Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szevasz!
Írtam magánt, nem válaszoltál. Üdv. M. Elvihető könyvekA képeken látható műszaki könyvek elvihetők. Csak személyesen!!!! Bp. XX. kerület (lásd csatolt térkép - pontosabb cím: privát üzenetben).Szívesen elfogadok fizikailag kis méretű pendrájvot, csokit a kislányomnak, vagy akár konzerv macskaeledelt , de egyik sem kötelező, egy köszönöm-ért is lehet vinni.Aki előbb jön az válogathat, vagy viheti akár mindet! (tehát nem az számít, hogy ki jelentkezett előbb, hanem aki hamarabb tud érte jönni!) (csak csendben megjegyzem: Susánszky László könyve ma is etalonnak számít, és talán némi értéket is képvisel) A hozzászólás módosítva: Sze, 12:02
Szia
Az ötvös . fa dísztő faragása, esztergályos 2db, heggesztő 2db, munkák jó szerszámmal könyvek érdekelnek A hozzászólás módosítva: Sze, 13:04
Sok könyv megvan a bemutatottak közül, jónéhányat a helyi használtkönyvpiacon szereztem be, és van antikváriumi fogás is. Évtizede is múlt, hogy a kezembe került volna bármelyikük olvasás céljából a portalanításon kívül,de aféle harpagon módjára nem tudok megválni tőlük..
Elektronikus formában minden elérhető amire szükségem van. RT évfolyamok 75-től hiánytalanul, tíz évfolyam bekötve, a többi irattárolóban addig míg volt terjesztése... Ma már inkább csak porfogók, de a hobbi ismereteim fontos részét hordozzák, velem együtt mennek a levesbe ha eljön az ideje..
Sziasztok!
Változott az időbeosztásom, ezen a héten vasárnapig minden nap lehet jönni a cuccokért. ez milyen alkatrészElvihető Zuglóból vagy Balatongyörökről.
Ha lenne szíves valaki aki megy vargham-hoz és eljuttatná a részemre a barkácsgépeket akár postával akár személyesen (Debrecen) és nem tartana rájuk igényt a 2 gyalura és a dekopírra azt nagyon megköszönném.
Gondolom, nem vitaindítónak szántad. Nyúl írta a szöveget, mert én nem tudom berakni a HE-re a képeket. Emiatt az előző szöveget írta.
![]() ![]() Ezek bizony csillámkondik, kerámia lapon (egyik bakeliton).
A zöld "Fájl tallózása" gombot kell megnyomni, és kiválasztani a képet, amit fel akarsz tenni.
És hogyan kerül a PC-be a fénykép? Ehhez nincs aparátom és ándungom se.
Okostelefonon lépj be ide böngészőben, így magán a telefonon is be tudod csatolni a kívánt képeket.
én a 2. képen levő összes könyvet el tudnám hozni egyben, de legkorábban csak vasárnap, sajnos perpill éjszakás műszakban dolgozom + nagyon kiesik útközben jövet-menet... így is megfelel?
Ok. vasárnap egyeztessünk, privátban küldök tel. számot!
Tájékoztatás: a szerény érdeklődésre tekintettel máshol is hirdetem a könyveket (prohardver fórum). Nemsokára további könyvadagot is felteszek - részben számítástechnikai könyvekkel.
Szia!
A rádiósok képlet gyűjteményéért jelentkeznék. Írok privát üzenetet.
Ne erről szóljon a diskurzus, ha kérhetjük!
További könyvek. Hadd legyen annyi kérésem, hogy ne kelljen nyilvántartanom, hogy melyik kinek kell. Aki előbb jön az viszi ami kell neki.
Csak személyesen!!!! Bp. XX. kerület Szívesen elfogadok fizikailag kis méretű pendrájvot, csokit a kislányomnak, vagy akár konzerv macskaeledelt , de egyik sem kötelező, egy köszönöm-ért is lehet vinni. Szerk: máshol is hirdetem, ne legyen sértődés, ha valami nem itt kel el!!! A hozzászólás módosítva: Pé, 14:22
Óóóó... Az a nyolcadik utas könyv. Kár, hogy már az én polcomon is pihen egy példány belőle, különben elvinném. Hasonló tematikájú selejteznivalód van még?
Jelen pillanatban nem tudom, ha lesz, akkor felteszem ide.
Elhoztam!
Most: vagy kisebb baja van, mint gondoltam (néhány döglődő kondi), vagy nagyobb (az pedig alaplapcsere). Mindkettőnél tud ilyet: egyszer megy, egyszer nem. Első lövésre (most épp) beindult, még láttam a Fradi hosszabbítást. De most (nyaralásból hazaérvén épp) nem bontogatom.
ROlvastam amit írtál, és meg is értettem. De ha valaki könyvet vinne tőled, és lehetne lehetősége, hogy elpostásba, akkor megkérném hozza el nekem az öt db MK kiadású könyvet és a chipcados PIC könyvet.
A hozzászólás módosítva: Pé, 19:55
Canon kamera akkumulátorHozzávaló gép hiányában elvihető egy még használhatónak tűnő (3.6V mérhető rajta) akku.Ez van ráírva: FOR CANON NB-11L 3.7V 1100mAh Li-ion
NB-11L battery compatible with Canon PowerShot A2300 IS, A2400 IS, A2500, A2600, A3400 IS, A3500 IS, A4000 IS, ELPH 110 HS, ELPH 115 HS, ELPH 130 HS, ELPH 135 IS, ELPH 140 IS, ELPH 150 IS, ELPH 160, ELPH 170 IS, ELPH 320 HS, ELPH 340 HS, ELPH 350 HS, SX400 IS, SX410 IS.
Felfüggesztve, lehet hogy megvan hozzá a gép is.
![]() További infó: majd ha biztosan megvan, vagy nincs meg.
Kellett nekem beleokoskodnom.
Vagy akkor géppel együtt adod? A hozzászólás módosítva: 17:01
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

, de egyik sem kötelező, egy köszönöm-ért is lehet vinni.

Vagy akkor géppel együtt adod?