Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Akkor azt a fentebbit NEM a Fehervarra tervezett találkozóhoz tartozó kérdeshez kellett volna hozzáfűzni tán?
Majd lesz jelentkező, ha igyekszrl pontosítsni az időpontot, meg a hrlyet. (Mert mi aztan nemigen tudjuk eldönteni, melyik a kedvezőbb. Nem helyiek vagyunk
)Mendenesetre: meg mindig az érdeklődő vagyok, ha sikerül a talalkozót összehozni, akkor pedig az leszek, aki ott lesz. Varom a dolgot.
Nem tudom melyik szombatot válasszuk. Előbb nyilatkozzatok a jövő hét esetleg az utána hét szombatról. Én ráérek bármikor de ti nem.
Nix jövő hét, e hét (5-e) Rákoshegy. 12-e almás nekem is.
Most szombaton csak grábla, fűrész és ingyen ebéd.
Hajónapló, kiegészítés:
Idézet: „Csak a szokásos udvar munka lesz?” Ha én szervezem, és hozzám jöttök, akkor (szeptember öt vonatkozásában) igen. Ingyen munkáért ingyen ebéd a jutalom. Minden mástól elhatárolódom.
Mostanában mintha abba maradtak volna az építések és a bemutatók.
Mostan szerda van, pénteken megyünk bevásárolni (szeptember 5) szombatra.
Edddigi visszajelzések alapján Jani1987 és Timi fog jönni, és Granpa kertészkedni. Bevásárlás ennek megfelelően történik...
Na, pont az én rossz derekammal, lábaimmal.
Mondanám, hogy benne vagy már a korban. Engem most Kecskemétre szólított a kötelesség.
Lehet, hogy csak cserepes viràgot kell locsolnod.
Most szombaton (2026 szeptember 5) csak enni és dolgozni, mielőtt túl lenne tolva.
![]() Megjelenők listája: - jani1987 és Timi - Kera_will - granpa Holnap veszek oldalast, és grillkolbászt.
Meghívtam szs kolegát mert őt is kedvelem.
Én is, elég régen járt már erre.
Nemsokára indulunk bevásárolni, akkor ennek megfelelően...
Nyilvánosan is: köszönöm a meghívást!!! Nagyon jólesett.
Kár, hogy nagyon szűk lett az rákészülési idő, így nem tudok arra menni. A hozzászólás módosítva: Pé, 13:08
Ez esetben szeretnék kikérni egy infót a bennfentesektől: ki lehet deríteni hány embernek van beállítva értesítőbe a találkozó? Mert kb ugyanaz a brigád szokott ősszeállni.
Értem én, de valahol az is szempont, hogy jól rávásároltam miattatok, mert mekkora szégyen lenne már, ha eljöttök a Zsuzsival és nincsen mit enni.
![]() Nem én szervezem, egyébként, eredeti kiírás szerint Jani1987 jön kertészkedni hálából ahogy segítettem a bölcsőben.
Seráfütty, majd csomagoltatjuk a maradékot.
A hozzászólás módosítva: Pé, 18:01
Idézet: „ki lehet deríteni hány embernek van beállítva értesítőbe a találkozó?” Szerintem szakmai fórumként nincs ilyen funkció, valószínűsítve üzemeltető sem öl bele ennyi melót.
A szomi azóta is boci szemekkel néz mert nem ismeri csak a pénzes fuvart.
Az attól függ. Mi vonattal mennénk Kelenföldre. M4-Keleti és onnan Rákoshegy vmh.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)