Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TA8250H
Témaindító: adamtui_93, idő: Szept 10, 2008
Témakörök:
Hali mindenkinek
Van 1 TA8250es 12lábu ICm ebből szeretnék erősítőt csinálni van is hozzá egy tápom mivel egy erősítőből szedtem ki mert abban kiégett valami aztán mikor megcsináltam utánna meg nagyon melegedtek az ic-k és nem akartam kiégetni őket. Ami van az interneten az adatlapjával azzal nem bajlodok mert eddig csak ráfáztam vele.
Szia !
Ha nem tudod értelmezni az ic adatlapját, akkor nem a számodra megfelelő hobbit választottad. ![]() Mit nem tudsz az adatlapon "megfejteni" ? Üdv! Luki
De tényleg, mit nem tudsz azon értelmezni? Az adatap az "szentírás". Ha nem megy vele a cucc, akkor a hiba nálad van.
Idézet: „van is hozzá egy tápom mivel egy erősítőből szedtem ki” És ez a táp megfelelő az IC-hez? Mellesleg ennyi infóra nem lehet érdemileg válaszolni... ((Nekem van egy kb másfél kilós vasdarabom, és van hozzá zártszelvényem, de az MTZ rajzban nem bízok.)) ...bocs...
A vasdarab pont az IC-hez készült és működik. Az adatlappal meg az a bajom hogy akár hányszor összetettem egy erősítőt abból az sose működött hanem mindig gerjedt de nagyon a hangot meg nem is lehetett hallani ezért nem bízok meg benne.
De ezekre a válaszokra h az adatlap az szent írás ezért még a hét fojamán megépítem vele de ha nem lesz jo akkor majd hozzátok fordulok ismét segítségért ( Am meg csak azt kértem h valaki tegyen fel egy működő kapcsolást. )
ui: Ha valaki nem csak kritizálna hanem segítene is az létszives ta8258H-hoz keressen kapcsolást
Nem sok olyan korrekt adatlap van, ahol még a nyákrajz is szerepel...ez olyan!
Semmi bonyolult elem nincs benne,az egész kapcsolás ugy 10-12 alkatrészt tartalmaz + az ic ha ez sem müködik add fel!!!
Amit feltettél az a TA8258H adatlapja,nem a 8250-esé.
8250-röl semmi nincs(talán nincs is?)
8258 ez szerepel az elöttem lévö hsz.ben...
Hello a TA8250-es ict mijen icevel lehet helyetesiteni pl ezekkel tda8947 tda2004 vagy 2005 ezek is erossito ic vagy adj valami tippet mijennel lehet helyetesiteni?
![]() ![]()
Ezek szerint ez az LA IC a megfelelője. Talán beszerezhető.
Én azért ennyire már nem segítettem volna neki, ha lusta rendesen írni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |