Fórum témák
» Több friss téma |
lmc7111Sziasztok!Próbálok forrást találni fenti spéci Texas OPA csipre, de az általam ismert magyar boltokban nem találtam. Van ötletetek esetleg a beszerezhetőségére? Kösz!
Kösz, tényleg van. Őket nem néztem, mert már nincs cégem, és úgy tudom, hogy magánemberekkel már nem foglalkoznak.
Következésképpen a kérdés most az, hogy valaki (földrajzi közelségemben: Bp.17.) tudna-e segíteni úgy, hogy megrendeli, és én elugrom érte... Kösz, üdv!
Ha nem túl sürgős, fogok rendelni onnan, de előbb a munkahelyemtől meg kell kapja az engedélyt hozzá. Nem kapkodnak.
Viszont, múltkor beszéltem a Kontel-esekkel, Gyula bácsi mondta, hogy ha kell, bárhonnan is tudnak beszállítani. Rgo ha sürgős, ved fel velük a kapcsolatot, készséggel segítenek.
Szia!
Mármint van ilyen IC-d raktáron? Esteleg 2 db is akad? Persze, szívesen elugrom, nem vagy messze... Ja, és nem írtam eddig a tokozásról: sot23-5 kellene... A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2026
Kösz előre is. Ha Pipi kisegít, akkor nyert ügyem van.
Tme Rendelesben tudok segiteni
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2026
mikroelektronik.com webshopból vásárlásSziasztok!Vásároltatok már a mikroelektronik.com oldalról? Mennyire megbízható? Én régen vásároltam az Ázsiacenter oldalról, egyszer megjött egy kis csomag de azután soha semmi és a pénzt se adták vissza. Azt írják személyes átvételi lehetőség van az Ázsia Centerben, de nem találok infót: pontosan hol és milyen nyitva tartásban lehet átvenni a megrendelt dolgokat.
Felejtsd el őket! Amúgy (most) már nem is létezik a weboldal...csak a xxxxx.hu végződéssel:
A hozzászólás módosítva: Sze, 11:29
Itt egy 4 évvel ezelőtti hozzászólás: Bővebben: Link
Amúgy az összes olyan webshop gyanús ahol semmit sem lehet személyesen átvenni, és átvételkor kifizetni, hanem kizárólag csak előre lehet kifizetni a rendelést, nincs utánvét sem, és nincs semmilyen további opció. Vannak kimondottan átverésre szakosodott webáruházak, semmit sem küldenek senkinek csak a pénzt szedik be. Persze más oldalakról összelopkodott termékfotókkal, és nagyon olcsó árakkal kínálják a sosem létezett árucikkeiket... A hozzászólás módosítva: Sze, 12:11
Köszönöm a válaszokat a mikroelektronik.hu oldallal kapcsolatban.
Anno esetemben egy nyári szünetbe tellett, hogy a digitális hangrögzítőm megérkezzen, többek között azért is, mivel egyszer felszívódott és az eladónak kellett küldenie egy újat. Szóval ne add fel, jelezd az eladónál, hogy felszívódott a csomagod vagy pedig rendelj másik forrásból.
Már lemondtunk róla...kár nem ért, csak eszmei, hogy nincs alkatrész! A csomagból néhány cuccot újra rendeltem. A passzív membránt nem.
A hozzászólás módosítva: Pé, 7:51
Akkor hogyan akarod megcsinálni a hangszóródat a passzív membrán nélkül?
Már régebben passzívvá tettem egy méretben megfelelő hangszórót...bár jobb lenne bele olyasmi, mint amit rendeltem... Jelenleg nyitott véggel van használatban. De még az akkupakkját is cserélni akarom (csak annak tartója ragasztva van).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |