Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   777 / 778
(#) user1914 válasza vargham hozzászólására (») Kedd, 11:02 /

Szevasz!
Írtam magánt, nem válaszoltál.
Üdv. M.
(#) pipi válasza rectamas hozzászólására (») Kedd, 11:09 /

Ok, tiéd
(#) Skori hozzászólása Sze, 11:57 / 1

Elvihető könyvek

A képeken látható műszaki könyvek elvihetők. Csak személyesen!!!! Bp. XX. kerület (lásd csatolt térkép - pontosabb cím: privát üzenetben).
Szívesen elfogadok fizikailag kis méretű pendrájvot, csokit a kislányomnak, vagy akár konzerv macskaeledelt , de egyik sem kötelező, egy köszönöm-ért is lehet vinni.
Aki előbb jön az válogathat, vagy viheti akár mindet! (tehát nem az számít, hogy ki jelentkezett előbb, hanem aki hamarabb tud érte jönni!)
(csak csendben megjegyzem: Susánszky László könyve ma is etalonnak számít, és talán némi értéket is képvisel)
A hozzászólás módosítva: Sze, 12:02
(#) interferi válasza Skori hozzászólására (») Sze, 12:55 /

Szia
Az ötvös . fa dísztő faragása, esztergályos 2db, heggesztő 2db, munkák jó szerszámmal könyvek érdekelnek
A hozzászólás módosítva: Sze, 13:04
(#) erbe válasza Skori hozzászólására (») Sze, 14:11 /

Széleskörű érdeklődés.
(#) mex válasza erbe hozzászólására (») Sze, 14:32 / 1

Sok könyv megvan a bemutatottak közül, jónéhányat a helyi használtkönyvpiacon szereztem be, és van antikváriumi fogás is. Évtizede is múlt, hogy a kezembe került volna bármelyikük olvasás céljából a portalanításon kívül,de aféle harpagon módjára nem tudok megválni tőlük..
Elektronikus formában minden elérhető amire szükségem van. RT évfolyamok 75-től hiánytalanul, tíz évfolyam bekötve, a többi irattárolóban addig míg volt terjesztése... Ma már inkább csak porfogók, de a hobbi ismereteim fontos részét hordozzák, velem együtt mennek a levesbe ha eljön az ideje..
(#) vargham válasza vargham hozzászólására (») Sze, 16:52 / 1

Sziasztok!
Változott az időbeosztásom, ezen a héten vasárnapig minden nap lehet jönni a cuccokért.
(#) granpa hozzászólása Sze, 19:32 /

ez milyen alkatrész

Elvihető Zuglóból vagy Balatongyörökről.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Sze, 19:35 /

Erősen hiányos öreg kapcsoló.
(#) kalmi.kalmi válasza vargham hozzászólására (») Sze, 19:42 /

Ha lenne szíves valaki aki megy vargham-hoz és eljuttatná a részemre a barkácsgépeket akár postával akár személyesen (Debrecen) és nem tartana rájuk igényt a 2 gyalura és a dekopírra azt nagyon megköszönném.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 20:06 /

Gondolom, nem vitaindítónak szántad. Nyúl írta a szöveget, mert én nem tudom berakni a HE-re a képeket. Emiatt az előző szöveget írta.
Ezek bizony csillámkondik, kerámia lapon (egyik bakeliton).
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Sze, 20:16 /

A zöld "Fájl tallózása" gombot kell megnyomni, és kiválasztani a képet, amit fel akarsz tenni.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 7:35 /

És hogyan kerül a PC-be a fénykép? Ehhez nincs aparátom és ándungom se.
(#) Udvari Zsombor válasza granpa hozzászólására (») Csü, 7:46 / 1

Okostelefonon lépj be ide böngészőben, így magán a telefonon is be tudod csatolni a kívánt képeket.
(#) szabog82 válasza Skori hozzászólására (») Csü, 8:41 /

én a 2. képen levő összes könyvet el tudnám hozni egyben, de legkorábban csak vasárnap, sajnos perpill éjszakás műszakban dolgozom + nagyon kiesik útközben jövet-menet... így is megfelel?
(#) Skori válasza szabog82 hozzászólására (») Csü, 9:09 /

Ok. vasárnap egyeztessünk, privátban küldök tel. számot!

Tájékoztatás: a szerény érdeklődésre tekintettel máshol is hirdetem a könyveket (prohardver fórum). Nemsokára további könyvadagot is felteszek - részben számítástechnikai könyvekkel.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Csü, 11:06 /

Május 16.-án tudtál.
Tudom, azóta eltelt majdnem 3 hónap.
(#) Wertsi válasza Skori hozzászólására (») Csü, 11:48 /

Szia!

A rádiósok képlet gyűjteményéért jelentkeznék. Írok privát üzenetet.
(#) Moderátor hozzászólása Gafly hozzászólására (») Csü, 15:15

Ne erről szóljon a diskurzus, ha kérhetjük!
(#) Skori válasza Skori hozzászólására (») Pé, 14:20 /

További könyvek. Hadd legyen annyi kérésem, hogy ne kelljen nyilvántartanom, hogy melyik kinek kell. Aki előbb jön az viszi ami kell neki.

Csak személyesen!!!! Bp. XX. kerület

Szívesen elfogadok fizikailag kis méretű pendrájvot, csokit a kislányomnak, vagy akár konzerv macskaeledelt , de egyik sem kötelező, egy köszönöm-ért is lehet vinni.

Szerk: máshol is hirdetem, ne legyen sértődés, ha valami nem itt kel el!!!
A hozzászólás módosítva: Pé, 14:22
(#) bbb válasza Skori hozzászólására (») Pé, 14:48 /

Óóóó... Az a nyolcadik utas könyv. Kár, hogy már az én polcomon is pihen egy példány belőle, különben elvinném. Hasonló tematikájú selejteznivalód van még?
(#) Skori válasza bbb hozzászólására (») Pé, 14:51 /

Jelen pillanatban nem tudom, ha lesz, akkor felteszem ide.
(#) szs válasza granpa hozzászólására (») Pé, 17:51 / 1

Elhoztam!

Most: vagy kisebb baja van, mint gondoltam (néhány döglődő kondi), vagy nagyobb (az pedig alaplapcsere). Mindkettőnél tud ilyet: egyszer megy, egyszer nem.
Első lövésre (most épp) beindult, még láttam a Fradi hosszabbítást.
De most (nyaralásból hazaérvén épp) nem bontogatom.
(#) sany válasza Skori hozzászólására (») Pé, 19:54 /

ROlvastam amit írtál, és meg is értettem. De ha valaki könyvet vinne tőled, és lehetne lehetősége, hogy elpostásba, akkor megkérném hozza el nekem az öt db MK kiadású könyvet és a chipcados PIC könyvet.
A hozzászólás módosítva: Pé, 19:55
(#) Gafly hozzászólása 8:40 /

Canon kamera akkumulátor

Hozzávaló gép hiányában elvihető egy még használhatónak tűnő (3.6V mérhető rajta) akku.
Ez van ráírva:
FOR CANON
NB-11L
3.7V 1100mAh Li-ion
(#) img válasza Gafly hozzászólására (») 9:06 / 1

NB-11L battery compatible with Canon PowerShot A2300 IS, A2400 IS, A2500, A2600, A3400 IS, A3500 IS, A4000 IS, ELPH 110 HS, ELPH 115 HS, ELPH 130 HS, ELPH 135 IS, ELPH 140 IS, ELPH 150 IS, ELPH 160, ELPH 170 IS, ELPH 320 HS, ELPH 340 HS, ELPH 350 HS, SX400 IS, SX410 IS.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») 11:37 /

Felfüggesztve, lehet hogy megvan hozzá a gép is.
További infó: majd ha biztosan megvan, vagy nincs meg.
(#) img válasza Gafly hozzászólására (») 17:00 /

Kellett nekem beleokoskodnom. Vagy akkor géppel együtt adod?
A hozzászólás módosítva: 17:01
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») 17:50 /

Akkormost?
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») 18:10 /

Akkor most várunk, türelemmel.
Következő: »»   777 / 778
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem