| Fórum témák 

» Több friss téma | Fórum » [OFF]  Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes  topik 
			Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007		 
				Azt nem lehetne megoldani, hogyha már valaki ezt a gyorstalpalót kijárta, annak ne kelljen mégegyszer? Már nem tudom hanyadszor várom ki a 2 percet, mert rákattintottam...     

Ez nem semmi, szeritem nagyon jó, GRAT az egész csapatnak aki ezt kitalálta,megvalósította!   Azért az teszett, hogy mindig máshová ugrott a "beszélő" tranyó, mert én már a BOX-okat már átrendeztem egy kicsit.   
				Na nálam ez a "probléma" Panaszkodott hasonlóra valaki? Mert ha egy új regisztrálónak ezt így kell végigjátszania, az sírva szalad el.   

Szerintem nállad van valami error, mert nállam minden, tökéletes! ...IE7 -el legalább is!						 

Na igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy lehet, hogy a hiba az én készülékemben van.     Ennek ellenére szerintem is nagyon jó ötlet ez a kis bevezető. (kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon csökken-e majd a feleslegesen nyitott témák száma) 
				Úgy tudom van itt még egy pár színtévesztő rajtam kívül. Itt egy kis progi így már én kitudom olvasni a pontos bigyókat.   Amúgy most döbbentem rá mennyire máshogy látom én a világot mint egy normálisan látó ember. Főleg annál a színes golyós játéknál... Fúúú az nagyon durva én mennyire mást látok...Bővebben: Link innen lehet leszedni ezt a kis progit. Amúgy én vörös zöld színtéveszt vagyok teljesen elhúzom vörös zöldre akkor már gond nélkül ki tudom olvasni a számokat, betűket... 

Szerencsére nállam még ekkora gond nincsen     Csak 0,07 -re toltam el a vörös felé, és már tökéletesen eltudtam olvasni a számokat, pedig műtött szemeim vannak.   

Jójó, de Te nem vagy színtévesztő.    

Igaz, csak betűtévesztő, mert a helyesírásom néhol igen "csapni való". Habár ez betudható annak, hogy a sötétben a fekete billenytyűzetet nem látni jól, monitor fényénél.						 

Amúgy most néztük anyával és tökre elszínez mident, de legalább kitudom olvasni a számokat. Rendes képnél viszont teljesen átszínezi.    

A monitoron a gammát, ha beállítod, akkor jobb lesz nem? Legalább is a te szemszögödből.  :yes:						 
				Én rákattintottam szabi linkjére.    Ujraindítottam a böngészőt, de csak az segíthet ha végig veszed vele az anyagot mert nem szál le rólad. :yes: (A tranyó helyett lehetne egy Borg kocka. "Felesleges ellenállni, asszimiláljuk magukat"  ) 
				En is tapasztaltam a jelenseget. Szoltam rola, irta Topi hogy majd megnezi.. 
				Na akkor nem vagyok egyedül ezzel a fehér lapon szaladgáló TO-92 -es tokkal. Lehet, hogy csak a Linux felhasználókat boldogítja? Idézet:Ez jó volt „De mi legalább,"Linuxosok"tiszta lappal indulunk...”   
				Váó!! Szép kis tűz. Nem volt kevés az a szalonna egy kicsit egy ekkora tűzhöz?    
				Szerintem most a tűzoltással van elfoglalva     Gé: Animation Shop 3-al, Effects=>Insert Text Effects és a Backlight effekt, el lehet vele szórakozni   
				Mivel/hogyan csináltad? Frankó lett    köbzoli: Ja bocs...ez neked a 'kis tűz'?  ezen majdnem egy ökröt is meg lehet már sütni...   Idézet: „semmi füst” Ej-ej micsoda tűz az ami nem füstöl   
				Ugyis van! Fő az egészség!    (Égjen a zsír!) 
				Ez aerobik Norbi szövege! Idézet: „(Égjen a zsír!)”    :yes:       
				*** Tudnátok mutatni olyan oldalt, ahol mercedes 190-t tuningolnak?! | Bejelentkezés Hirdetés |