Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tevion MD7115 TV probléma

Témaindító: Borntobewild, idő: Jan 5, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Borntobewild hozzászólása Jan 5, 2009 /

Üdvözletem mindenkinek! Lenne egy hatalmas kérdésem,illetve kérésem,s reménykedem hogy valaki tud némi segítséget adni.Rég foglalkoztam TV Szereléssel,Snem régiben kaptam "ajándékba" egy kedves ismerösömtöl egy Tevion MD7115 VTS tipusú televíziót.Ami sajna 2 nap múlva meg állt.Elment a kép.se hang se semmi.
Neki gyűrkötzem, Szét szedtem s tapasztalataim alapján olyan nagy gond nem lehet vele.A képcsö meg kapja a nagyfeszültséget indítás után,indulna is a szerencsétlenke,de mintha valahol zárlat lenne s a tápnál valami relé elkezd kattogni ütemesen.Tranzisztorokat kimértem azok "jók".Szerintem védelmi funkciót lát el.Annyi lenne a kérésem hogy akinek van tapasztalata megoszthatna velem némi infót indulási alapnak vagy kapcsolási rajzot tudna "adományozni" amin el tudok indulni.De ha kuka az se gond csak szerelöhöz nem akarom vinni,mert olyan jó szívvel adták s nem akarok csalódást okozni. Elöre is köszönöm.várom a segítséget
(#) kendre256 válasza Borntobewild hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Én elsőre az összes elektrolitkondenzátort kicserélném benne. Ki szoktak száradni.
Más ötletem sajnos nincs...
(#) Master_of_the_web válasza Borntobewild hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Helló!

A sorvég tranzisztor-t is megnézted?

Ugyanis ha az zárlatos, az okozhatja a táp letiltását.
(#) lapose válasza Borntobewild hozzászólására (») Jan 6, 2009 / 4

Szia!

Nem ez a rajza véletlenül?

TV17.djvu

(#) Borntobewild válasza lapose hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Hááát köszi ezt a rajzot!Kutattam sokat a neten, mások is ezt a TV17 Rajzot ajánlották! De sajna nem tudtam sehonnan elöcsalni!Egyébként ez az!Nagyon köszi!Most már csak az ellen értékben keéne megeggyezni!
(#) Borntobewild válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Üdv Ha a BU4525ax re gondolsz azzal kezdtem.Vidáman fütyörészik elvan magának.amúgy nagyon köszi.
(#) Borntobewild válasza kendre256 hozzászólására (») Jan 6, 2009 /

Aloha! megpróbálom kicserélni öket legalább is az IC körül!Gondoltam erre az ötletre Csak még nem vettem türlemet hozzá! Köszi
(#) forma3 hozzászólása Jan 30, 2014 /

Sziasztok!

Gyári távirányítót keresek a Tevion MD 7115 VTS-S -hez, de sehol se találok, mindenhol csak utángyártott, tudna valaki legalább annyiban segíteni, hogy hogyan néz ki az eredeti?

Köszi!
(#) kadarist válasza forma3 hozzászólására (») Jan 30, 2014 /

Szia!
Keresd Medion néven. Az utángyártott miért nem jó?
(#) forma3 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Köszi, az utángyártott azért nem jó, mert fontos hogy minden funkciója 100%-osan működjön.
(#) kadarist válasza forma3 hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Eredetit nem kapsz. Elégedj meg az utángyártottal.
(#) kalmi.kalmi válasza forma3 hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Szia !
Szerintem ez az :medion távszabi
üdv. Kálmán
(#) forma3 válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Köszi, de ez utángyártott. Eredeti Schneider RC 213 mennyire lehet jó. Visz minden menu funkciót, és a pipet stb?
(#) kalmi.kalmi válasza forma3 hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Szerintem a két távszabi ugyan az... Azt gondoltam, hogy a szerviz menü miatt kell az eredeti irányító, mert azt az utángyártott nem tudja. De én tudom, hogy mi tudja
(#) forma3 válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Mármint melyik kettő?
Most ezen gondolkozom, ez jó lehet?
Bővebben: Link
(#) kalmi.kalmi válasza forma3 hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Tutira nem jó !
(#) forma3 válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Köszi, de miért ilyen biztos? Az eladó nagyon állítja hogy jó, bár kicsit réginek tűnik, mintha nem osd menüs tv-hez lenne...
(#) kalmi.kalmi válasza forma3 hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Ki és bekapcsolni, hangerő +-, menni fog, de ez nem a te tevion tv-d-hez való.
(#) forma3 válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Oké, köszönöm, akkor jó hogy nem vettem meg. Olyan távirányítóm van vagy egy tucat amivel az alábbi funkciók mennek..
Amúgy miért van az elején Philips felirat, a hátulján pedig tevion?
Lehetetlen lenne olyan távot szerezni ami 100%-osan passzol?
(#) kalmi.kalmi válasza forma3 hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Ez is kínai
(#) forma3 válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Haha
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem