Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
Lapozás: OK   224 / 224
(#) erbe válasza erbe hozzászólására (») Csü, 22:05 /

A márkatulajdonos gyárt és kínál hozzá cserélhető szorítópofákat, de hegesztéseket egyik bemutatott példányon se láttam.
Heuer satu
(#) Alkotó válasza erbe hozzászólására (») Csü, 22:22 / 1

Ne a reklámábrákat nézd, hanem a fotókat és a videókat a linken amit becsatoltál. Pontosan olyan minden satu rajta, mint Szamócáé. Nincs semmi baj azzal a hegesztéssel.
(#) erbe válasza Alkotó hozzászólására (») Csü, 22:30 /

Bár elvből nem nézek videókat, most megnéztem kettőt. Egy helyen látható hegesztés. Ahol az álló bakhoz hozzáhegesztették a csavarorsót védő U vasat.
(#) szamóca válasza Alkotó hozzászólására (») Csü, 22:50 / 1

A PS marketing, után a valósággal való találkozás egyeseket még mindig megbotránkoztat. Bővebben: Link
Egyébként igen, jó a megérzésed, van a nehéz ipari körülményekre, mikor ütik, verik a befogott anyagot a cserélhető pofa nélküli olcsóbb alapverzió, de én szándékosan a cserélhető pofást vettem, mert ha sérül pofa bármely okból, (gyakran vágok, csiszolok a satuban) akkor jó ha van cserelehetőség. A Conradnál van egyébként a legjobb áron.
A hozzászólás módosítva: Csü, 22:55
(#) szamóca válasza erbe hozzászólására (») 0:22 /

Az hogy nem látod, attól még mind hegesztett.
A hozzászólás módosítva: 0:25
Következő: »»   224 / 224
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem