Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen igen, gyüjtöm "tonnaszámra" az információt, illetve a vizi KRESZ -t most tanulgatom, és többé kevésbé nem is nehéz megjegyeznem.
Köszi a segítséget! ![]()
Szia!
Én is freemail-os vagyok és kaptam! Köszönöm! ![]()
Nekem is a Spam-ekhez dobta!
Köszi! Én is minden jót kívánok az ünnepekre!
Nagyon szép ez a virtuális képeslap.
![]() ![]()
Nahh így egy üveg vodka utánn utólag is isten éltesse minden kedves druszámat
![]() A névre szóló képeslapot nagyon köszönöm :worship: és én is mindenkinek sok sikert és kellemes ünnepeket . Üdvözlettel a "hobbielektronika eggyik ősmumusa vagy talán csak őslakója" !
Helló!
Sajnos nálam is ez a gond... Csak nálam nem néhány kbit/s-mal kevesebb. :no: Én is a T-nél vagyok, de 2048/192 helyett 1604/104 a net sebessége. Egyszer hívtam az ügyfélszolgálatot, akkor elvileg csináltak bent egy vonalmérést, ami miatt negyed óráig ott kellett állni a telefon mellett. Pedig nem is vagyunk annyira messze a központtól. Vezetékben mérve kb. 2km. Lentebb lakó haveromnak pedig gond nélkül megy a 4mbit-es nete is. Nem tudom, hogy engem akarnak átvágni, vagy a vonal tényleg csak ennyit bírna? Üdv, Arpy
Boldog név és/vagy születésnapot. Egy üveg vodka...ejnye-bejnye
![]() Idézet: „névre szóló képeslap” Szerintem Dióda a karácsonyira gondolt ![]()
értem én, de egy képeslapra fel nem szoktak egy üveg vodkát benyakalni
![]() ![]()
Teccik tudni olvasni?
Első mondat egy gondolat a második a következő a harmadik meg a harmadik.
igen teccik tudni!
És teccik tudni kinek válaszoltam? Norberto-nak. A vodkát nyilván nem azért nyakaltad be (mármint a képeslapért) Ezért írtam neked a boldog születés/névnapot. Feltételeztem, az van. Kár volt leírnom?!
Mi mindent megpróbálunk házilag építeni... Néha megmosolygok én is...
ez egy ilyen szakma. Legalább megpróbáljuk. Van aki házilag elektroncsövet csinált!
RádióT-ben olvastam
Hááát gazdasági világválság stb
![]() ![]()
Egy biztos! Detektorost mindenből lehet csinálni!
Ma Tamás névnap van még egy pár percig és megünnepeltem . A jókívánságot pedig köszönöm.
Csak a mai világban vigyázznunk kell ugye arra mikor minő következtetést vonunk le és jelentünk ki mert a végén rosszul sülhet el még az ártatlan vicc is.
ÜDv! Jajj, ne értd már félre, sak egy ártalmatlan vicc volt, ott is van a smile, kifejezi a mondanivalóját!
Tessék kibékülni! ![]() szerk.: boldog névnapot! ![]()
Szia!
Sokat, boldogat!! ![]() ![]() Meg akartam kérdezni, hogy a naptár melyik napjára esik a Dióda nap! ![]()
lehet, hogy csőgyártásra kényszeülünnk, ha kifogynak a készletek
![]()
Szia!
Biztos nem lenne egy olcsó mulatság kisipari módszerekkel csöveket gyártani! Majd a kínaiak elkezdik, ha üzletet látnak benne! Már látom a hamis csöveket: egy hamis BD lesz benne, meg egy narancssárga LED a fűtésnek!
Ez nagyon jó! Nagyon tettszik!
HAHAHA! de jó! jót röhögtem!
A viccet félretéve: a hetvenes években készítettek FETRON-OKAT! Cső kinézetük volt de belül két kaszkódba kapcsolt FET volt! Ezekkel akarták kiváltani a telefontechnikai csöveket! Ennyire emlékszem. Azt sem tudom hol olvastam! Idézet: „egy hamis BD lesz benne, meg egy narancssárga LED a fűtésnek” Ezentúl már csak az lenne szép, ha az üvegbúra helyett celofánnal borítanák ezt az újdonsült műremeket... ![]()
Jó reggelt mindenkinek!
![]() eotvospm nek drukkoljunk, hogy jó jegyet kapjon! Igaz elfelejettem hirtelen miből ír zh. -t , de akkor is drukkolok! ![]()
Látom minden hobbielektrós eltünt igy már nyugodtan beszélgethetünk az alkatrészhiányról. Élete során legalább egyszer minden hobbielektrós szenved alkatrészhiányban...
Jó Reggelt mindenkinek, ezt korán reggel nem hagyhattam ki ![]()
Egyszer valamikor ennek be kell következnie valamikor!
Mint hobbis itt lennék! ![]() ![]() szerk.: a macskát is megkérdeztem, de ő azt mondja hogy nemtudja...
Idézet: „....ha az üvegbúra helyett celofánnal borítanák ezt az újdonsült műremeket...” a TESOS UHT ( Ultra Hü**e Társaság) tejes falkon olcsóbb megoldás, a belsőfele már be van vonva aluminiummal, ergo megvéd az áramütéstöl. ![]()
Na reggelt', sziasztok...
Ez az alkatrészihiányos poén jó volt... ![]() Én is vagyok allcutrace hiányban, de nem tudom mikor jön meg a HEStore-tól. Vettem pár AVR-t... lesz min gyakorolni. ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |