Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kandósok
Sziasztok!
Engem és barátomat felvettek a Terminusba de mi a Hotel@BMF be szeretnénk lenni mivel harmadik barátunkat oda vették fel szeretnénk átmenni ezért kérem ha valaki a @ ból a Terminusba szeretne átjelentkezni az írjon nekem az ecostar@freemail.hu címre!
Sziasztok!
Én egyedül vagyok egy albérletben és erre az évre szeretnék egy lakótársat. Mindenképpen Kandós kollégát szeretnék. Az albérlet nagyon jó helyen van, a VII. kerület Akácfa úton. A lakáshoz nagyon közel van a 4-es, 6-os Király utcai megállójához. Az ára 15000Ft lenne egy hónapra. A rezsi átlagosan 9000Ft lenne egy hónapra kettőknek. Ha valaki érdeklődik, az küldjön egy privátot. Köszönöm. Üdv! levi18
Angol nyelvű elöadásokat hogyan lehet felvenni? A menetrendem az van irva hogy vagy belső vizsga kell vagy alapfok C. Halottam olyat hogy csak az angol után lehet ezeket felvenni(talán a belső vizsgamiatt)
Van már valakinek tapasztalat ezekből a tantárgyakból, hogy pl kitartja. Olyasmit mondtak hogy a Topics of theoretical electricity Snöci tartja Öreg+angol hmmm
Üdv.
Gondolom a kandósok többsége ismeri a kando.tk oldalt. Az a probléma, hogy a tartalmát néhány napja felhasználónévvel és jelszóval védik, az oldalon található elérhetőségeken még nem válaszoltak. Ismeri valaki esetleg a hozzáférés módját, mert főleg a későbbiekben nagyon fontos lenne.
Hello. Télleg nem megy a kando.tk, ami nagy hiba, mert egy csomó zh meg vizsga fent van rajta :csodalk:
Jövőhéten szerda reggel lenne elektro II laborom Döringgel. Viszont ez lenne a második csak.
Tudja valaki, hogy az elektroII labor van-e? Vagy ez is olyan, mint tavaly, hogy harmadik héttől?
Ez jó, nem láttam még ezt a topicot
![]() Üdv, jelentkezem én is, mint 4. éves kandós (Műszer, F2)
Miért csináltál a kando.tk-hoz jelszavas beléptetőt?
A tanárok nem jó szemmel nézték, hogy a google mindent becachel és mindenki számára elérhető az értékes kandós anyag.
hehe hamár a kando.tk-n jártok, diplomaátadó 2008 ...
király kis videó... ![]() ![]()
Sziasztok!
Józsefváros vagy Óbuda? Melyik ajánlatosabb? Köszi.
Attól függ, mire akarsz menni. (Csak ad1. ne kelljen rohangálnod joecity és óbuda között, ad2 egyik intézet lényegi oktatása itt, másik amott zajlik.)
De min múlik, vagy hol döntik el, hogy hol leszek? Vagy én választhatom meg? Mert ha automatizálásra akarok majd menni akkor jobb lenne rögtön Óbudán kezdeni. Vagy mindenképpen ingázni kell majd a két hely között?
Előre is köszi
Hali,
Az automatika Óbudán van, célszerű ott kezdeni. Te választasz hogy hova mész. Bár van pár keményebb tárgy, mint pl. a fizika ![]() De 1ébként nekem bejött hogy oda mentem. Sok szerencsét
Az alapozó tárgyak is nagyban különböznek a két telephelyen (matek, villany I, elektro stb)
Tehát hogy egyik jobb-e a másiknál, ez nem nagyon dönthető el. Józsefvárosiként lesz pár órád óbudán ez tuti, de az óbudaiaknak is van órájuk józsefvárosban.
Köszi a választ. Akkor ha Óbuda mellett döntök akkor be se kell tennem a lábam józsefbe? Bár a nyílt nap azt hiszem ott van. Ja és kösz a tippet, a fizika jól megy de odafigyelek majd rá. Én inkább a közgáztól tartok, meg C-ben sem vagyok valami profi. Mégegyszer köszi a segítséget
Bocsi nem láttam a hsz-ed. Neked is köszi a segítséget
Emiatt ne aggódj, az ilyen tárgyaknál jóformán előről kezdődik a tananyag felépítése.
Szóval no para...
Nekem is bejött
Már csak az van hátra, hogy olyan országban dolgozzak, ahol megbecsülik a munkát...
Mondjuk Józsefvárost nem ismerem, nem tudom, mi arrafelé a módi, de hogy óbudaiként nem kell Józsefvárosba menni szorgalmi időszakban, egyetlen órára sem, az hót ziher
Én csak egy kis félresiklás miatt jártam oda át egy fél évig, 1-2 tantárgyból, de egyébként, ha minden klappolt volna az elejétől fogva, meg sem kellett volna közelítenem a nyóckert. Maximum vizsgaidőszakban, mert a programozás vizsgaalkalmakat felváltva tartják a 2 telephely között. wethe: Idézet: „Én inkább a közgáztól tartok” Szerintem ne tarts ennyire tőle, vannak jól megírt, netről letölthető segédletek, jegyzetek, ráadásul ezeket a közgáz-tanárnő hivatalosan el is fogadta, és ki is javította korábban. Szóval no para!
Igen. De mivel józsefvárosban is vannak ilyenek így nem ritka, hogy egy-egy kurzusba mondjuk nem férsz be, így óbudára kell járni.
Én most a nagy általánosságban, mondtam, nehogy valaki beleringassa magát abba, hogy nem látja a másik telephelyet
A legdurvább egyébként nálunk Óbudán a műszaki rajz nevű tantárgy. Egyetlen egy tanár tartja, és elég rossz beosztásban, és valahogy úgy sikerül nekik mindig az aktuális évfolyam "kezelése", hogy hivatalosan nem tudja minden egyes hallgató felvenni, aki megérett a feladatra és eljutott arra a szintre!!
Egyszerűen nincs kiosztva annyi kurzus!! És ez nagyon bosszantó, de hát ez van... szóval ilyesmire célszerű figyelni, és hamar feleszmélni!
Háj!
De gyorsak voltatok Nna szóval köszi a válaszokat. Úgy néz ki nem csak nekem aktuális a téma. Szóval én az automatika felé hajlok, és így Óbuda lenne a jobb talán. Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Ha minden jól megy jövőre én is a Kandóra járok. A nappali tagozat kizárt a távolság valamint a munkahelyem miatt. A távoktatásról sok információt találtam ,ellenben a levelezőröl szinte semmit.Erről tudnátok nekem mondani valamit? Hetente hány alkalommal kell bejárni, hány órától,kb. mennyi órát kell kibírni egy nap?
Szia dipman!
Jómagam Távoktatásra járok, ami egyáltalán nem rossz, de szívesen átjelentkeznék levelezőre, igaz ennek még nem néztem utána. Yoe
Szia!
Én is a távoktatás felé hajlok mert munka mellett nem lehet utazgatni. De jó lenne valami összehasonlítás ,hogy még is van e értelme erőltetni a levelezős témát. Neked hogy megy a tanulás ha megkérdezhetem? Meglehet tanulni a matekot is otthon? Mástól nem tartok, mindent örömmel tanulok és alig várom ,hogy odajárhassak és olyan dolgokat tanuljak ami érdekel is.
irigyellek benneteket, a picuri problémáitok miatt, én 1969- ben végeztem műszer és méréstechnikán, 1985-ben meg mikroproc.rendszerek tervezése, programozása . Azóta sok munka és most nyugdíj
üdv
Én is műszeres leszek, a most következő félévtől kezdve :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Öreg+angol hmmm