Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ha törlődik akkor túlment a lélektani határon, ennyi.
Én nem foglalok állást ebben a kérdésben, viszont megkérdeztem több LLM-et, hogy mi erről a politikamentességről a véleménye ezzel a szakmai tematikájú oldallal kapcsolatban. És ezt bárki megteheti, szerintem érdekes választ ad. Ezt a kérdést tettem fel:
Idézet: „Van egy hobbielektronika.hu nevű oldal, ahol szigorúan az elektronikával kapcsolatos dolgok vannak, kivéve néhány fórumtémát, mint pl. "Érdekességek", "[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik". A fórum használati feltételei között szerepel a politika mentesség és ezt a moderátorok szigorúan be is tartják, ha pártpolitikai téma merül fel. Neked mi a véleményed ezzel a politika mentességgel kapcsolatban, hol érzed, hogy mi az ami még beleférhet és mi az a határ, ami már nem?” Természetesen választ nem másolok ide főleg terjedelmi okból
Úgy tűnik, nem vetted a fáradtságot arra, hogy megnézd én mire reagáltam...
Idézet: „De mi értelme úgy szankcionálni, hogy a célország megkapja máshonnan? Ugyanúgy megépítik, amit akarnak, max az EU-s országok biznisze csökken, de legalább elmondhatják, hogy ők "mindent" megtettek.” Én az aláhúzott mondatrészre értettem, hogy rossz irány, amerre nem kellene tovább haladni. És hogy egyértelmű legyek: Nem ezzel a mondattal van bajom, hanem azzal, ami erre reakcióként jöhet. Amikor valaki a szankciók ellen vagy mellett kezd érvelni, mert ez egy lehetséges folytatása ennek az állításnak. Ezt nem szeretném itt látni! (És teljesen lényegtelen, hogy a fenti mondattal egyetértek vagy sem!) Idézet: „Elektronikai alkatrészekről, gyártókról, és egy durva konfliktusról van szó, amelyik mindannyiunkat hasonlóan felháborít.” Igazad van! Ameddig ezen a területen maradunk, addig teljesen egyetértek veled, hogy itt helye van! De azt taglalni, hogy az EU-s országok elmondhatják, hogy "mindent" megtettek - ez a része a politika (szerintem). És ezt a gondolatmenetet nem kellene folytatni. És az is teljesen lényegtelen, hogy "anyázásig" fajulna-e... Ha minden hozzászólás pontosan ugyanazt mondja, mert mindenki egyetért vele, akkor sincs itt helye a folytatásnak. A szankciók politikai céljainak, okainak (mert nem gazdasági célja/oka van, hanem politikai!), hasznosságának kitárgyalása már nem elektronikai, szakmai kérdés, hanem politika!
Mindig végigolvasom azt, amire reagálok, a jelölt részt is láttam, értettem.
![]() Ettől függetlenül tartom túlzónak a félelmeidet. Ebben nem értünk egyet, de úgy szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák. Engem nem zavar bármerre is csavarodik egy gondolatmenet, ameddig az normális mederben zajlik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |