Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Aha.
Akkor utána nézegetem. Szerintem téged is meglátogatlak ott, ha ott leszel (mint voltál is). Mert továbbra is csíplak, mégha felpaprikázódtam is GERHEB26Gery78 szombatra ebédet (GERy78HobbiElektronikaeBéd2026) szervez.Holnap megyek bevásárolni, ki jön? Mert akkor annak megfelelően ugye...
Itthon még átbeszéljük. Mi a neve a megálló helynek az utcában?
Gondolom fix a dátum. A zasszony délutános így nem tudom korán kiverni az ágyból. A jövő hét már jobb lenne.
Ady Endre utca, aztán jobbra lefelé.
Én viszont csak most szombaton tudok megjelenni, azért ez az időpont.
Úgy hogy a délutános műszakra haza is érjen?
![]() Szerintem ne kínozzad...
Egész héten délutános és ilyenkor sehogy nem tudom rávenni a korán kelésre. Zágrábba is csak egy kiadós alvás után mentünk két köztes uticéllal.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2026
Fehérvári találkozóSzeretnék egy összejövetelt fehérvárra a tó mellé. Szeretném felmérni kit érdekel egy ilyen lehetőség?
Egy kicsit bővebben írhatnál a helyszínről...
Megközelítés, pontos helyszín, szabad ég alatt, vagy fedett, van e étkezési lehetőség, mosdó, áram, meg ilyen csupa haszontalan dolog, ami érdekelheti az embereket....
Itt található. Wc a közelben van. És szabadtéri. Áram minek? Ez nem egy hagyományos összejövetel mint az eddigiek.
Ahogy nézem, víz van, azaz főzés és fürdés biztosított.
Kopasz folton lehet piknikelni, szalonnát sütni.
Ja, hogy nem egy "hagyományos" összejövetel?
Gábornál sem volt termék bemutató. A társaság a lényeg. Nálam minden van de nem fogok égni a szomszédok miatt.
Idézet: „Áram minek?” Tulajdonképp nem is biztos, hogy kell. El lehet hozni az akkus készítményeket, ha bemutatózás igeny van, legalább élesben (előzetes, és köztes) töltögetés nelkül lehet bemutatni a használhatóságot. Komolyra fordítva: ha megszerveződik, akkor jó. Érdeklődésem, és részvételi szándékom fejeztem ki épp Idézet: „Gábornál sem volt termék bemutató.” Ez most honnast jött? ![]() Ingyen ebéd, ingyen munka, jó társaság...
Egyébként meg egyetlen szavába kerül bárkinek, aki ott van és pillanatokon belül elő tud kerülni a bemutatós bőröndök bármelyike, vagy egyéb elektronikai érdekesség
Egész országra tűz gyújtási tilalom van érvényben
Lehet de itt kijelölt hely van, közel a víz és alacsony a fű a gondozás miatt.
Miert kell tévútra vezetgetni embereket?
Idézet: „ A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban, valamint azok 200 méteres körzetében.” Tessek megnézni a mellékletet is. tűzgyújtási Azaz: kb ott semmiféle tilalom nincs, ahol Janos szeretné az összejövetelt. Amúgy meg: ha én az ebedem szeretnem megfőzni, hát megfőzöm. Aki éhenhalásra ítélne, annak (bármily békés ember vagyok) csak levágnám a fejét. A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |