ami tutira jól összepasszol. Ugyanakkor még nem ért ide elektroncso formtarsunktol a kapcsoló, a héten várható. Csak egy félméteres zártszelvénnyel elautózni gazdaságilag nem megérős vállalkozás. De szivesen látlak. @szs: Sajnos kerek és lyukas nem jó. @erbe: Na ez tökéletes lett volna. Ha granpa biológiai hathetes ciklusa úgy áll, akkor esetleg el is tudja hozni, nem nagy kerülő felétek menni, gyakran járnak a buszok. Utána akár csaphatunk kajálós, hegesztős napot. De nagyobb csomagautomatába is belefér, hetven centi négyezer. de az macera, bebugyolálni, stb. @: Én reménykedem még benne, hogy lészen valakinél Pesten, agglomerációban, vagy szombaton megyek Szegedre, és Budapest Szeged útvonalon, vagy közelében.
6 héten belül a gyerekek újra megfordulnak nálunk. Azt hittem sürgősebb.
Na, van egy vastelep Tszelén, ahol lehetett levágott darabok közt válogatni (a biciklim vázának egy része is onnan van)
Holnap arra járok hazafeléjövet, benézek, hátha találok neked valót. A hozzászólás módosítva: Hé, 9:00
Azt megköszönöm, akkor még egyszer a paraméterek:
Négyzetes zártszelvény, legjobb lenne 40 x 40, és beledugható mondjuk 30 x 30-as. Nagyon ne lötyögjön, de ne is szoruljon. Marokcsavarral lesz majd a megfelelő pozícióban fixálva. 50 cm, vagy lehet több, majd méretre vágom. A belső lehet kicsit rövidebb.
Úgy van ahogy mondod, ez a hathetes ciklus nekem egyáltalán nem felel meg.
Nincsenek rá éveim...
Csakhát: fél6 volt, mikor arra jártam. Persze, hogy zárva már.
Nem gondoltam, hogy ilyen későn járok arra, azért ajálkoztam. De a héten még hátha. (Amúgy sincs túl messze, ha véletlen mayfelől bár, de hamar végeznék)
Köszönöm az utánjárást,
közben tevékenykedem én is. 30 x 30-ból talán rövidebb is elég. Ez a 40 x 40 és 30 x 30 "kvázi ipari szabvány"-nak tűnik. Szombaton Bp...Szeged vonal még játszik alternatívaként. Egerszeg és Györök a "hathetes" ciklus miatt bukott.
Szia! A zártszelvényeknek van ám még falvastagságuk is...1,5-től 5 mm-ig.
Pluszba még a belső oldalán a hegesztési varrat sorjás. A negyvenesbe talán a 35-ös belemenne (normál falvastagság esetén (1,5-2,0 mm). Fél szálat sok helyen adnak ugyan, de az árképzés nem kedvez. A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:04
Még mindig az a kiírás, hogy csak fél méter kell, de egymásba dugható.
Jársz Fehérvár környékén?
Járhatok (meg kedvem is lenne).
![]() Vasárnapom például szabad. Vagy van a B terv: jani1987 Ott lakik/dolgozik a szomszédban, és úgyis jönne majd Pestre. Meg 40 x 40 zártszelvénye is van, és ha addig ideér elektroncso fórumtársunktól, lészen kapcsoló is a rádiátorhoz. Akkor csak a "belevaló" zártszelvény a kérdéses, azt meg össze kellene próbálni. Csaphatunk bográcsos, hegesztős bulit.
Nem tudom, hogy megoldás lehetne-e számodra 2 darabból összeállított 30*30-as alumínium zártszelvény, mert ilyen anyagom tucatszámra van. Ja, mármint 15*30-as. Legalább nem rozsdálna
![]() A képen a hosszabbik kb. 36 cm. Kár, hogy elöl-hátul lyukas... A hozzászólás módosítva: Sze, 9:31
|
Bejelentkezés
Hirdetés |