Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
neeem! azért kell, hogy az energiád ne hülyeségekre menjen el, hanem gyógyulásra! Ha az első 2-3 napot kibírod, végig fekve, nyert gyed van a szilveszter ügyében! Energiabevitelre csoki ill magas szénhidráttartalmú ételek... (sóban-vízben főtt krumpli, stb...) Köhögésre hagymatea. A népi gyógymódok hatásosak, és nem károsak az egészségre! Én a magam részéről gyógyszert csak végső esetben veszek be... Pl 39,6 fokos láznál... Minden évben megúszom 1 azaz egy könnyebb megfázással! emellett immunrendszerem trenírozása végett 17 fokos szobában alszom! Mindenki megdöbbenésére! Még egyszer mondom, ez lehet, hogy önámítás, hit! DE! a gyógyulni akarás az fél siker! (Az orvosok ezt a rákosoknál mondják) Tehát: lesz itt szilveszteri buli, csak nem iszol majd annyit!
Na akkor megyek lassan feküdni és folytatom tovább a meleg citromos mézes tea ivászatot. Na meg még van egy olyan probléma hogy vagy kifujta a szél a szám sarkát, vagy herpesz, erre tudtok valamit?
ne nyisd ki...
![]() Egyébként van aki timsóval kenegeti, énszerintem nem egészséges csak egy kis n*veát vagy egyéb semleges krémet kell rátenni, hogy ne érje szél.
Najó mostmár megyek az ágyba. Jóéjt és Boldog Karácsonyt mindenkinek
![]() És köszönöm a segitséget.
Sokan a neocitran + sörre szavaznak. Én a házipálinkráa
![]() ![]() Tomi Gyógyulj meg! aztán go szilveszterezni
Max 1-2nap alatt elmúlik a megfázás abban az esetben, ha forró neoC, és C vitamint bevétele után, ágyban kiizzadod magad. Legyengít, de meggyógyulsz. :yes:
Idézet: „17 fokos szobában alszom!” Ez még nem gond ![]() A netre meg ne olyan nagyon tessék panaszkodni. Majdnem 2500Ft fizetek havonta a korlátlan 128/64kbs (Letöltés/Feltöltés) internettért. De ez tényleg korlátlan.
Jóreggelt mindenkinek!
Tom, nemtudok mit mondani, csak hogy épülj fel, és fogadd meg eotvospm tanácsát! Kitartás! ![]() A témáról lemászva, engem valaki már tényleg megátkozott! Az asztali gépen erroros volt a win, ujratelepít, megint hardverkulcs, aztán meg a laptop, ezzel a töltési mizériával, az is urjatelepít, minden ok, ma reggel bekapcsolom az asztali gépet, látom a logót, irány a WC, visszjövök, már csak a kék led világít a monitoron, monitor sötét. Gondolom megmozgatom az egeret, kattintgatok semmi, reset semmi. Ekkor belevrtem a billentyűzetbe, csak egy két gomb ugrot ki azonnal. Szétkapom a gépet, letesztelem egyik memóriával semmi, de "felhorkan a gép", másik memóriánál is, és a bill, -en felvillantak a ledek is, szóval lehet másik memória gatya, a videókártya szintúgy. (8600GT). Egy ismerősőmnél letesztelem mind a három alkatrészt, ami elsőre nemnyikkan meg, helyben zuzom porrá! ![]() Nem tudom hogy miért pont karácsonykor, amikor a legkevésbé sem szeretnék erorrt. A maradék jókedvem is tönkretette. ![]()
Az nem jó...
![]() erre tessék, még mindig kb 10-zel tudok letölteni , 3-4-gyel meg fel...
A gyengébbek kedvéért, a 10 kilobit vagy megabit?
megabit. a kapcsolt vonali rendszer tudott 56 kbps-t ez meg szélessáv!
Ebben tényleg lehet valami. Nincs valami rosszakaród?
Én is tegnap este 10-kor kezdtem újrarakni a gépet, mert bekaptam valami vírust. nagyon örültem az esetnek, mert egy bő hete tettem újra a gépet, most meg megint elölről az egészet. ![]() ![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Tudna valaki olyan programot, amely a msn-partner webkamera képét rögzíteni tudja valamilyen video formátumban?
Szia!
A legegyszerűbb a Windows Media Kódoló Bővebben: Link Forrásként képernyőrészlet is megadható.
Köszönöm a segítséged.
Snagit 7, is képes erre, illetve bármit képes felvenni amit akasz.
Lehet hogy van, csak én nemtudok rólla.
Ui.: most veszek egy másikat mert ebből elegem lett. Igaz még garanca volt rá, de mivel finoman kezeltem, ezért egy kicsit karcos lett! Érted? ![]()
Na mi van itt??? Mindenki fost telepít?
![]()
lassan énis rákényszerülök kinomban az még talán megy.ha már az elektronika nem megy megint
![]()
majd, ha meglesz usb winyódobozomba a winyó is! Na majd akkor format c:! Két éve nem visz rá a lélek, egész jól bírja az 5 éves compaq laptop! Pénzügyi keret csak a a dobozra volt... Belevalója majd később lesz megvéve! Úgy döntöttem, hogy a legjobb dobozt választom! USB és SATA 2 in 1, bootolható! Egy partíción rendszer lesz... bármi gáz van, IDE lehúz, bootol, vírusírtó frissít , majd IDE vissza, virker a lemezen... Végső esetben format c:! emellett adatmenésre is fog szolgálni!
Akit érdekel: Al doboz, jól hül... ![]()
Még mindig nem csináltak szinte semmit a t-online-osok... megemelték a netet olyan 512/128-asra... ha ha már ennyire megemelté akkor miért nem a ténylegesre, amire előfizettünk, amiért fizetünk!
Sziasztok! Fáj a pocim, pedig nem is zabáltam össze-vissza... Pedig jó lett volna!
Mindenkinek jól tellik az ünnep? Nekem annyira nem, még a párommal nem sikerült találkoznom a szerteágazó családozások miatt... A macska rúgja meg az ilyen történéseket.
jobbulást, googa! A karácsony tanulással telik a részemről!
jan 5-én egy pszichológia vizsga (iszony). 6-án meg Tájéloztatás-infóforrások I, majd aznap olvasáspedagógia! Ha máshogy csoportosítom, akkor meg 3 vizsga megy egy napra... ![]() ![]()
Na nem bírtam ki hogy ne nézzek fel
![]() Aprópopó ünnep. Hát elég unalmas tegnap este kb 8tól FOLYAMATOSAN feküdni. Este kipróbáltam ezt a kiizzadós dolgot (ami nállam mindig bevállik). És semmi különös nem történt... Mindegy, legalább a szilveszterre szánt pénzt (igaz nemsok) majd megtoldom és alkatrészekre költöm ![]() Na megyek vissza tévézni jó akármit mindenkinek ![]()
klikk Nah nekem hasonló ágymelegítőm van csak hosszú szőke hajú és szemüveges, ha beteg vagyok akkor nagyon jó, segít kiizzadni a férgeket
![]() eotvospm és beszéljünk róla?
beszélhetünk róla egyébként! 2 félévig tanultam psycho-t, elég volt ahhoz, hogy megutáljam! Egyrésze sületlenség, más része meg józan ésszel is kitalálható! Remélem a 2. részt kérdezik
![]() ja, a te ágymelegítődből is kábelek lógnak ki? ![]()
Szerintem DjGeorge ágymelegítőjébe csak aljzat van.
![]()
Biztosan valami UFo technológiából nyeri az energiát, vagy belső atomerőmű....
Vagy csak szimplán a vízbül veszi ki a zoxigént ![]() Vagy ahogy sűríti az olajat abból nyeri ki valahogy (pumpálja) ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |