Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Lapozás: OK   287 / 287
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») 10:14 / 2

Igazándiból Timit szándékosan (fájdalmas döntés volt, mert nagyon aranyos és erősen kedveljük) vágtam le, mert nehogy megint országos sértődés legyen képek miatt. De akkor megbeszéltétek otthon, és most azért van sértődés, hogy
Idézet:
„és én miért nem vagyok a képen”
.
Meg tettem fel egy képet Jani1987 munkájáról is, nehogy Ő is megsértődjön.
Igazán az volt, hogy Granpa szerint kertbe sütni nem lehet, tepsi lészen. Ennek megfelelően Jani1987 ki lett kergetve egy csákánnyal, mi meg néztük Timivel ahogy Granpa tüsténtkedik a konyhában.
Miután mindenki elhúzott, jött a rendrakás (azt még mindig nem értem, miért kellett azt a nagy fedőt beszuszakolni a konyhaszekrény alá ).
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») 12:58 /

Csak, ha már vágsz, akkor ne ketté vágd, hanem teljesen ki. Így még az arca és karjai benne voltak a képben, ami nem illendő dolog. A macskás párna közepénél kellett volna elvágnod a képet, ha már le akartad hagyni... Ezzel a kompozíció is változott volna annyit, hogy Jani feje kb. a kép széle fele lett volna, tehát közelebb az aranymetszés szerinti ideális elhelyezéshez, illetve ellenpontozta volna granpa fejét a kép másik oldalán. Úgy vágva valamivel harmónikusabb lett volna a vágás utáni összhatás
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») 13:51 /

Jelzés szinten ott kellett hogy legyen.
De majd a párja tesz fel képet, ahol látszik rendesen minden része.

Idézet:
„ellenpontozta volna granpa fejét”

Ezen vigyorogtam egy sort.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») 17:35 / 1

Nehéz volt nem észre venni, hogy a Timivel szemben kicsit olyan voltál amilyen. Kálmán ehhez képest semleges volt.
Következő: »»   287 / 287
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem