Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   217 / 3649
(#) moltam válasza Szebence hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Uj részek mennek.Tegnapi jó volt.Buster fejét is ki kellet volna cserélni
(#) szamóca válasza googa hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Gondoltál rá, hogy hátha a férje nem örült ennyire a beszélgetéseteknek?
(#) fureszk válasza moltam hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

A Buster felújítós rész asszem megvan.
(#) moltam válasza fureszk hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Csak a hundsc n uj részek más országba lehet rég leadták.
(#) Szebence hozzászólása Nov 2, 2008 /

Valaki tudja rögzíteni ezeket a részeket? Mert ezek nekem újak és eddig megvan az összes (1. 2. 3. 4. 5. évad, a 6. évadból a 6. részig van meg! + pilots és specials részek)

Akinek van TVtunere vagy bármi más lehetőség, hogy rögzíteni tudja tegye meg
(#) moltam válasza Szebence hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

VHS en jó lesz Lejösz érte Nyirbátorba
Csak vicc volt mivel a videónk nem veszi a kábeltvt.
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Nincs neki férje, de egyébként gondoltam, hogy a barátja nyakon vágta szívlapáttal. Szerencsére sikerült azóta elérnem. Lefogyott a pénz a kártyájáról és közben dolga akadt. De aztán visszahívott.
(#) googa hozzászólása Nov 2, 2008 /

Legyetek szívesek segíteni nekem abban, hogy olyan gittet találjak a neten, amivel az autók karosszériáját javítják, módosítják, modellezik. Nagyobb kiszerelésrre lenne szükségem, nem a diszkontos vajasdoboz méretűre. Köszönöm, ha valaki talál valamit, árral és akár leírással együtt!
(#) zenetom hozzászólása Nov 2, 2008 /

Na jó reggelt
Jó volt a tegnapi este és megint nem ittam egy korty alkoholt se :yes: Szóval szerintem lehet bulizni alkohol meg ilyenek nélkül is
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Én meg az isten vagyok és nem hiszem el
(#) zenetom válasza Georgee hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Ezt nemértem. Ha már az ember mondja hogy megy bulizni akkor nem hiszik el hogy nem ivott semmit
(#) sound.man válasza zenetom hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Én se szoktam piálni.
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Komoly?

Mondom.

Ennyi

Sőt még cigizni se cigizek. hűha

Én még ki se próbáltam (de nem is akarom, SOHA!) [mondjuk bulikban jól mutat a lézerfény a cigifüstben , legalább lehet spórolni a füstfolyadékkal ]
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Itt meg az ipar városban ugyan mind1 hogy napi 1 doboz cigi vagy a T*K nem tudom hány gyárának a füstjét szívni... ami a legjobb hogy hulladékégető, itt van veszélyes hulladék emberi szerv drog, ott a koromgyár... nah kicsit mérgező... Meg még van nem 1 gyár pl füst vagy nállunk a munkahelyen ózon hááát szerintem a cigi nem annyira mérgező... ha egyzserre beszívom az összes füstöt. Nah de ugy vagyok vele hogy egyszer élek
(#) Attila86 hozzászólása Nov 2, 2008 /

Üdv.!

Tudja valaki, hogy hogyan kell Thunderbirdben beállítani több levélküldő (SMTP) kiszolgálót?
Én két helyen szoktam netezni a laptopomról; otthon ahol chello van és itt a pároméknál, ahol pedig az invitel a szolgáltató.
Leveleket a freemail-es címemről letölteni tudok mindkét helyen mert a POP3 kiszolgáló ugyebár a freemail.hu. De az SMTP kiszolgáló otthon mail.chello.hu, itt pedig mail.invitel.hu. A felhasználónév és a jelszó is teljesen más természetesen.

Eddig csak az otthoni SMTP kiszolgáló volt beállítva a Thunderbirdben, ezért itt a pároméknál levelet küldeni nem tudtam csak fogadni (a levelezőprogrammal). Most viszont szeretném beállítani hogy itt az inviteles netről is tudjak e-mailt küldeni, ezért beállítottam a Thunderbirdben egy második SMTP kiszolgálót, de nem sikerül elküldeni a levelet. Beállítottam a Tunderbirdben hogy a mail.invitel.hu-s SMTP legyen az alapértelmezett, de így sem jön össze. A levél küldésekor azt írja hogy a mail.chello.hu-hoz akar csatlakozni de persze nem sikerül neki. A mail.invitel.hu-s kiszolgálóhoz úgy tűnik hogy nem is akar kapcsolódni. Miért?
Hogyan kellene beállítani hogy működjön is?

Üdv.: Attila
(#) Tom025 válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Hát ez a részlet sajnos bármiféle beazonosításhoz túl rövid, valószínű azért.. Szerintem az egyetlen lehetséges mód a megtalálására, hacsaknem ugrik valakinek be mi ez, hogy megpróbálod megérteni az angol szöveget, amennyiben az a szám része, majd beadod google-nek. Amúgy ennyi alapján szerintem nem lehet rossz szám..
(#) vtsoftware válasza Tom025 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Valakinek még sem volt rövid
Ebben a hozzászolásomban benne van az előadó/cím.
Regisztráltam a H@mv@iPG fórumon és megmondták

Azért kérdeztem itt rá, hátha valaki esetleg tudná, itt mégiscsak regelve vagyok ott meg még nem voltam, de megérte...
(#) Tom025 válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Jólvan. Ez a sok hozzászólás fura nekem is, azt hittem, csak néhánnyal az eredeti hszed után kerül az enyém, nem ennyivel... Amúgy teljes hosszban már jóval ismerősebb a zene, de így sem mondtam volna meg mi ez..
(#) Istike88 válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Helló!

Próbáld meg ezt a beálításoknál:

Kiszolgáló: mail.invitel.hu
Port: 25
Azonosító és jelszó használata bepipálva
Felhasználói név: user@invitel.hu
Biztonságos kapcs.: Soha kiválasztva.

vagy:Bővebben: Link

üdv
(#) Istike88 válasza Istike88 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Az utolsó képen van egy hiba: nem felhasznalo@cegnev.hu a felhasználói név, hanem felhasznalo@invitel.hu
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Hozz létre egy új postafiókot, az Eszközök/Postafiókok beállításai... menüben, alul a bal oldalon, a "Postafiók hozáadása" gombbal. Adj neki nevet, pl. "Attila-Invitel", és a Levélküldő kiszolgálónál (SMTP) add meg az ottani elérést. Az első küldési kísérletnél ki fogja írni, hogy azonosító szükséges, akkor beírod a felhasználó azonosítót és a jelszót, és többé nem kéri.
Azt pedig, hogy melyik legyen az aktuálisan aktív fiók, a főablakban, bal oldalon, ahol a személyes mappák vannak, ott tudod kiválasztani.
Legalábbis elvileg így van.
(#) Attila86 válasza Frankye hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Frankye!
Én nem szeretnék új postafiókot beállítani, főleg nem ugyan arra az e-mail címre. Én csak azt szeretném hogy két levélküldő (SMTP) kiszolgálót használjon a Thunderbird; ha az egyik nem megy akkor a másikkal küldje el. A Thunderbird ezt elvileg tudja is, hiszen be tudok állítani kettő (vagy akár több) SMTP kiszolgálót. A gond csak az, hogyha kettő van beállítva akkor csak az elsővel próbálkozik, még akkor is hogyha a második az alapértelmezett. Ha kitörlöm a mail.chello.hu kiszolgálót, akkor már gyönyörűen elküldi a mail.invitel.hu-val. Szóval a gond tuti hogy a Thunderbirdben van.

Cockero!
Ezt próbáltam eddig is, sikertelenül. Pontosabban ha egy SMTP van beállítva akkor jó, de ha ott van mellette a mail.chello.hu, akkor kizárólag azzal próbálkozik.
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Értem. Nos, ez esetben - sajnos - nincs más tippem.
(#) moltam hozzászólása Nov 2, 2008 /

Valakinek van egy képe mien volt a he.hu amikor indult?Kiváncsi vagyok
(#) vtsoftware hozzászólása Nov 2, 2008 /

moltam:
itt nézz szét
De nyugi! Nem volt ilyen gáz, csak már nincs meg minden fájl

Húú halljátok, most nagyxon kibuktam és megutáltam a "r@pidsert"... 100MB-re 29%-nál ír 1 órát... hú de ki vagyok. És csak azért hogy fizessünk nekik.
jól kiszúrtak a "néppel". Népszerű lett, aztán ugye mindenki mindent oda töltött, most meg mikor már "minden fent van" akkor meg alig lehet letölteni. Ájjj....
(#) szamóca válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

A rapid egy görénység. Utálom mint a .....
Semmit se enged letöltenem már harmadik hete. Nem egy humanitáriánus oldal az szent.
Következő: »»   217 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem