Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   1003 / 1004
(#) img válasza rectamas hozzászólására (») Szept 14, 2026 /

Tudom, de ezért mondom, hogy minden félreérthető mert ez nem a megoldás, csak arra reagáltam amit bbb írt, hogy a babasampontól az alumínium alkatrészek folyékony állagúak lettek.
(#) img válasza img hozzászólására (») Szept 14, 2026 / 2

Nem csigázom tovább a kedélyeket, a megoldás: e-cigi füst párája (sokat e-dohányzik a tulaj).
(#) gg630504 válasza img hozzászólására (») Szept 14, 2026 /

Hiába, no, fejlődik a technológia.
(#) Suba53 válasza img hozzászólására (») Szept 14, 2026 /

Ez jó. Egy kollégám feleségének a laptopjával jártam hasonlóan. Megkért hogy nézzem át, mert melegedett. A hűtő lamellák elzáródva, légáramlás semmi.
Na annak a bele volt tele ragacsos, undorító nikotinos szutyokkal. Ő is láncdohányos volt, de a hagyományos módon. Minden összeragadt benne, dohány darabkák, por, szöszök, hajszálak. Még jó, hogy az alkohol oldotta, nem győzött szabadkozni, amikor megmutattam neki.
(#) img válasza Suba53 hozzászólására (») Szept 15, 2026 / 1

Most már tudjuk, hogy a dohányzás nem csak a humán egészségre ártalmas, de az elektronikáéra is.
(#) 24bitponthu válasza gg630504 hozzászólására (») Csü, 15:33 /

Kép szöveg nelkul
(#) Udvari Zsombor válasza 24bitponthu hozzászólására (») Csü, 19:55 /

Ha valaki a képen lévő nyíl irányába tekerné el a szelepet, akkor teljesen elzárná azt.
(#) Skori válasza 24bitponthu hozzászólására (») Csü, 20:16 /

Érdekes a számozás is a tekerőgombon: 5,4,3,4
(#) Udvari Zsombor válasza Skori hozzászólására (») Pé, 7:30 /

Lehet, hogy nem is valódi a kép, hanem generált?
(#) 24bitponthu válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Pé, 16:30 /

mint látod egy házmester v közös képviselö irta . egy másik irományába belejavítottam ahol arról értekezik hogy a galambok etetése tilos mert veszélyes és fertőző .
tul fiatal lehetek de nem láttam még mobiltelefont vagy bevásárlókosarat elrabló galambhordákról , sem a környéket terrorizáló galambbandákról . vagy csak mert nem vagyok fent a facén ???
(#) Udvari Zsombor válasza 24bitponthu hozzászólására (») Pé, 17:54 /

Én se láttam olyanokat és nem tudom, hogy egyeseknek mi a fene bajuk van a galambokkal, azon kívül, hogy nem kellene etetéssel odaszoktatni őket, hogy ne piszkítsanak össze mindent.
(#) 24bitponthu válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Pé, 18:15 /

Az igazság az hogy az egész nekem szólt , mert odafeszkelt egy pár , és utána megint költött , mikor tojás volt már nem volt szívem kilakoltatni , előtte még zajongtak a galambfiak meg a szülők . A hangos hurrogas orjithette meg a szomszédokat , még a tulajnak is feljelentették . "Magyarok vagyunk " ahogy Király Linda mondta amikor himnuszt enekelt ...
(#) mnyugger válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Pé, 18:29 / 3

Nem etettem a gerléket, mégis odaszoktak. Összepiszkoltak mindent. Szétszórtáka a sok kullancsot
22db volt bennem a múlt nyáron.
Most van vörös vércsénk. Nincs gerle csak néhány tollkupac.
A hozzászólás módosítva: Pé, 18:30
(#) img válasza 24bitponthu hozzászólására (») Pé, 18:52 /

Amennyire tudom, valóban terjesztenek emberre ártalmas betegséget (pl. az ornitózist), illetve az ürülékük (a guánó) kifejezetten vírusbánya.
(#) KBal76 válasza 24bitponthu hozzászólására (») Pé, 19:50 /

Amikor én voltam fiatal, az akkori házunkba a padlásra (ma 110+ éves társasház) be voltak költözve a galambok, és egyszer csak megjelent a lakásban egy galambóvantag. Meg másnál lakóknál is. Na annak a csípése nem játék. Akkoriban még nem léteztek (vagy csak nem voltak elterjedve) a ma ismert műanyag nyílászárok, szóval bejöttek valahogy. (Ma is bejönnek valahogy a poloskák, pedig rovarháló is van a korszerű nyílászárókon.) Jelezve lett ÁNTSZ-nek (vagy az akkori megfelelőjének) akik kijöttek beöltözve űrhajósnak, és kiirtották méreggel a teljes populációt, majd behálózták a padlásra bevezető nyílásokat. Szóval nem a galamb a veszélyes, hanem ami jön vele.
A hozzászólás módosítva: Pé, 19:50
(#) Udvari Zsombor válasza 24bitponthu hozzászólására (») Szo, 12:15 /

Társasház esetében még a tojásokon költő madarak kilakoltatását is érdemes lehet megfontolni, mielőtt valamelyik lakónak elege lesz az egészből és "feljelent" téged.
(#) Gafly válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szo, 12:39 /

Ki a fene tart struccot a hetediken?
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 12:44 / 1

Akinek csak az eszébe jut és megteheti
(#) kaqkk válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 14:08 /

Volt már a harmadikon disznóvágás és olyan is történt hogy lovat vittek fel és a lépcsőházban rúgta agyon a gazdáját, egy strucc már nem olyan nagy dolog ....
(#) bbatka válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 15:38 /

Egy néni Dunaújvárosban csirkét nevel a panelban. Csak 1 példányról van szó. Többször látom hogy ott legelteti a fűben. Nagyon cuki.
(#) bbb válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 17:36 /

Schönherz koli disznóvágás a tizenakárhanyadikon legendája se csak legenda... Lovat is vittek be, meg szamarat, de tehenet is fejtek már odabent Mondjuk most már a forgós kártyás beléptetőn macerásabb lenne betuszkolni, mint amikor ezek történtek.
(#) kaqkk válasza bbb hozzászólására (») Szo, 18:20 /

Lakótelepen borsodban történt a lovas sztori és a második harmadik emeletig feljutott a ló ....de nem akarok vitázni ilyesmin ...
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 19:06 / 4

„Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen.”
(#) bbb válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 19:11 / 1

Nincs is vita, mert amilyen hülyék az emberek (egyetemista kolisok meg pláne), így országon belül több helyen is megtörténhet ugyan az a baromság. Mint a Szabolcs utcai klinikán a 100-as izzó meg a görcsbe rándult száj esete... A tévéből is hallottam valamelyik műsorban, meg urban legend, meg mittudoménmicsoda, egyik barátom meg ott dolgozott, mikor állítása szerint éjszakai műszakban megtörtént
(#) img válasza bbb hozzászólására (») Szo, 19:41 / 1

Hadházi László humoristának volt ez a szájbalámpás sztorija.
(#) Bakman válasza KBal76 hozzászólására (») Szo, 20:08 /

Nem hiába nevezik repülő patkányoknak.
(#) mnyugger válasza Bakman hozzászólására (») Szo, 20:43 / 1

A vörös könyv szerint invazív faj. Írtása szükséges.
(Balkáni gerle)
(#) sany válasza mnyugger hozzászólására (») Szo, 21:03 /

Pedig olyan szépen szokott itt a közeli fákon "beszélni".
(#) mnyugger válasza sany hozzászólására (») 12:24 /

Az a huhogás szép?
A Fekete rigó. Az igen.
(#) erbe válasza mnyugger hozzászólására (») 18:29 /

Fekete rigó? Rikácsol és veszekszik.
Rigóból akkor már az érett. A sárga (aranymálinkó).
De ami tényleg szépen trillázik, az az énekes rigó.
Következő: »»   1003 / 1004
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem