Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Biztosan azért mert gumi szigetelésű és elasztikusan felveszi... Próbáld ki vascsővel-mezitláb...
![]() ![]()
akkor az pl bennt maradt hogy nyalogatod a konnektort???
![]() ![]() vicsys legközelebb akkor csapok oltári nagy bulit ha átfordul a számláló ![]()
MSN-en is, itt is fárasztanak. Mindjárt leborulok a székről.
![]()
Rózsaszin képű a TV... valószínű a tévém
![]()
Az lehet, hogy én a másik buszon utaztam, de véletlenül, mert éppen Te kiabáltál kis szivárvány miniruhában: "Gyere Googa itt a legjobb a buli" Én meg elhittem.
![]() HAJRÁ FERRARI!!!
ez már szabályosan fájt. valószínű. neh. inkább megyek alszok. Jóéjt. :fogmosas:
googa: miért, nem volt jó buli? nem ittál eleget. ![]() ![]()
Egy hétig smile-fogságra leszünk ítélve.
A Sláger rádió nem az én stílusom, főképp elektronikus szösszeneteket hallgatok,mint house, trance, stb, ez amolyan nosztalgiafeelingű zene, ezért szeretem. DjGeorge-nak hála már megtaláltam..
![]() Üdv!
Pff..
![]() Amúgy a zene, mint kiderült "a bp. regionális hiradó zenéje". Hát én erre nem is emlékeztem, csak rendezvényeken hallottam sokszor...
Valahogy éreztem hogy ezt a kazit nem szabad kidobni
![]()
Jah, amikor tüsszentett a disznaja a falból
![]()
Nah innentől lehet szavazni hogy 0:00 előtt vagy után lessz meg az 1000ik hozzászólásom
![]()
Után
![]() Ha mégsem, akkor teszünk róla, hogy úgy legyen :eplus2: :zavart2: :zavart1: :gonosz2: :gonosz1:
nah jó legyen igazad minnél később annál hidegebb lessz a söröm
![]()
az utóbbi 5 percben mint ha mindeni összefogott volna hogy éjfél előtt ne legyen meg az a bűvös szám... Vagy mindenki alszik??? Ki fog halni a fórum ezen témája
Sziasztok!
Mivel már többször volt róla szó, gondoltam felteszem, hátha hasznos lesz!
Úgy látom nem sikerült sajna, de attól még kortyolgathatunk egy-egy sört, én más ünneplek, de a hozzászólásaim számára is megiszok +1-et
![]()
Mindig irigylem egy kicsit azokat, akik ilyesmire is ráérnek
![]() Mondjuk azt azért megnézném, amikor átkerekezik a városon, és meg kell állnia egy pirosnál...
Váá, ez nagyon ott volt:
Idézet: „szóval te a másik buszon utaztál...” ![]() Amúgy az én "zenerészletemre" nincs ötlete senkinek? ![]() Egyébként én jövő Márc-ban leszek 19, és még én sem ittam sem sört, semmi alkoholt, sem cigaretta - az értelmetlen hülyeség koronázatlan királya - sem káb.szer... semmi ilyen szenvedély. És meg is fogadtam hogy SOHA!!! Egyiknek sem látom értelmét, ilyen hülyeségekben nem vagyok benne. Sem az italnak, sem a cigarettának, sem a káb.szernek. Az italt azért nem értem mert ha elmész egy buliba, vizessé piálod magad, és másnap már semmire nem emlékszel. Ismerek egy srácot, aki az előző napi buli után - másnap - nem ismert meg... bár nem mindenki ilyen de akkor is, mi értelme? A cigarettára meg nem is tudok mit mondani, azt mondják páran hogy nyugtat... jah, persze. Ott a rágó. A káb.szer meg hú. Pörögni lehet a vidámparkban is. A körhintánmeg mittomén'hol. ![]() Bocs hogy sokat írtam de kikívánkozott belőlem...
Tudod, ez is szubjektív, mint sokminden. Neked ez jön be, másnak más.
Neked az jön be (és sokunknak), hogy naponta itt lébecolunk az oldalon (ha kell, ha nem ![]() Ehhez képest létezik egy másvilág, ahol az a tuti és a menő, és a divatos, ha az ember minél inkább zokni agyilag, igénytelen és nem érdekli igazából semmi, elvan jól magában, haverjaival, jól leisszák magukat, semmi életcél (még a másnapra sem!), semmi jövőkép, semmi optimizmus az élet kérdéskörében. Általában a mai fiatalabbaknál mindez abból adódik, hogy igazi, normális, emberi munkája keveseknek van (pontosabban kevesen szeretnek egyáltalán szószoros értelemben dolgozni, bármiről is legyen szó) és teljesen ugyanez a helyzet a hobby-k témakörében is. Magyarul kb. semmit nem csinálnak. Sarkítva: ők csak úgy vannak... hogy legyenek, és elszívják előlünk a Zoxigént. ![]() ![]() (És most nem azokra gondoltam elsősorban, akik hetente 1 szálat szívnak vagy átlagosan naponta-2naponta megisszák azt a jótékony hatású, emberi mennyiségű 1-2 pohár bort. Inkább az alkesz egyénekre, nameg akik kábítóznak durván...) Idézet: „Neked az jön be (és sokunknak), hogy naponta itt lébecolunk az oldalon (ha kell, ha nem ),” No ez az! Nekem már függőségem van tőletek. A cigarettát 20 év után egyszer letettem, de most itt vagytok helyette Ti. ![]() ( Első olvasatra az ugrott be hogy a "mi" fiatalságunk idején, még nem volt ilyen elterjedt a káb.szer.-ezés ![]()
Norberto, igazad van... megfogtál.
Ma az lenne a menő hogy "napról napra élnek"? Akkor lehet... Egyébként megvan a zenerészlet előadója/címe: Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face Hátha tetszik valakinek...
Sajnos mára hihetetlen módon elterjedt. Nem is gondolnád mennyire. Ahogy haverom mondta, már úgy lehet kapni a házaknál náluk, mint régen a tojást vagy lekvárt (vidéki a srác). Pesten még rosszabb a helyzet.
![]()
Nem semmik vagytok!
Egy éjszakára magatokra hagylak Titeket, erre csináltok 7 (!) oldalnyi olvasnivalót! ![]() ![]() Egyébiránt megsúgom: Életemben nem voltam olyan részeg, hogy 4kézláb közlekedjek, vagy ne tudjak magamról. Bár az érettségi banketten az osztálytársaim összeszövetkeztek, hogy leitatnak, nem jött nekik össze. Az asztal alá ittam mindet... (Ennek apropója az volt, hogy én quasi absztinens vagyok, azaz gyakorlatilag csak szilveszterkor egy pohár pezsgő, vagy nagy ritkán egy-egy pohár bor, egy üveg sör. De ha jó a társaság és megkívánom, én is megiszom a magamét. Ennek ellenére valószínűleg jól bontja le a szervezetem az alkoholt...) No de a cigaretta! Vicsys barátom a megmondhatója: Mi (Majdnem azt írtam, "nagy öregek", de eszembe jutott Sebi mester... ![]()
Kicsit félek most. Az előbb beszéltem egy gyerekkori szerelmemmel telefonon, mert felhívott és egy jó ideje tök kellemes hangulatban eldumáltunk, és hírtelen megszakadt a vonal. Azóta 10x hívtam vissza és csak kincseng, kicseng és kicseng... Mi a fene lehet vele?
Sziasztok!
Valaki tudja rögzíteni a mostanában leadott Mythbusters részeket, amit a Discovery ad le. Ma pl 15:00-kor lesz és nem tudom, hogy megvan-e (eddig összes szinkronos rész megvan) legalábbis ezt hittem... de már a multkor is olyat adtak le amit még nem láttam... |
Bejelentkezés
Hirdetés |