Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   303 / 3633
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

neeem! azért kell, hogy az energiád ne hülyeségekre menjen el, hanem gyógyulásra! Ha az első 2-3 napot kibírod, végig fekve, nyert gyed van a szilveszter ügyében! Energiabevitelre csoki ill magas szénhidráttartalmú ételek... (sóban-vízben főtt krumpli, stb...) Köhögésre hagymatea. A népi gyógymódok hatásosak, és nem károsak az egészségre! Én a magam részéről gyógyszert csak végső esetben veszek be... Pl 39,6 fokos láznál... Minden évben megúszom 1 azaz egy könnyebb megfázással! emellett immunrendszerem trenírozása végett 17 fokos szobában alszom! Mindenki megdöbbenésére! Még egyszer mondom, ez lehet, hogy önámítás, hit! DE! a gyógyulni akarás az fél siker! (Az orvosok ezt a rákosoknál mondják) Tehát: lesz itt szilveszteri buli, csak nem iszol majd annyit!
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

Na akkor megyek lassan feküdni és folytatom tovább a meleg citromos mézes tea ivászatot. Na meg még van egy olyan probléma hogy vagy kifujta a szél a szám sarkát, vagy herpesz, erre tudtok valamit?
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

ne nyisd ki...

Egyébként van aki timsóval kenegeti, énszerintem nem egészséges
csak egy kis n*veát vagy egyéb semleges krémet kell rátenni, hogy ne érje szél.
(#) Babó22 hozzászólása Dec 25, 2008 /

Megoldás: Labelloval kenegesd az ajkad.
(#) zenetom válasza Babó22 hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

Najó mostmár megyek az ágyba. Jóéjt és Boldog Karácsonyt mindenkinek
És köszönöm a segitséget.
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

Sokan a neocitran + sörre szavaznak. Én a házipálinkráa ritkán vagyok beteg (szerencsére) Az más amikor elborul az agyam karácsonykor és kihivom a többieket airsoftozni , most estem haza.

Tomi Gyógyulj meg! aztán go szilveszterezni
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

Max 1-2nap alatt elmúlik a megfázás abban az esetben, ha forró neoC, és C vitamint bevétele után, ágyban kiizzadod magad. Legyengít, de meggyógyulsz. :yes:
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 25, 2008 /

Idézet:
„17 fokos szobában alszom!”

Ez még nem gond . Szüleimmel, jó pár évnek ezelőtt, még mikor fiatalok voltak, télen nem egyszer megesett, hogy jégvirágos volt a hálószobaablak belülről reggelre. Minden nap csak pár órát tüzeltek, azt se a hálószobában. Ágyfűtésnek meg a jó öreg téglát használták, amivel az utak voltak kirakva, mai napig még mind tégla, minőség is volt egyszer, azt rakták a kályhára, és forrón a paplan alá.

A netre meg ne olyan nagyon tessék panaszkodni. Majdnem 2500Ft fizetek havonta a korlátlan 128/64kbs (Letöltés/Feltöltés) internettért. De ez tényleg korlátlan.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Jóreggelt mindenkinek!

Tom, nemtudok mit mondani, csak hogy épülj fel, és fogadd meg eotvospm tanácsát! Kitartás!

A témáról lemászva, engem valaki már tényleg megátkozott! Az asztali gépen erroros volt a win, ujratelepít, megint hardverkulcs, aztán meg a laptop, ezzel a töltési mizériával, az is urjatelepít, minden ok, ma reggel bekapcsolom az asztali gépet, látom a logót, irány a WC, visszjövök, már csak a kék led világít a monitoron, monitor sötét. Gondolom megmozgatom az egeret, kattintgatok semmi, reset semmi. Ekkor belevrtem a billentyűzetbe, csak egy két gomb ugrot ki azonnal. Szétkapom a gépet, letesztelem egyik memóriával semmi, de "felhorkan a gép", másik memóriánál is, és a bill,
-en felvillantak a ledek is, szóval lehet másik memória gatya, a videókártya szintúgy. (8600GT). Egy ismerősőmnél letesztelem mind a három alkatrészt, ami elsőre nemnyikkan meg, helyben zuzom porrá!
Nem tudom hogy miért pont karácsonykor, amikor a legkevésbé sem szeretnék erorrt. A maradék jókedvem is tönkretette.
(#) Szebence válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Az nem jó... én is nemrég tettem újra a win-t, mondom magamba most nem lesz egy darabig semmilyen probléma a gép körül...
erre tessék, még mindig kb 10-zel tudok letölteni , 3-4-gyel meg fel...
(#) Iszkakof István válasza Szebence hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

A gyengébbek kedvéért, a 10 kilobit vagy megabit?
(#) DuMatyi válasza Iszkakof István hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

megabit. a kapcsolt vonali rendszer tudott 56 kbps-t ez meg szélessáv!
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Ebben tényleg lehet valami. Nincs valami rosszakaród?
Én is tegnap este 10-kor kezdtem újrarakni a gépet, mert bekaptam valami vírust. nagyon örültem az esetnek, mert egy bő hete tettem újra a gépet, most meg megint elölről az egészet. Mire visszarakok minden programot, kell egy nap. Azt se tudom így hirtelen, hogy mi kell. majd idővel, amikor szükségem lesz valamire, akkor felrakom. Mindent állíthatok visszafelé. Közben kiderült, hogy haldoklik a vinyóm is....
(#) mazdásjopek hozzászólása Dec 26, 2008 /

Sziasztok!
Tudna valaki olyan programot, amely a msn-partner webkamera képét rögzíteni tudja valamilyen video formátumban?
(#) Action2K válasza mazdásjopek hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Szia!
A legegyszerűbb a Windows Media Kódoló Bővebben: Link
Forrásként képernyőrészlet is megadható.
(#) mazdásjopek válasza Action2K hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Köszönöm a segítséged.
(#) _ampervadasz_ válasza mazdásjopek hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Snagit 7, is képes erre, illetve bármit képes felvenni amit akasz.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Lehet hogy van, csak én nemtudok rólla.

Ui.: most veszek egy másikat mert ebből elegem lett.
Igaz még garanca volt rá, de mivel finoman kezeltem, ezért egy kicsit karcos lett! Érted?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 26, 2008 /

Na mi van itt??? Mindenki fost telepít?
(#) Sergei válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

lassan énis rákényszerülök kinomban az még talán megy.ha már az elektronika nem megy megint
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

majd, ha meglesz usb winyódobozomba a winyó is! Na majd akkor format c:! Két éve nem visz rá a lélek, egész jól bírja az 5 éves compaq laptop! Pénzügyi keret csak a a dobozra volt... Belevalója majd később lesz megvéve! Úgy döntöttem, hogy a legjobb dobozt választom! USB és SATA 2 in 1, bootolható! Egy partíción rendszer lesz... bármi gáz van, IDE lehúz, bootol, vírusírtó frissít , majd IDE vissza, virker a lemezen... Végső esetben format c:! emellett adatmenésre is fog szolgálni!

Akit érdekel: Al doboz, jól hül...
(#) Szebence hozzászólása Dec 26, 2008 /

Még mindig nem csináltak szinte semmit a t-online-osok... megemelték a netet olyan 512/128-asra... ha ha már ennyire megemelté akkor miért nem a ténylegesre, amire előfizettünk, amiért fizetünk!
(#) googa hozzászólása Dec 26, 2008 /

Sziasztok! Fáj a pocim, pedig nem is zabáltam össze-vissza... Pedig jó lett volna!
Mindenkinek jól tellik az ünnep? Nekem annyira nem, még a párommal nem sikerült találkoznom a szerteágazó családozások miatt... A macska rúgja meg az ilyen történéseket.
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

jobbulást, googa! A karácsony tanulással telik a részemről!

jan 5-én egy pszichológia vizsga (iszony). 6-án meg Tájéloztatás-infóforrások I, majd aznap olvasáspedagógia! Ha máshogy csoportosítom, akkor meg 3 vizsga megy egy napra... Húzós lesz...
(#) zenetom válasza googa hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Na nem bírtam ki hogy ne nézzek fel
Aprópopó ünnep. Hát elég unalmas tegnap este kb 8tól FOLYAMATOSAN feküdni. Este kipróbáltam ezt a kiizzadós dolgot (ami nállam mindig bevállik). És semmi különös nem történt... Mindegy, legalább a szilveszterre szánt pénzt (igaz nemsok) majd megtoldom és alkatrészekre költöm
Na megyek vissza tévézni jó akármit mindenkinek
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

klikk Nah nekem hasonló ágymelegítőm van csak hosszú szőke hajú és szemüveges, ha beteg vagyok akkor nagyon jó, segít kiizzadni a férgeket

eotvospm és beszéljünk róla?
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

beszélhetünk róla egyébként! 2 félévig tanultam psycho-t, elég volt ahhoz, hogy megutáljam! Egyrésze sületlenség, más része meg józan ésszel is kitalálható! Remélem a 2. részt kérdezik

ja, a te ágymelegítődből is kábelek lógnak ki?
(#) sound.man válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Szerintem DjGeorge ágymelegítőjébe csak aljzat van.
(#) zoly15 válasza sound.man hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

Biztosan valami UFo technológiából nyeri az energiát, vagy belső atomerőmű....
Vagy csak szimplán a vízbül veszi ki a zoxigént
Vagy ahogy sűríti az olajat abból nyeri ki valahogy (pumpálja)
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Dec 26, 2008 /

2,5-ös, 3,6-os, vagy 6,3-as? Esetleg mindhárom? A plug-in terminal gondolom csak időnként van csatlakoztatva feltöltődés, őőő izé leeresztés miatt, 24 órás üzemet nehezen tudnék elképzelni
na erre varrjál gombot!

Matyi
Következő: »»   303 / 3633
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem