Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszönettel elfogadnám.
A többit privátban.
LGA775-öt keresel vagy 8 magosat (Mert LGA775-ön 4 mag a maximum.)?
Szerintem inkább írjad le, hogy mi lenne a cél. Egyrészt a Quad procik nem voltak túl gyakoriak és még most is értékkel bírnak a retro hw fanok között, másrészt igazán csak a kései gyártású, jobb 775 lapok tudták igazán kihasználni a tudásukat.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2026
Napelemes LED reflektorKeresnék napelemes LED reflektort kisérletezéshez. Hibás hiányos állapotban. A napelem része ne legyen törött.Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2026
Q9400 Ezeket még nem dobálják az ember után.
Pont most ment el tőlem fórumtársunk
, elmondása szerint jelentős mennyiségben és választékban van neki. Még az is lehet, hogy
Ha írsz, hogy kb. mekkorát keresel (cmxcm)... talán lesz.
Szia!
Valami ilyesmit keresek.
És ha jól értem, Neked igazán csak a napelem része kellene, a többi nem annyira...
A napelem+ a reflektor része a dobozával. Építeni akarok bele egy másfajta vezérlést.
Akkor ez pont olyan... Ragasztott a napelem, viszont az elektronika fedele csavaros. Majd egy LEDes topikban leírhatnád azt a vezérlést.
RJ45 csatlakozóSziasztok!A képeken látható csatlakozót keresek, amivel megjavíthatnám a rossz cisco IP telefont. Ha lenne valakinek a közelemben olyan panelja, amin ilyen van, akkor szívesen elhoznám. Természetesen, ha bolti forrást tudtok mondani, az is segítene.
Szia! Elvileg farnell-nél van: Bővebben: Link
Itt beszerezhető. Mausel.eu felhív, postán akármivel szállítják is.
3d modell A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2026
Köszönöm!
Bbb és kaqkk!
Ezt a vitát kérjük privátban rendezni, nem tartozik a fórumra! Köszönjük.
Szia!
Nálam van ilyenből néhány darab, szívesen adok belőle. Most éppen Vácon vagyok, ha kell késő este át tudom adni Dunakeszin a 2-es főúton. Vagy a napokban még járok erre, és egyeztethetünk.
Szia!
Már elindítottam a megrendelést, így nem fogok élni az ajánlatoddal. Köszönöm a kedvességed!
Az a baj hogy nem nagyon találok itthon ilyen procit mert mindenütt a dual van.
Amugy q9400 lenne nekem a legjobb mert használható gépet akarok csinálni.
Ingyen...itthon? Pénzért a jófogáson is van!
Aluszék profilA képen látható sérült aluelemek helyettesítésére keresek hasonló aluprofilokat. Kb. 44-47 cm hossztól, 55-70 mm szélesen. Postázási és csomagolási költséget állom. Köszönöm.
Ilyen csak a gyárában van...
Bontottra is gondoltam...meg hogy mi lehetne jó helyette, nem baj, ha nem csíkozott, csak U keresztmetszetű legyen és rá lehessen ülni.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2026
Íves ágyrácsból is végig lehetne rakni, ha nem ragaszkodsz a fémhez.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

, elmondása szerint jelentős mennyiségben és választékban van neki.