Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Thor TH448 riasztó lábkiosztás és bekötés
Lapozás: OK   3 / 3
(#) steve77 válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

A behúzást a moci kéri. A moci variátor szíjas meghajtású, egy Kymco Vitality. Olvastam máshol, hogy beépítettek egy robogóba ilyen riasztót, és nekik az volt a tapasztalatuk, hogy indítózott a motor, de nem indult el, mert hiányzott a fék behúzása.
(#) ni_lovag válasza steve77 hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Akkor felesleges bekötni...
Asszem a Keeway típusoknál gyárilag van távindítás funkció...

A bekötésnél ajánlott a csatlakozásokat forrasztás után zsugorcsőbe tenni,és azt le szigetelő szalagozni.
A rázkódás és a nedvesség végett.

A szerelés nem tart tovább 1-2 óránál,nekem pl a rendszer elhelyezése okozta a gondokat: konzolok gyártása,stb....
(#) steve77 válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Nagyon köszönöm, sokat segítettél. Ha végeztem visszajelzek, hogy mi lett az eredmény (szerintem majd holnap).

Még1* köszönöm.

Üdv Steve.
(#) ni_lovag válasza steve77 hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Szívesen!

De egy "titkot" még elárulok,de csak neked!

Ha bekötötted a rendszert,és 1-2 hétig rendesen működött,akkor a csatlakozókat rögzítsd forróragasztó pisztollyal!
Ezt később szét tudod szedni komoly műtét nélkül, de annyira erős,hogy a csatikat megtartsa...
(#) steve77 válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Sikerült bekötni, csak a távindítással nem tudok mit kezdeni. Lehetséges, hogy a féklámpára ami megy szál (pozitív) azt át kellene fordítani negatívra? Azért gondolom, hogy így lehet mert a risztó pozitívot kapcsol az önindító felé, és ugye maradt nekem egy fekete test szál aminek az elnevezése (indítókábel negatív). Ha így van akkor milyen relé kell hozzá, és hogy kell bekötni?

Ok. Köszönöm megfogadom a tanácsod.

Üdv Steve
(#) ni_lovag válasza steve77 hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Rendesen működik?

Szvsz nem kötném be azt az indítószálat 2 okból:
1, ha valaki lemásolja a riasztó távirányító kódodat,csak a kormányzár állja útját...
2, ha ne adj isten valamiért zárlatos lesz a riasztó,lehet hogy az önindítót is tönkreteheti(a kocsiba be lehetett volna kötni az indítást de kihagytam)
(nekem pozitívot adott a kábel)
(#) ni_lovag válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Elfeledtem írni,hogy a kocsimban egy betákolt immobilizer tönkretette az AC-pumpát,ami 70000Ft bánt...
Ezért a relével vigyázz!(indító funkció)
(#) steve77 válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Különben a leírásod alapján tökéletesen működik. Igazad van az indítással kapcsolatban, hagyom a francba az egészet, nincs is szükségem rá igazán.

Köszönök mindent, egyszer talán meg tudom hálálni.

Üdv Steve.
(#) bobek71 hozzászólása Dec 26, 2008 /

sziasztok
nekem is ilyen riaszto van most probalom bekotni a kozponti zár reszet,a vezerlot megtaláltam mar de csak egy csatlakozot talaltam meg ami szabadon van belole,abban is mikor a central nyitva 12V van amikor lenyomom a centralt akkor nincs benne,namost az a kerdesem hogy ide kothetem a riaszto 2 pozitiv vezeteket a masik 2 testelnem a maradek 2 meg szabadon maradna igy jo lenne?
elore is koszonom
(#) stibi81 hozzászólása Aug 14, 2009 /

sziasztok! nekem is problémám van központizár moduljának a bekötésével, 6 vezeték van megpróbáltam bekötni a fehér és a sárga vezetékeket de semmi, ha tudtok egy egyszerű módot ami méregetés nélkül beköthető akkor megköszönném!!
(#) akos70 válasza stibi81 hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

Szoktak hozzá adni többféle bekötési rajzot, a különbözö rendszerü központi zárakat másképp kell bekötni. A 6 vezeték 2 különállo relé kivezetései. Ha nincs rajz, akkor bizony méregetni kell. De ha visszalapozol, biztos találsz rajzot is.
(#) szyke1986 hozzászólása Ápr 11, 2010 /

hello!
lenne egy olyan kérdésem hogy a négy lábu relét hogy kell a központi zár motorjához bekötni hogy működőképes legyen és lehessen nyitni zárni egy sima nyomogombról.
(#) bypoffy hozzászólása Ápr 20, 2010 /

Hali
Nekem JSE riasztóm van de ide irok mert a másik topik halott.
A problémám a távindítással van.Bekötöttem a reléhez is és az indítógombhoz is,de mindkét esetben csak az önindító teker de nem indul be a motor.Tippetek?
(#) bypoffy hozzászólása Ápr 20, 2010 /

Ja kimaradt hogy piaggio robogóról van szó és a riaszto tipusa l688
(#) farufaru1992 hozzászólása Okt 6, 2010 /

Sziasztok! SOS
Van nekem egy piaggio fly robogóm,és ebbe szeretném bekötni a thor motorokerékpár riasztót!
És a távindításnál elakadtam,mert kulcs nélkül teker az önindító,de nem gyulik be a motor,csak ha benne van a kulcs és rá van adva kézzel a gyujtás!
De ilyenkor leálítani meg nem tudom,csak kulcsal!
Mi lehet a probléma?
Legyetek szívesek segíteni amíg a motor szét van bombázva!
Előre is köszi!
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem