Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Uj részek mennek.Tegnapi jó volt.Buster fejét is ki kellet volna cserélni
![]()
Gondoltál rá, hogy hátha a férje nem örült ennyire a beszélgetéseteknek?
![]()
Csak a hundsc n uj részek más országba lehet rég leadták.
Valaki tudja rögzíteni ezeket a részeket? Mert ezek nekem újak és eddig megvan az összes (1. 2. 3. 4. 5. évad, a 6. évadból a 6. részig van meg! + pilots és specials részek)
Akinek van TVtunere vagy bármi más lehetőség, hogy rögzíteni tudja tegye meg ![]()
VHS en jó lesz
![]() ![]() Csak vicc volt mivel a videónk nem veszi a kábeltvt.
Nincs neki férje, de egyébként gondoltam, hogy a barátja nyakon vágta szívlapáttal. Szerencsére sikerült azóta elérnem. Lefogyott a pénz a kártyájáról és közben dolga akadt. De aztán visszahívott.
Legyetek szívesek segíteni nekem abban, hogy olyan gittet találjak a neten, amivel az autók karosszériáját javítják, módosítják, modellezik. Nagyobb kiszerelésrre lenne szükségem, nem a diszkontos vajasdoboz méretűre. Köszönöm, ha valaki talál valamit, árral és akár leírással együtt!
Na jó reggelt
![]() Jó volt a tegnapi este és megint nem ittam egy korty alkoholt se :yes: Szóval szerintem lehet bulizni alkohol meg ilyenek nélkül is ![]()
Én meg az isten vagyok
![]() ![]()
Ezt nemértem. Ha már az ember mondja hogy megy bulizni akkor nem hiszik el hogy nem ivott semmit
![]()
Én még ki se próbáltam (de nem is akarom, SOHA!)
![]() ![]() ![]()
Itt meg az ipar városban ugyan mind1 hogy napi 1 doboz cigi vagy a T*K nem tudom hány gyárának a füstjét szívni... ami a legjobb hogy hulladékégető, itt van veszélyes hulladék emberi szerv drog, ott a koromgyár... nah kicsit mérgező... Meg még van nem 1 gyár pl füst vagy nállunk a munkahelyen ózon hááát szerintem a cigi nem annyira mérgező... ha egyzserre beszívom az összes füstöt. Nah de ugy vagyok vele hogy egyszer élek
Üdv.!
Tudja valaki, hogy hogyan kell Thunderbirdben beállítani több levélküldő (SMTP) kiszolgálót? Én két helyen szoktam netezni a laptopomról; otthon ahol chello van és itt a pároméknál, ahol pedig az invitel a szolgáltató. Leveleket a freemail-es címemről letölteni tudok mindkét helyen mert a POP3 kiszolgáló ugyebár a freemail.hu. De az SMTP kiszolgáló otthon mail.chello.hu, itt pedig mail.invitel.hu. A felhasználónév és a jelszó is teljesen más természetesen. Eddig csak az otthoni SMTP kiszolgáló volt beállítva a Thunderbirdben, ezért itt a pároméknál levelet küldeni nem tudtam csak fogadni (a levelezőprogrammal). Most viszont szeretném beállítani hogy itt az inviteles netről is tudjak e-mailt küldeni, ezért beállítottam a Thunderbirdben egy második SMTP kiszolgálót, de nem sikerül elküldeni a levelet. Beállítottam a Tunderbirdben hogy a mail.invitel.hu-s SMTP legyen az alapértelmezett, de így sem jön össze. A levél küldésekor azt írja hogy a mail.chello.hu-hoz akar csatlakozni de persze nem sikerül neki. A mail.invitel.hu-s kiszolgálóhoz úgy tűnik hogy nem is akar kapcsolódni. Miért? Hogyan kellene beállítani hogy működjön is? Üdv.: Attila
Hát ez a részlet sajnos bármiféle beazonosításhoz túl rövid, valószínű azért..
![]() ![]()
Valakinek még sem volt rövid
![]() Ebben a hozzászolásomban benne van az előadó/cím. Regisztráltam a H@mv@iPG fórumon és megmondták ![]() Azért kérdeztem itt rá, hátha valaki esetleg tudná, itt mégiscsak regelve vagyok ![]() ![]()
Jólvan. Ez a sok hozzászólás fura nekem is, azt hittem, csak néhánnyal az eredeti hszed után kerül az enyém, nem ennyivel... Amúgy teljes hosszban már jóval ismerősebb a zene, de így sem mondtam volna meg mi ez..
Helló!
Próbáld meg ezt a beálításoknál: Kiszolgáló: mail.invitel.hu Port: 25 Azonosító és jelszó használata bepipálva Felhasználói név: user@invitel.hu Biztonságos kapcs.: Soha kiválasztva. vagy:Bővebben: Link üdv
Az utolsó képen van egy hiba: nem felhasznalo@cegnev.hu a felhasználói név, hanem felhasznalo@invitel.hu
Hozz létre egy új postafiókot, az Eszközök/Postafiókok beállításai... menüben, alul a bal oldalon, a "Postafiók hozáadása" gombbal. Adj neki nevet, pl. "Attila-Invitel", és a Levélküldő kiszolgálónál (SMTP) add meg az ottani elérést. Az első küldési kísérletnél ki fogja írni, hogy azonosító szükséges, akkor beírod a felhasználó azonosítót és a jelszót, és többé nem kéri.
Azt pedig, hogy melyik legyen az aktuálisan aktív fiók, a főablakban, bal oldalon, ahol a személyes mappák vannak, ott tudod kiválasztani. Legalábbis elvileg így van.
Frankye!
Én nem szeretnék új postafiókot beállítani, főleg nem ugyan arra az e-mail címre. Én csak azt szeretném hogy két levélküldő (SMTP) kiszolgálót használjon a Thunderbird; ha az egyik nem megy akkor a másikkal küldje el. A Thunderbird ezt elvileg tudja is, hiszen be tudok állítani kettő (vagy akár több) SMTP kiszolgálót. A gond csak az, hogyha kettő van beállítva akkor csak az elsővel próbálkozik, még akkor is hogyha a második az alapértelmezett. Ha kitörlöm a mail.chello.hu kiszolgálót, akkor már gyönyörűen elküldi a mail.invitel.hu-val. Szóval a gond tuti hogy a Thunderbirdben van. Cockero! Ezt próbáltam eddig is, sikertelenül. Pontosabban ha egy SMTP van beállítva akkor jó, de ha ott van mellette a mail.chello.hu, akkor kizárólag azzal próbálkozik.
Értem. Nos, ez esetben - sajnos - nincs más tippem.
![]()
Valakinek van egy képe mien volt a he.hu amikor indult?Kiváncsi vagyok
![]()
moltam:
itt nézz szét ![]() De nyugi! Nem volt ilyen gáz, csak már nincs meg minden fájl ![]() Húú halljátok, most nagyxon kibuktam és megutáltam a "r@pidsert"... 100MB-re 29%-nál ír 1 órát... hú de ki vagyok. ![]() jól kiszúrtak a "néppel". Népszerű lett, aztán ugye mindenki mindent oda töltött, most meg mikor már "minden fent van" akkor meg alig lehet letölteni. Ájjj.... ![]() ![]()
A rapid egy görénység. Utálom mint a .....
Semmit se enged letöltenem már harmadik hete. Nem egy humanitáriánus oldal az szent. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |