Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
ZK246! Nekem volt egy olyanom... a régi szép idők..
![]() Ez nem jelentkezés a cuccra!
Szia!
Érdekelne a pakk. Most látom, hogy Doktor már jelentkezett. Üdv: Jocó A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2026
Atis volt az első jelentkező, arról is lehet szó, te elviszed az egész pakkot és továbbosztod.
Szia. Igen 2x4 ohmos. Az egyikfele szakadást mutat.
Szia. Tessék. A sorrend nem biztos hogy ugyanaz.
Lehet a bevezetőszál szakadása is, nem feltétlenül a tekercs sérült.
8-as antenna elosztó, splitterKispestről vihető a képen látható 8-as antenna elosztó, splitter, vagy előre utalás után futár...Sok apróság, melyek értékesek lehetnek valakinekIngyen elvihetők, de csak egyben a képeken látható dolgok.Valószínűleg minden működőképes, de én csak a vezeték nélküli egeret (Labtec) próbáltam le. Esetleges kérdésekre nem biztos hogy azonnal tudok válaszolni. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők, csak egyben. Nekem fontos! Ha a fiók alján csak hevernek nálad, számodra fölösleges, bármilyen méretű és keresztmetszetű gumiszíjak, amelyekre nincs szükséged, azokat örömmel elfogadom cserébe, de természetesen ezek nélkül is vihető ingyen minden.
Szia!
Köszönettel elfogadnám. Írok privát üzenetet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |