Fórum témák
» Több friss téma |
Ami azt illeti, van ilyen funkciója a holland websdr-nek. Szerintem 8-án, hétfőn kb. pontosan 06:00 UTC-kor szűnt meg. Talán tervezett karbantartás - elég gyanús...
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2026
Érdekes, ez az utolsó hozzászólásom a spektrumképekkel csak bejelentkezve látható.
Na, ez hasznos infó, köszi!
Közben írtam az Antenna Hungáriának, hátha válaszolnak.
De az EFR egy magáncég - bár önkormányzatoknak is van benne tulajdonuk, egyszer megnéztem.
Volt már ilyen leállás 2017-ben is.
Egy másik fórumon akkor ezt írták: Az énhozzám "szivárgott" információ anyagi alapot említett. A megrendelők rendszertelenül és rendszerint késve fizetnek. Az AH-tól viszont elvárják,hogy az általuk szolgáltatott energiáért fizessenek rendesen. Bővebben: Link
... nem válaszoltak.
Viszont most egy elég érdekes dolgot vélek felfedezni. Egy horvát WebSDR-t nézve/hallgatva (amin korábban lehetett látni a HGA22-t is elég szépen) olyan, mintha feléledt volna a HGA22, viszont két helyen látom, kb. 129kHz-en, és 139kHz-en. Bár, a 129kHz-en mintha más is menne. A HGA22 helyén pedig mintha valami folyamatos morze-féleség menne. Na majd holnap ránézek jobban.
Nézd meg ezt az oldalt: https://www.sigidwiki.com/wiki/EFR_Teleswitch
Óh, köszi.
Hát ezt akkor benéztem. ![]() Viszont tényleg jó lenne tudni hogy miért nem megy.
Lehet összefüggésben ez azzal hogy nincs nálunk egy ideje melegvíz? Prolan 135,6kHz vevő kapcsolná az "éjszakait".
A hozzászólás módosítva: Hé, 11:03
Igen, ez biztosan ettől van, hacsak nem tudja venni a német adó jelét, amit kétlek (nem ismerem az eszközt, de gondolom csak 1 frekin tud venni).
Pontosítok. Biztosra nem merném mondani, de valószínűsítem.
Azért érdekes megoldás lenne, hogy ha áramszünet/karbantartás van Lakihegyen (vagy csak a terjedés olyan) akkor országosan nincs melegvíz.
Hát igen, erre én is gondoltam.
![]() Azért is pontosítottam.
Sosem láttam közelről, de...: https://www.prolan.hu/hu/megoldasok/HKV-RKV
"A hosszúhullámú vezérlés kimaradásakor kapcsolóóraként működhet tovább."
Jé, tényleg megy, köszi!
Pár órája néztem, akkor még nem ment. Na akkor megnyugodhatunk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |